Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@flouriess10 ibflerin şansı artar diye hocam sonuçta onlardan 300 kişi çağırılacak
-
@ekeblad vardı valla emin misin not only but also olduğundan ?
-
@nazliyor bende eminim
-
@sinavparambitti dilenci gibi bi sorunun peşine düşüyoruz İngilizcede Allah yardımcımız olsun
-
@lysisminos benzer durumdayiz hocam benimde 54-60 arasi muhtemelen ingilizceden dolayi baraj alti kalabilirim veya kil payi 70 olabilir
-
@nazliyor bende öyle yaptım
-
@nazliyor benim iletisim kuramlarindan sadece 3 doğrum var gy 28 doğru. 30 soruluk gkdanda 26 ya da 27 doğrum var gibi insan neyi dogru yaptığını az cok bilir.yani 58 dogrum var.Ingilizce ilk 15 sorudan 9 dogru gelir en az ikinci 15 dende maximum 5_6 dogru gelir çünkü 7 soruyu yetistiremedim.yani ingilizce de 14 _15 dogru gelir gibi. Kisaca sonucum 70 ile 73 arası değişir gibi.Ama tahminen 75 ve ustu dogrusu olan ilk 200 e girer.
-
@nazliyor iibf/hukuk 200kişi 2.asamaya kalacak.
-
@sinavparambitti bence o kadar yüksek kapatmaz 70üstü 2.aşamaya kalır
-
@sinavparambitti taking yaptınız mı ?
-
@lysisminos inş dedigin gibi olur ama ingilizcede 7 soruyu hic okuyamadan sıktım, sadece son 2 paragrafta 3 kelime sorusunu yaptım.yani 7 sorudan maximum 2 si tutar.
Urge fiili gerung mu infinitive mi arada kalıp to take yaptım. Yanlış olabilir -
Sınava kaç kişi girdigini bilen var mi biyerlerde 1000 kisi falan diyenler vardi ?
-
@sinavparambitti bu arada senin yaptigin doğruymuş taking ve to take de olabiliyor ama orada direk fiil oldugu icin taking olcakmış
-
@sinavparambitti o gerund infinitive sorusu muydu yoksa relative clouse düşmesi miydi? Ben relative clouse düşmesi diye düşünmüştüm.
-
@lysisminos to take yaptım hocam infinitive mantıcığı ile
-
@sinavparambitti direkt fiil derken hocam fiil olduğu zaman to da gelebilir
-
@lysisminos ben de hemen hemen ayni bekliyorum inglzcede o kadar zaman kaybettim ki matematige zor yetistim.
-
@nazliyor ben de to take yaptim
-
Baska bir forum sitesinde (cok meshur olan) 90 la kapanir sorular cok basitti fln yazmislar, o sitenin sahibi ile iletisim baskanliginin arasinin cok iyi oldugunu bizzat biliyorum. Ayni kullanici baska simavla ilgili baska basliklara da ozellikle cok basitti yazmis. Burnuma pis kokular geliyor.
-
@nazliyor experts urge.... frequent breaks diyo.Ben sinavda düşünemedim ama şimdi bakınca urge den sonra şöyle olsaydi to take olurdu. Experts urge humans.... deseydi to take oluyordu. Ama maaalesef bende yanlis yaptım cvp taking.
A long haul ifadesini hayatimda ilk defa gördüm. Century ile decade(on yil)arasinda kalip decade işaretledim.
Ingilizcede revealed,solely ,dramatic ,the more hatırladığın diger cevaplar. Not only,but also.are acguired.