2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ryan bekliyoruz hocam burayada yazin
-
@refik-soydam hadi guy dguy anlarım ama neden vmy mhuy muy duy için bir hazırlık olmaz anlamış değilim
-
Arkadaşlar etkinliğe bekliyoruz ilk 15 dk tag etiket olmadan yazacakmışız
-
@mbguy tag ne hocam
-
@grundig daha belli değil hocam belli olunca bildiriyim
-
@meç en doğru yanıt şu olsa gerek, bir yere kişi alacaksanız önce orasının görev sınırından tutunda fiziki mekanına kadar biliyor olmanız lazım. Bunların netleşmediği yerde kişi almak, akıl işi değildir. Alalım kervan yolda düzülür mantığı pek bu bakanlığa göre işleyiş olmadığından hocam...Dönüşümlerin tamamlanması lazım, umarım kısa sürede netleşir ve herkes önünü görebilir. lakin, yeni sistem pek oturacak gibi durmuyor fikrimi de beyan etmekte herhangi bir sorun görmüyorum... Yaşadığımız gecikmeler de beni teyit etmek üzeredir.:((
-
Tag belli oldu mu?
-
@mbguy iftar saatide geliyo her turlu destek veririz de insallah 9 gibi olur
-
@refik-soydam sürpriz bir gelişme olmadığı taktirde, ilan beklemiyorsun yani hocam? Çok netsin vallahi, üzülüyorum...
-
Tag nedir arkadaşlar
-
@refik-soydam dönüşüm , yapılanma , ne aşamada hocam bilgin var mı ? Kışa olur mu ?
-
Bazi arkadaslar sgk da puan degismeln diye tweet atacklarmis arkdaslar bu menfaat çatışmasina doner herkesin belli puanlari yuksek onemli olan su an alinan tagin bolunmemesi sadece 2000 guy icin atalim
-
@adam-simith hocam sgk başlığını karıştırdığınız yetmedi galiba? insanların kişisel kararlarına kim ne zamandan beri müdahale ediyor? esas siz şu an kendi çıkarınızı düşünüyorsunuz ve sahtesiniz. ayrıca puan için değil ilan için twit atılacak. konuya biraz hakim olun.
-
@karar hazine müsteşarlığının işleyişine bağlı, en katılık orada şuan...kısa olur umarım
-
@mbguy sensin sahte olan kac zamandir tweet atmisim ben sayfada gerilere gidince gorursun
-
@refik-soydam yani haltallık mı? Peki ayrılma durumu var mı hocam .
-
@adam-simith siz ne kadar zamandır varsanız bende o kadar zamandır varım merak etmeyin. ne olduğunu anlamak için sizin profilinizdeki girilerinizi okumak yeterli. sgk başlığını karıştığınız yetmiyor burayı da karıştırıyorsunuz. kimsenin kararına müdahale edemezsiniz. kaldı ki ben cevabımı önceki sayfada "kişisel" olarak verdim. sizinle daha fazla laf münakaşasına girmeyeceğim.
-
@refik-soydam çok haklısınz hocam bence en etkili yollardan biri olacaktır..vallahi bende artık İstanbul da yaşayan arkadaşlara yalvarıcam bakan bey bu mağduriyetimizi her gittiği yerde 3. 5 arkadaşımzdan duysa bence mutlaka bi ses verir diye düşünüyorum
-
@mbguy evet 2bin guy guy diye etkinlik yapalim sesimizi duyuralim diye yazdiklarimi da gormusundur belki
-
@adam-simith lafı çarpıtmayın kimse aksini iddia etmiyor. sadece siz sgkda kendi puanınızı istiyorsunuz vs vs vs sgk başlığında ne yazdıysanız hepsini de okudum. sırf kendi çıkarınız için insanları etkilemeye çalışıyorsunuz. yazık günah. hepimiz ilan bekliyoruz. şurada birbirimize destek olmanın kimseye zararı yok. guy ilanı da gelsin sgk ilanı da gelsin istediğimiz de etkinlikte vereceğimiz destek de bundan ibaret. egoist olmanın da alemi yok. daha fazla burada sayfa doldurmaya da gerek yok. isteyen desteğini verir istemeyen vermez. size kolay gelsin.