2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Akşam etkinlik var ama sayfa bomboş. İnsanlardaki bu rahatlık neden anlamıyorum. Gazete ilanı twitter etkinliği mektup etkinliği olmasa 1000 kişilik guy gelmezdi. Ben akşam katılımın yüksek olacağını sanmıyorum herkesin dilinde kpss öncesi ne zaman gelmedi ilan illa gelir söylemi var. Nasıl ki sözlü mülakat tarihi 6 ay açıklanmadı ilki yaşadık kpss öncesi ilan gelmezse bir ilk daha yaşarız. Kpss sonrası 1500 kişilik ilan gelir 2018 ve 2019 puanı beraber kullanılarak guy şehir tercihi yaparız o zaman şehir puanlarını görürüz beraber. 2016 daki gibi 82 ler 80 ler havada uçuşur
-
Akşama herkes desteklemeli arkadaşlar. Tabiri caizse köprüden önce son çıkıştayız
-
@köşeminderi, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
nlardaki bu rahatl
Katılıyorum. Kpss öncesi kesin gelir, bu zamana kadar hiç gelmediği olmamış gibi cümleler insanları biraz rehavete sürüklemiş gibi gözüküyor.
Kpss 2019'a az bir müddet kaldı. İstanbul seçimlerine de az kaldı. Bu zaman aralığını iyi değerlendirelim. Tweet atarken bakanlıkları etiketlemeye de özen gösterelim dostlar.
-
Akşama tt olacağız rahat olun
-
Ya birhalktansındır;
Ya birhalka düşmansındır!
Tweet sayısı bağlılığını gösterir.
Söz sende!#etkinlik !!!
-
Gün içerisinde işte olduğum için sayfayı takip edemiyorum dostlar. Şimdi eve geldim ve ilk işim bilgisayarı şarja takmak oldu. Bakın abartmıyorum. Twitter kullanmayan ben, gittim kendime hesap açtım. Etkinliklere öyle katıldım. Bugün bir hesap daha açacağım hem telefondan hem bilgisayardan olmak üzere iki hesaptan katılım göstereceğim. Olur mu bilmem ama hatta üçüncü hesabı da açıp aynı bilgisayarda farklı tarayıcıdan bile twit atmayı düşünmüyor değilim.
O yüzden bugün şarjlar bitmesin, priz yanlarından ayrılmayalım. Bol bol twit atalım.
Allah görüyor. Yüzümüze bakacak ben biliyorum. Bu kadar emeğimiz, alın terimiz boşa değil. -
Arkadaslar bu aksamki etkinlikte SGK denetmen yardm. ilani konusuna deginebilir miyiz ? Cünkü son dakika iki puan türü daha eklenecegi konusuluyor yine magduriyet yaratiliyor 2 yildir beklenen ilan icin son dk yeni adet getirmek isteniyor.Bu konuyuda bakan hanimi falan etiketliyerek dile getirelim mümkünse
-
Bence katılım yüksek olur bu akşam inşallah diyelim elimizden geleni yapıcaz:)
-
@ragnarnurkse kendi adıma cevaplamam gerekirse ben değinirim Hocam. Bu dönemde birbirimize destek olmamız şart.
-
@ragnarnurkse bende değinirim
#SGKdenetmenligiYeniPuanTürüEklenmesin
Gibi bir etiket yapabiliriz -
@mbguy sagolun hocam bi örnekle aciklayayim mesela guy ilani icin ugrastik elimizden geleni yaptik bakanlik tamam ilan alin size dedi ama puan turu sadece p48 degil yanina 2 tane daha puan turu ekliyorum.sen ugras puan al butun calismani gecen sene o puan turune gore ayarla,son gün aldigin puan tek puan turune yetmesine ragmen yeni eklenen puan turleri yuzunden siralamaya gireme olacak is degil.Olmasi gereken aciklanan yada daha onceki yil alinan puan turlerinde kalinmasi herkes calismasini ona gore yapti cunku
-
@ryan olabilir hocam ayni tweette iki tag de yazabilir bakanlar etiketlenebilir
-
KPSS hazırlanan bir kaç kişi sahte hesaplarla olumsuz bir eda bırakıyor buraya ben 2 söz etmek istiyorum kurum sınavı beklemeyip hazırlanan arkadaşlara
Buradaki herkes azimli kişilerdir asla pes etmezler.Bu taşın altına sizde elinizi koymazsanız seneye bu durum sizin dezavantajınıza olacaktır , önünüzdeki her aday sizin için çok zor bir rakip...
-
Etkinlik ne zaman arkadaşlar
-
@gencbiraday bu akşam saat 8’de hocam
-
Katılalım arkadaşlar bende katılıcam herkese haber verelim
-
Hastag nedir arkadaşlar
-
Etkinlik başladı mı arkadaşlar .
-
Herhangi bir tag yok suan sgk olayı piyasayı karıştırdı biraz ama açıklanır birazdan tag
-
@gencbiraday kpss sonuçlarını görene kadar bir hareketlilik mevcut planlarda mevcut değil, sonrası için kulağıma gelirse elbetteki iletirim... konu hakkında istanbul seçimleri merkezli, özellikle istanbulda bulunan aday arkadaşların, bakana durumu iletebielcek, seçim işleri ile ilgili kişilere erişmesi, benzer şekilde İP si istanbul olan arkadaşların tt olması önemli artı sağlayabilir. Bunlar yaşanır da planda değişim olursa olur yoksa, mevcut planda dediğim yere kadar hazırlık mevcut değildir.