2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
tekrar ankara açılır mı ki eğer sınav olursa
-
Şu sağlıkçılara imreniyorum. Adamlar her gün bu saatlerde 150bini aşkın twit atıp gündeme giriyolar. Adamlar bu gidişle mülakatla girişi kaldırtacaklar valla helal olsun. Keşke bizde onlar gibi olsak demeyelim. Olalım, etkinliklere katılım gösterelim arkadaşlar..
-
Dışarda mevsim bahardı,
Geçiyor günler geçiyor.
Bu ilanı almamız lazım sevgili arkadaşlar -
Evet almamız gerek ama sadece twitterla olmamalı bakan beye sesimizi duyurursak anca alabiliriz twetten başka yollarda denemeliyiz ek olarak
-
ARKADAŞLAR PERŞEMBE GÜNÜ SPONSORLU GUY DGUY ETKİNLİĞİ OLACAKTIR, TAM KATILIM.
BİLGİNİZE. -
Sabah sabah şuraya içimi dökmeye geldim. Yeterince kızıyorum artık çünkü.
Sağlık sen İzmir üniversiteler şubesi Twitter hesabında sağlıkta mülakat yok herkes KPSS ile atanacak diye yazmış. Haber aradım ama bulamadım. Muhtemelen sağlıkçılar mülakatı engellediler.
Memlekette kaç iibf mezunu olduğunu ben artık unuttum. Bu yıl 500 bin olacak galiba. Şu sayfada kaç kişiyiz acaba ya da Twitter etkinliklerinde elleri uyuşana kadar ilan isteyen, hakların iyileştirilmesini isteyen kaç kişiyiz acaba?
İsyanım, iibf mezunu olup bilgisayar dahi kullanmasını bilmeyen,-öğrenmek istemeyen- elindeki teknolojiyi instagramdan ibaret sananlara. Üniversite mezunu olup da elini suya sabuna dokundurmayana.
Ya diyorum, girin bakın Twitter’da ilan istiyoruz, etkinlik var. İnsanların umru değil. Twitter’la mı ilan gelecek diyorlar. Zaten benim çevredemdekilerin çoğu ya polis oldu ya da ev hanımı. Tamam uğraşırsın ama iş güç olmaz evlenirsin eyvallah. Ama sen hiç uğraşmamışsın, mezun olur olmaz evlenmişsin, diplomalı ev hanımı olmuşsun, sonra öyle ilan gelmez yea boşuna kasmayın triplerine giriyorsun. Ha bir de affedersiniz nazik taraflarını sıkmak istemeyip, KPSS çalışmayıp direkt özel sektörde iş arayanlar var ki onları hiç demiyorum. Onlar da tutup akıl vermeye kalkıyorlar Bize bizden başka kendi mezunumuz bile olsa fayda yok dostlarım.
Uzun yazdım zamanınızı aldım özür diliyorum. Ama o kadar doldum ki bu sağlıkçılar mevzusunda. Bakın adamlar toplanıp aldılar haklarını-tam teyit edemedim ama- biz bir 1000 kişilik ilan için 500-600 kişi kendimizi parçalıyoruz. Geri kalanı da hazıra konuyor. -
@mbguy hocam söylediklerinize tamamen katılıyorum
Ben de bir iki kelam edeceğim;
Polis bir arkadaşım ile telefonda konuşuyorum bana diyorki, sen işi biraz ağırdan alıyon herhalde iş bulma konusunda diyor sanki Kadro açıldı ben beğenmedim gibi diğer bir arkadaşım arayıp iftar yapalım dedi daha dün, kendisi de özelde çalışıyor; bana, ben yoğunum çalışıyom iftarı ayarlayamam sen ayarla diyor ne de olsa biz boşuz ya kafa bu karşı tarafta.Diyeceğim şudur sağlıkçılar koskoca camiadan mülakatı TWITTER yoluyla kaldırttı biz bırakın mülakatı ilan gelsin diye dua ediyoruz yok bilmem TWITTER dan bir şey mi olacak sanki yaaa diyoruz.
PERŞEMBE GÜNÜ TWITTER HEDEF 100.000 ÜSTÜ, NET. -
@modigliani-0 geçen sene ve ondan önceki senenin gayreti yok hocam o zamanlarda ilanın gelmesi imkansızdı ama o kadar güzel bir birlik olmuştu ki gelmeyecek ilanı getirdiler..bu sene herkes kabullenmiş gibi bir hava var..ilan gelmediği sürece sabahlara kadar ders çalışsak nolacak ömrümüzden bi 2 sene daha gidicek ama anlayana işte
-
TWİTTER ETKİNLİK DOSTLAR LÜTFEN
-
@mervenil Perşembe günü 100.000 i geçecek inşallah hocam olumlu düşünelim
-
@modigliani-0 bence de geçer. Bir öncekinde 100000 e yakında zaten ve o zaman daha mülakatlar açıklanmamıştı. Mülakatlar açıklanınca aramıza katılan arkadaşlar da oldu hedef 150000 bile olabilir
-
@modigliani-0 inş hocam inşş
-
Arkadaşlar bir kaç şeyde ben söyleyeyim, kurumun personel ihtiyacı çok fazla, şuanda kısmende olsa bir seçim var ve çok önemli, sonrasının ne olacağı belli değil, tam zamanı birlik beraberlik içerinde hareketle sesimizi duyurabiliriz.
Tavsiyem etkinliklerde bölünmemek,hedef Maliye Bakanlığı olmalı ve arka arkaya bastırmalıyız -
Arkadaşlar Ankara da ucuza kitap alabileceğim yada fotokopi not alabileceğim yerler nereler de bilgi verirseniz sevinirim
-
@fridakahlo bence de hedef direkt maliye bakanlığı olmalı artık bölünmek çok yanlış
-
@gozde41 kızılay kök çarşısına bakabilirisiniz
-
@modigliani-0 2018 guy ilanı için her etkinlik yolunu deneyip mülakatta elenen biri olarak söylüyorum ki tek çare etkinliklere katılım. Aman ben katılmasam da insanlar zaten katlıyor demeden aç bir hesap profil resmi ayarla önüne geleni takip et katıl etkinliğe. Vaktim yok ders çalışmam lazım deme ilan gelmedikten istersen +90 puan al neye yarar. 2018 puanların yalan olmadan elinden ne geliyorsa yap başka çaren yok.
-
Artık GUY DAN başka meslek pozisyonunda alım yapan başka pozisyon yok yüklenelim etkinliğe
-
Arkadaşlar yayın insanlara forumda kaç kişiyiz bu başlıkta sanki olabildiğince sosyal medya da yaymaya çalışın lütfen
-
Etkinliklerin arasını açmadan gerekirse 3 günde bir yapmalıyız bence. Sürekli gündemde aynı tag ile olursak “ bunların derdi neymiş bir bakayım” diye tagın içeriğine bakacak insan sayısı artar ve daha da geniş kitlelere ulaşırız. Bu saatten sonra artık herkes elini taşın altına koymalıdır. Gençliğimiz ders çalışmaktan değil ilan beklemekten , bitmeyen uzun sınav , mülakat süreçlerinden mahvoldu.