2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@köşeminderi, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@modigliani-0 2018 guy ilanı için her etkinlik yolunu deneyip mülakatta elenen biri olarak söylüyorum ki tek çare etkinliklere katılım. Aman ben katılmasam da insanlar zaten katlıyor demeden aç bir hesap profil resmi ayarla önüne geleni takip et katıl etkinliğe. Vaktim yok ders çalışmam lazım deme ilan gelmedikten istersen +90 puan al neye yarar. 2018 puanların yalan olmadan elinden ne geliyorsa yap başka çaren yok.
kardeşimiz haklı. Direk gazete ilanı diye bence odaklanalım kendi çapımızda da etkinliklere katılalım. İstanbulda olan arkadaşlarda maliye bakanını takip edip programlarına katılıp sorsunlar
-
@mathilda aynen öyle sağlıkçılar öyle yaptı ve sonuç ortada
-
Musaadenizle bende bir kac kelam edip dernek ve etkinlik için maddi manevi elimden gelen desteği fazlasiyla saglayacagimi belirtmek istiyorum.Sağlık bakanlığı sağlıkçıların yoğun çabası ile mülakatı iptal etti. Arkadaşlar bu gidişe bir dur diyebiliriz tek yapmamız gereken tek ses olabilmek. Yok Fetöyü engellemekmiş yok liyakati olup olmadığını anlamakmış bunların hepsi farazi laflar. Hayati öneme sahip olsa sağlıkçılara mulakat yapıp damar yolu açtırırlar ama yapmıyorlar çünkü işin iş yapılırken ogrenilecegini biliyorlar. Bizler türkçe matematikle kadro istemiyoruz onlarca kitap,mevzuat, teori, kural öğrenerek hakkımızı istiyoruz. Lütfen tek ses olalım adalet için atanan atanamayan tüm arkadaşlarımızla beraber sesimizi duyuralım çünkü sağlıkçının emeği ile bizlerin emekleri, sabırları mukayese edilemeyecek düzeyde, bu haksızlığa bir dur diyebilelim. Bu arada tek 1 mülakattan dahi elenmedim çünkü yeni mezunum ancak bu sistem daha çok canlarımızı yakacak, daha çok lokmamızı kursağımızda bırakacak boğazımızı düğümleyecek. Kurulan derneğin tanıtımı ve amacı için, etkinlikler için,gövdemizi taşın altından çıkarabilmek için lütfen elimizi taşın altına koyalım.Saygılar.
-
Etkinliklere atanmış arkadaşlarımızı da davet etmeliyiz. Beraber ders çalıştığın kütüphanede vakit geçirdiğin yeri geldiğinde içini döktüğün arkadaşından arkadaşlarından destek iste. Çoğu atanan arkadaşlar arkasına bile bakmıyor ama olsun sen yine de rica et orijinal hesabından atmasın açsın yedek hesap işten çıkışta evine gidene kadar hesabı açmış olur zaten. İstanbul seçimi varken sağlıkçıların öğretmenlerin gücünü gördün bizde yapabiliriz sadece beraber olmak lazım. Ah vah tühle ilan gelmiyor demekle 2019 guy alımı olmaz. Nasibini kovala çabala
-
Gib'in forum uygulamasına mı yazsak ki 50 60 kişi bir anda yazsak dikkat çekebiliriz
-
Sağlıkçı ve öğretmenleri gördükçe iibfden tiksiniyorum yaa bizimkiler bana dokunmayan yılan bin yasasın ve atanınca umurlarında olmuyor modundalar. Yazık yaa binlerce mezuna. Dernegimiz bile yok elimizden tutanimiz yok maalesef. Herkes seçimi fırsata çevirir biz yapamıyoruz maalesef. Ama yapmalıyız iibfnin sesi gür çıkmalı herkes elini taşın altına koymalı yoksa istediğiniz kadar çalışın 90 alın hicbir şey olmaz. Yapmalıyız yapmak zorundayız anlasin herkes lütfen
-
Ve değerimizi bilen yok resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz buna bir dur demeliyiz artık yaa
-
Sağlıkta mülakat kaldırıldı !
Abi vallahi bizim için utanç .
Allah aşkına bayram gelene kadar herkes günde 15 20 twit atsın ve siyasileri etiketlesin.
Şu sıra kime söylersek en azından mecliste sorunlarımızı dile getirirler .
Kendi kendimize bok atmaktan karalamaktan vazgeçelim yok matematik bilmiyor iibf liler diye şimdi twiterdan yazıyolar mahfi eğilmezde destek veriyor ya gördükçe çıldırıyorum hiç mi değer bilinmez. Şu meclisin yarısı iibf li lütfen beraber bu ilanı getirelim bu sorunu kimin dile getirebileceğini düşünüyorsanız etiketleyin -
Dernek çok iyi bir araç derğerlendirmeliyiz
-
Ne zaman etkinlik yapıyoruz arkadaşlar o ilanı getirmemiz gerek herkese kadro var da maliye bakanlığına mı yok
-
@ummuhankayd Perşembe günü yapılacak
-
@supernatural hocam bunun en büyük nedeni hali hazırda ciddi olarak KPSS A’ya hazırlanan kesimin çok az olması evet sınava çok kişi giriyor ama ciddi anlamda hazırlanan kesim 15 bini geçmiyordur eminim hatta belki daha da azdır. En Basitinden kendi çevrem için söylüyorum iibf çıkışlı olup da A grubuna hazırlanan toplam 2-3 kişiyizdir oradan hesap edin siz . Sayıca azız maalesef
-
Öğretmenlerle,sağlıkçılarla kendimizi kıyaslayarak ancak canımızı sıkarız. Yani kabul etmeliyiz ki onlar çok kalabalık. Düşünün bir yılda 40-50 bin öğretmen atanıyo bizde o sayı nerdeyse puanı hesaplanan insan sayısına denk. Yani elbette ki onların sesi daha yüksek çıkıcak. Bizim sorunumuz ilan bekleyen ciddi o 15 bin kişinin çok pasif olması. 15 bin kişinin kaçı tweet atıyo, kaçı tag almak için ya da gazete ilanı için 5 tl gönderiyo sorun orda. Biz de işte kendi çapımızda tag satın alarak en maksimum düzeyde sesimizi çıkarıcaz. Bence bu noktada en önemli konu başlık. Başlık kesinlikle çok vurucu olmalı. Belki direkt sayın cumhurbaşkanımız adına bi başlık yapmalıyız. Sesimizi direkt yardım beklediğimiz noktaya iletmemeiz şart.
Seçim öncesi bi de. Yani gerçekten çok kritik bi dönemdeyiz. Tam bıçak sırtı ya gerçekten cevval davranır istediğimizi alırız ya pusup en az 1 yıl daha bekler yaşlanırız ... -
Artık gittikçe azalıyor başvuru bu sene Ankara da açıkan sınıf sayıları yarı yarıya azaldı bir yandan iyi bir yandan kötü
-
Hayat niye zor bu kadar arkadaşlar elim kolum bağlı herşey paraya bakıyor
-
Herseyden once 2bin guy istemeliyiz 1 sene oldu puanlarimiz yanacak kpss oncesinde ilan icin elimzden geleni yapmaliyiz onumuzde seçim var bunu degerlendirmeliyiz
-
@mervenil teşekkürler hocam
-
@adam-simith bence de tek bir kadroya vurgu yapmak daha iyi . hali hazırda bizi tatmin edecek tek kadro sayı olarak guy zaten
-
https://youtu.be/W41kcES48rQ Şu dinleyin kendinize gelin
-
Adalet bakanı 11 bin kişi alınacağını açıkladı. Maliyede bir sürpriz yapar mı ?