2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ceren-saklavcı kalbinizce iflah olun ! Yazık ya şu üslubunuza bak. Formun seviyesini düşürmeye hakkınız yok böyle cümlelerle.
-
@gmzankr066 2019 da göreve BAŞLAMAYACAK şekilde sınav yapılması planlanıyormuş öyle yazmış kutluay hoca
-
@gmzankr066 hocam ben Twitter'da baktım bulamadım nerde demiş link atabilirmisin
-
Terbiyesiz, saygısız insana da hiç tahammülüm yok.
-
@hedefsgk o şey değil mi hocam ya 2019'da kadrolarda kısıt yok 8912790864986140 kişilik ilanlar yağacak diyen hocamsı?
-
@albertcamus Yağdır Mevla'm su
@gmzankr066 Dostum 1500 kişilik plandan biz bahsediyoruz sürekli zaten lakin bunun dönemini hiç kimse net bir şekilde dile getiremez şu aşamada. Planlar yapılır/bozulur. Her şey değişir o kadar zamanda. Ben halâ 2019 KPSS'ye kadar yağacak ilanları bekliyorum @albertcamus 'nun vurgu yaptığı. Ondan sonra ciddiye alabiliriz bazı söylemleri. -
@albertcamus bir de şunu söylemiş, Bakanlar değiştiğinde de çok rahatlayacaksınız ?? Bakan Değişecek mi ki öyle bi durum var mı kısa vadede
-
@ücüncütekil hocam sanırım kendisi forumun sıkı takipçisi. bakan değişikliği başlığını ben açmıştım :))) ayrıca 1500'lük planı da aylar öncesinde dile getiren @paretowilfredo üstaddır. İyi takip ediyorsa cevap versin gerçekten nerde kaldı 1892749816489061209846 kişilik ilanlar????
-
@paretowilfredo Hocam zaten 1500 ü görünce ilk aklıma siz geldiniz ️
-
Başlamayacak şekildeymiş çok özür dilerim
-
@gmzankr066 Kutluay hoca 2019 da işe başlamayacak şekilde planlanıyor yazmış yani 2019 sınavı olacak diye sanırım
-
KPSS öncesi gelecek yine haziranın son haftası yada temmuzun ilk haftası olabilir rahat olun dostlar.Şu tornacı Ceren'i takmayın.
-
Kutluay (kararsız) beyin laflarıyla bir yere varılmıyor arkadaşlar kendisinin idare hukuku dersine girmiş biri olarak, 1 yıl boyunca guy mu olacaksınız, idari hakimliğe hazırlanın kaymakamlığa hazırlanın şöyle iyi böyle iyi, bu kitaptan ders mi çalışılır ben kitabımı sizin dershanenize indirimli getirteyim diye diye sadece kitap satışı yaptığı sonra ders bitince ortalardan kaybolduğu o kötülediği guy u bile bulamayan ve insanları saçma sapan havalara sokup herkesin en son kaymakam olduğu bir yıldı bizim için.. Kendisini gece gece çok güzel anıyorum benim gibi hatırlayan öğrencisi de çoktur eminim.
-
@atanacakgiller hocam hakkında dinlediklerimiz.. neyse
-
@albertcamus hocam gerçekten pembe dizileri aratmayacak şeyler yaşattı bizede, Allah a havale ediyorum şahsı..
-
@atanacakgiller Ben devamını getirmek istemedim hocam hicab duyarak. tanıyan tanıyo zaten gerçekten. ne diyelim.
-
@keynesin-faizi duyum mu ?tahmin mi hocam?
-
@mervenil tahmin
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Terbiyesiz, saygısız insana da hiç tahammülüm yok.
Benim genel olarak tahammülüm bitti ama özellikle negatif insanın enerjisini çeken insanlara ekstra tahammülüm bitti
Arkadaşlar benimde gelir gelmez ile olumlu olumsuz düşüncelerim var üstelik 7. Yılım ...ama kümsenin hevesini kırmamak için ya da boşa umutlandırmamak için kendi fikirlerimi “duyum” ya da “hissiyat” adı altında pazarlamıyorum...bu formun amacı da bu değil eğer gerçekten bilginiz yoksa ya da etkinlik için öneri düşünce ya teşvikiniz yoksa boşuna yazmayın buraya boşuna sayfa doldurmayın her seferinde iletileri görünce bişey var sanıyorum ama okuyunca
-
Bugün rüyamda Twitter etkinliği ekstra bi şeyler yaparken gayretlerimiz sonucu ilan geliyordu bi an da şok oluyorduk hemde çok seviniyordum yaa çok güzel bi rüyaydı uyanmak istemedim ama maalesef uyandım:(