Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@yaso06 ahshshsh ben de which yaptım
-
@nazliyor which olcak eminim ondan
-
@nazliyor saglik olsun ne diyelim, genel kultur kismina cok calistim o bolum haric digerleri cok iyi degil
-
@sinavparambitti bu soru hakkında kesin bilgi yok demi hala
-
@nazliyor bende eminim where olacak, boşluk sonrası pasif adj clauses vardı.Orada zaten nesne aranmaz.Dogrudan location nitelemesi var.Nasıl which diyorsunuz hala anlamadım ek olarak which oluyorsa that de olur virgül kullanmamış çünkü.Boşluk sonrası tam cümleydi.Ya that ya da where olacakti,lokasyon nitelemesi olduğu için where olur.
-
Where di which olamaz belirli bir niteleme mevcuttu cümlede
-
26ydı sanki
-
Soru kitapçığı ne zaman yayınlanır acaba bilgisi veya fikri olan var mı?
-
@rögaritma hic bir fikrim yok, yayinlanicak ya da yayinlanmicak denmedi, öyle bir sey sinav basvuru yonetmeliginde de yazmiyordu.
-
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Ön Eleme Yazılı Sınavı Soru İtirazı
Açıklama :
Adaylar sınav sorularına ve sınav uygulamasına ilişkin itirazlarını sınav takviminde belirtilen tarihler arasında çevrimiçi olarak erişilen Sınav İtiraz Formu vasıtasıyla yapacaklardır. İtirazların geçerli olabilmesi için adayların her bir itiraz türü için ilgili sistem üzerinden kredi/banka kartı vasıtasıyla 10 (on) TL ödemesi, söz konusu formu eksiksiz ve doğru şekilde doldurması ve onaylaması gerekmektedir.
Başlangıç Tarihi: 18/02/2019
Bitiş Tarihi: 20/02/2019 -
@kaanufuk25 sorular yayınlandı mı ki itiraz edelim.Bi de bu çıktı başımıza..
-
@akademili demek ki 18 ine kadar yayınlanacak
-
@cevatcobanli444 zaten bugün 18i
-
@kaanufuk25 daha önce böyle bir saçmalığı yıldırım beyazıt üniversitesi yapmıştı, umarım burası da soruları açıklamadan böyle bir şey yapmaz.
-
Hayir soruyu gorup secemiyorsun cok sacma, yanlis oldugunu dusundugun soru kacinco sirada nasil hatirlayacaksin? Matematikte 23 ve 26 cikan bir sekil sorusu vardi cvp.
-
@yaso06 aynen o soru net hatalı.
-
@cevatcobanli444 Geçen sene Ziraat Bankası sınavını da Anadolu Üniversitesi gerçekleştirdi. Soruları ve cevapları yayınlamadan itiraz süresini başlattılar ve bitirdiler.
-
@tonyukuk646 yine aynısı olcak maalesef
-
Kurumların soru yayımlamama inadını anlamıyorum. Adayların saydamlık içinde doğru ve yanlışlarını görmeleri, muğlak buldukları hususlarda öneri ve itiraz haklarını kullanmaları kadar doğal ne olabilir? En son göç idaresi sınavında da soruları yayınlamadılar. Sonuçta kurumların mutlaka işbirliği yaptıkları akademik birimler var soru havuzları var. Sonraki yıllarda yapılacak soruların birebir aynısını soracak halleri de yok. Bu teknoloji çağında açıkçası bu gizliliği yadırgamamak imkansız
-
Başvuru listesi yayınlanacaktı o da yayınlanmamıştı.