2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@scarabeus inşallah İdari yargı vardır bu sene 556. Olduk bu sefer almam lazım hepimiz için umut olur inşallah
-
Daha mülakatlar açıklanmadan yeni bi alım açıklaması gelebiliyosa süreci tamamlanmış bi guy alımdından hemen sonra yeni bi alım açıklaması da gelebilir oluyo demek ki
-
Olacak bu iş arkadaşlar geçen sene ki havayı kokluyorum. Mülakatlar bitti, ihtiyaç var. Üstüne bir de kritik bir seçim çıktı. Ülke geneli olmasa da 1 oyun bile değere bindiği bir seçim. Bu da elimizi güçlendirir belki. Ramazan boyunca etkinlik vs. çalışıp bayramdan sonra moda gireriz hayırlısıyla
-
@gmzankr066 Yeni bir alım açıklaması mı geldi hocam?
-
@fernando-reges evet Hocam adalet bakanı açıklama yapmış 11078 personel alımı yapılıcakmış.
-
Sira bizde arkadaslar 2bin guy icin basturmamiz lazim
-
@gmzankr066 Bizim bakanlıktan olsa şaşırırdım:) Darısı bize teşekkür ederim
-
Madem az kişiyiz arkadaşlar bizde atalarımız gibi doğru stratejilerle doğru hamlelerle getirebiliriz. Evet tag alıp twet atılacak ama bunun yanında ek olarak mesela bakanlığa cumhurbaşkanlığına mektup yazabiliriz ama her gün az kişi de yazsa hergun olacağı için çok görünür. Ya da her gün gib i bakanlığı arayıp alım istiyoruz diyebiliriz ya da başka şeyler ben artık bi şey olsun istiyorum hakkımızı istiyorum. Bence artık mantıklı şekilde düşünüp konuşup bir strateji belirlememuz lazım seçimi değerlendirmemiz lazım arkadaşlar
-
-
Şayet ilanı istiyorsanız sağlıkçılar gibi her gün tt olmalısınız . Yoksa kimse burda kendini kandırmasın kpss öncesi ilan gelir diye . Dost acı söyler . Ya bu ilanı getirtmek için var gücümüzle çalışacağız ya da ilanın gelmesini kös kös oturarak bekleyeceğiz .
-
@gari̇p-i̇nsan herkes ben yapmasamda biri yapar mi diyor anlamıyorum. Tt çalışmalarında en fazla twiti hep ayni Kişiler atıyor. Kendi hesabınızda ard arda yazıp anasayfayı doldurmak istemeyen Kişiler varsa 2. Hesap açıp seri seri twit atabilir arkadaslar tt çalısması olduğu günler lütfen katılım sağlayalım adamlar mülakatı kaldırdı bizde bir ilan getirelim zaten ilanın gelmesi ve ise başlama süresi nerdeyse 1 yıl suruyo ben kadar erken getirtirsek o kadar iyi lütfen yedek hesap açıp tt çalısması günleri her dk twit atarak destek olalım
-
@ryan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
anasayfayı doldurmak istemeyen Kişiler varsa 2. Hesap açıp seri seri twit atabilir arkadaslar tt çalısması olduğu günler lütfen katılım sağlayal
Hocam gündeme girmenin sonunda iibflilere kitap çekilişi yapıcaz diye bir seçenek sunsak, bırak Türkiye gündemini dünya gündemine girmezsek bende bir şey bilmiyorum. Kitap çekilişine katılımlar tt çalışmalarına katılımdan fazla olunca insan üzülüyor.
-
5.000 alım yapsa maliye kpss A dan kimse kalmaz piyasada neredeyse o kadar azız ama bir türlü gelmedi şu ilanlar
-
İlan gelmeyecek boşuna umutlanmayın duyum sağlam girin bi torna tesviyeciye meslek öğrenin ne işiniz var guyla ayrıca ilan kasım ayında gelecek o da 400 kişi olacak daha fazla gelmeyecek hepiniz açlıktan öleceksiniz
-
Kutluay hoca 2019 da iş bası yapmak üzere 1500 kişilik bi plan var demiş. Şimdi düşününce bizim süreçler hayat kadar uzun ... 2019 da iş başı yapılması in ilanın çok yakın bi zamanda gelmesi gerekiyo dimi? 🤨🧐
-
@ceren-saklavcı kafan güzel galiba
-
@ceren-saklavcı hepiniz açlıktan ölçeksiniz ne yaa psikopat mısın sen ??
-
@ceren-saklavcı arkadaşım senin gibi aşırı negatif insanlardan bıktım. Yemin ediyorum yaşam enerjimi tüketiyorsunuz. Siz bu işin içine hiç girmeyin, milletin akıl sağlığıyla oynamayın. Sen böyle olacağını düşünüyorsan, terk et bu süreci. Başkasının işine burnunu sokma. Ben de 1500 ve daha fazla guy ilanı geleceğine ınanıyorum. Açlıktan da ölmeyeceğim. Süreci de atanana kadar terk etmeyeceğim.
-
@ceren-saklavcı duyumu sağlammış da Bilmem ne iki tane gönderin var birinde KPSS öncesi guy gelir mi demişsin birinde bu zırva. Valla çok fena kuruldum sana gece gece
-
@ceren-saklavcı madem ilan gelmicekse ilanların konuşulduğu sayfada zaman kaybetmeyin bi an evvel dediğiniz meslekleri edinin..