2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Benim rüyamda da 1000 kişilik alım geliyordu kafayı yedik valla
-
@tozkok kardesim bu adam kitaplarini satmaktan baska bildigi bisi yok inanipta prim vermeyin lutfen
-
Kutluay Kararlı'nın Nisan sonu, Mayıs başı gibi "sınav süreci 2019 sonbahar ile başlamış olacak. ancak bütçe sıkıntısı nedeniyle göreve başlatma 2020 olacak şekilde ayarlanacak. Mevcut planlama bu yönde. Lakin kabine revizyonu olursa bu plan da revize olabilir" böyle bir paylaşımı olmuştu. Bunun üzerinde mesaj atıp, bizim etkinliklerimiz sonucu 2019 kpss öncesi gelebilir mi diye soru sormuştum. Bana cevabı ise "Bence olur. Sınavı mesela haziranda yapar. Mülakat Kasım'da olur ve Yine 2019 da başlatır. Gönül de almış olurlar" demişti. O vakitler guy mülakat sonuçları da açıklanmamıştı ve sürecin içindeki herkes bilir ki verdiği tarihler absürttü. O yüzden dediklerine çok fazla kulak asmadım.
Kutluay hocayı tanımam etmem, derslerine de girmedim. Karalamak içinde söylemiyorum. Kendisine saygı duyarım lakin bu konuşmamız sonrasında bana verdiği cevaplarda sınav sürecine hakim olmadığını kestiriyorum. Umutlarımızı bir kişinin lafına bakıp tüketmeyelim. Sağlıkçılar mülakatı kaldırdılar,- öğretmenler yine kadro aldılar ise bizde Kpss 2019'dan önce guy ilanını alabiliriz. Daha vaktimiz var, yarın ki etkinlikte tek vücut olalım. Karamsarlığa düşmeyelim..
-
adam ocak ayında adalet bakanlığı alım yapacak demiş.mayısın 21 inde alım yapıyor bakın nasıl da bildim diyor.o hoca hakkında söyleyeceklerim bu kadar
boş boş sallar anca.
profil resmi satmaya çalıştığı kitap fotosu -
@ceren-saklavcı Epeydir ortalıkta troll yoktu. Organize sanayi de işler nasıl?
-
@robocop prim vermek için değilde arkdaş yanlış yazmış ondan dolayı yazdım
-
Arkadaşlar diyelim ilan geldi artık eskisi gibi önceden sorulan sorular çıkmıyor değil mi sadece onlara bel bağlamamak lazım sanırım ne dersiniz bı konuda
-
@merasim34 Ek olarak 5-6 ay önce alımlarda üst sınır kaldırıldı artık kurumlar istediği kadar alıma çıkabilecek yeter ki CB'den onay alınsın diyordu o günden bugüne yaprak kımıldamıyor. Maşallah dediği üç gün yaşamıyor misali...
-
Bu akşam saat 21.00 da twiterda sponsorsuz etkinlik yapılcakmış arkadaşlar Murat hoca duyurdu..haydi yarının ayak sesleri olsun bugün
-
@mervenil ne konuda
-
@modigliani-0 konuyu yazmamış hocam ama genelimiz Guy istediği için etkinlik o yönde olacaktır diye düşünüyorum
-
-
Aslında b grubu için bu etkinlik ama a grubu da katılabilir demişler. Guy için yarın yapılacak fakat artık elimize geçen her fırsatı değerlendirmemiz gerektiğinden buna da katılım gösterirsek iyi olur guy için ya da hangisini istiyorsanız..
-
@ert1234 aynen öyle artık çıkmış guy soruları çözüp girmek yeterli değil alan sınavına çalışır gibi çalışılmalı bence
-
Etkinlik bugün mu sesimizi çok iyi duyurmamız lazım
-
@adam-simith aynen hocam twit rekoru kırmalıyız bugün
-
Etkinlik bugun saat 20:00 de sponsorlu guy ve dguy etkinligi icin
-
bugün hedef 150.000 olmalı
-
Akşamki etkinlige olabildiğince cok destek vermeliyiz arkadaslar . Akşamda her yere yazicam bazı arkadaşlar kisisel hesabından cok fazla twit atmak istemiyor arkadaşlarının vs. Anasayfasını isgal etmemek icin Böyle durumda olan arkadaslar 2 dk içinde yeni Twitter adresi açıp daha fazla destek olabilirsiniz
-
@gari̇p-i̇nsan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şayet ilanı istiyorsanız sağlıkçılar gibi her gün tt olmalısınız . Yoksa kimse burda kendini kandırmasın kpss öncesi ilan gelir diye . Dost acı söyler . Ya bu ilanı getirtmek için var gücümüzle çalışacağız ya da ilanın gelmesini kös kös oturarak bekleyeceğiz .
Herkes aklını başına alsın biz geçen yıl bu ilanı bir avuç insan organize olup etkinlikleri körükleyip sesimizi çığlığa dönüştürünce verdiler bu yıl ise sınava çok az kalmasına rağmen hala boş boş oturuyoruz arkadaşlarım normalde geçen yıl verdikleri guy ve dguy ilanlarının hazırlığı bile yoktu bizle canla başla bastırınca verildi kimse etkinlikler ise yaramıyor diğe etkinliklere katılmamazlık yapmasın her birlikte bir sefer getirdik yine getirebiliriz o ilanı ümit var şu sayfayı diri tutulum Allah yar ve yardımcımız olsun