2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@rootofallevil katılıyorum. Bir ay basvuru suresi var. Lutfen duyarlı olalım. Bana da belki gelmez ama yıne de sansımı denıcem.
-
Herkese başarılar diliyorum ben de 15 marta kadar bekleyeceğim aynı duyarlılığı diğer arkadaşlar da göstersin.
-
Başvuru formu el ile mı yoksa bilgisayar ortamında mı doldurulacak
-
Basvuru şartları sayfasında Tedaş harici kurumda hizmet taahhüdünde bulunmamak yazıyor. Başvuru belgesinde çalışma yeri ve adresini istiyor. Baska bi kurumda çalışanlar buna başvurabilir mi yoksa çalışan olarak tedaş personeli mi kastedilmiş? Aradım kurumu açmıyorlar.
-
Arkadaşlar tedaşı aradım görüştüm ve posta yolu ile başvuracaklar noter onaylı dibloma göndermeleri gerekiyor ve başvuru formu el ile doldurunca kabul ediliyor fakat okunaklı bir yazı ile olması gerekiyormuş. (Noter olayına ayrı tilt oldum:)))
-
50 noter 20 kargo 150 git gel. Yine en az 200 lük olduk.
-
@byalperen okuldan aldığımız aslı gibidir kabul edilmiyor mu?
-
Böyle saçma iş mi olur e devlet mezun belgesindeki karekodu okutunca zaten gerekli yönlendirmeleri yapıyor.kurum devlete de mi güvenmiyor acaba
-
Ben noter onaylıdan anlamam kardeşim okuldan onaylattığım fotokopiyi gönderirim işlerine gelirse
-
Arkadaşlar geçen yıl teiaş'a başvuru yapan biri olarak orada da aynı şart vardı. Diplomayı götürünce kurum aslı gibidir yaptı. Bayağı da önem veriyorlar bu hususa...
-
@rootofallevil muhtemelen kabul etmezler çünkü enerji denetçiliğine bu şekilde başvuran bir arkadaşımın başvurusu geçersiz sayıldı.
-
@beveridge-eğrisi bari zardan dusseydik...
-
@öğrenci hocam şimdi nasıl yapmamızı önerirsiniz asıl diplomayı mı gönderelim
-
bilmiyorum illa noter onaylı olacaksa başvurmam, zaten 83 puanım var p48 de gelme ihtimali çok düşük fakat bu nedir ya notere para sınava para git-gel yol yap konakla ona para... listeye gireceğimin garantisi yok, girersem yazılıyı geçip sözlüye kalacağımın garantisi yok hadi sözlüye kaldım diyelim sözlüden başarılı olacağımın garantisi yok... teşekkürler ben almayayım
-
@varolistan Ya noter onaylı gönderin ya da asıl diploma ile gelin burada kurumda onaylatın hocam
-
Evrakları elden teslimde şahsen başvuru zorunlu mu acaba aileden biriyle göndersem hemde diplomayı onaylasalar.Ben farklı bir şehirdeyim şimdi diplomayı kargoyla gönderecekler başına bir iş gelmesin
-
Notere onaylatmak ne kadar tutuyor ya.
-
@hahamas 50 tl
-
@vorgheizer 50 lira mi yaziklar olsun resmen sömürmek bu ya issiz güçsüz insanlarız çoğumuz
-
@elinor-ostrom özellikle sordum kurum politikaları böyleymiş ankaraya arkadaşıma gönderiyim kabul edermisiniz dedim hayır kendiniz getirmeniz lazım diyorlar