2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Şu ilan Haziran'da gelse de yüzümüzü güldürse muhtemelen Çarşamba ya da Persembe etkinlik düşünülüyor direkt gündemden girecek, oylamada GUY DGUY çıktı
-
arkadaşlar geçen sene ilan talimatla gelmişti tuğrul hoca da dedi bunu eğer başlamazsak sonbahara kalacak. Şimdi öncelikle murat güzelli hoca düzenli etkinlik düzenliyor daha doğrusu haberdar ediyor. Katılım gösterelim hep beraber ses çıkarmadan ilan filan alamayız.
-
@mbguy olur mu, üstadın iki eli kanda olsa,bize bir haber mutlaka verir. Fırtına öncesi sessizlik bu :))
Kuzuların sessizliği harika bir film bu arada, izlemeyen arkadaşlara tavsiye edelim. :)) -
@strtmn artık işin şakasındayım Hocam :))) üstad bizi habersiz bırakmaz :))
-
@mbguy üstada son sözüm,
"Önemli olan zamana bırakmak değil, zamanla bırakmamak" onu seviyorum
-
Ah çocuklar ah
Merhaba. -
@paretowilfredo kulaklarınızı çok çınlattık Hocam hoşgeldiniz :)))
-
@paretowilfredo merhaba üstad elendik geldik yok mu kpss öncesi ilan haberleri:) Belki heybende SGK vardır belki de bir umut vardır bizlere vereceğin
-
@paretowilfredo oo üstad hoşgeldin sefa getirdin :))
-
@paretowilfredo Hoş geldiniz üstad sizden gelecek haberleri bekliyoruz
-
@paretowilfredo sizdeki sessizlik korkutuyor bizi hocam arada böyle merhaba diyin bize :)) inş umut dolu yazılarınızıda görmek nasip olur
-
@paretowilfredo üstadım hoş geldiniz, kasetin ortasına kalemi sokup geriye doğru çeviriyoruz inşallah hayırlısı olsun
-
Dostlar yeni ilana dair durumları şöyle yeniden bi toparlayalım. Kurum alım yapmak istiyor. Ancak sürecin nasıl işleyeceği konusunda bir belirlilik yok.
Anımsarsınız belki sırf Ankara için 400 dolaylarında bir talep yapıldığını söylemiştim. Bu talebi yapan bizzat en yetkili makamdır. Ancak bu kabul görmeyerek 170 kişilik bir alım yapıldı Ankara için. Keza toplamda da daha fazla beklediğimiz ilan 1000 kişi ile kısıtlı olarak geldi.
Bu ilanın ben biraz alel acele verildiği kanaatindeyim. Çok da plana uygun ve normal bir ilan değil benim nezdimde. O nedenle yeni bir ilan son talepler de göz önüne alınarak yapılacaktır.
Ama ilanın zamanlaması nasıl olur? Bu ciddi bir bıçak sırtı. Neden derseniz KPSS Ağustos ayının sonunda açıklanacak. İlanın 2019 KPSS dahline sokulmadan verilebilmesi için atamaların bir an evvel tamamlanması lazım.
Bu noktada iki sorun var, atamalar ve yedek hakları. Tabi yedek hakkı korunabilir bunu daha evvel de dile getirmiştim. Her alımın kadro normu bence kendini bağlamalı ve yeni ilan bu kadar kısa süre içerisinde gelerek yedeklerin hakkına mani olmamalı. Bu halledilebilir bir sorun bence. SGK daha evvel uygulamada çözdü bu sorunu.Tabi diğer konu da Sayın Bakan'ın alıma bakışı. Malumunuz gittikçe daraldı kadrolarımız ve imkanlarımız. Bu yönden ben kesinlikle etkin olunmasından yanayım. Ama öyle 3 twit 5 twit aynı 20 kişi ile birlikte değil hep birlikte yapılmasından yanayım. Özellikle mülakatı olumlu olmuş dostlar, her ne kadar süreci geride bırakmış olsalar da destek olmalılar. Bizim durumumuzdaki en büyük olumsuzluk malesef alımlar bitince ve olumlu olunca geçmişe topyekûn bir sünger çekmektir. Atanır atanmaz hesap kapattıranlar, bir daha geçmişe dair hiçbir şeye destek olmayanlar vs. Eğer biz de işimiz bitti deyip çekilseydik, kayıtsız ve vurdumduymaz olsaydık ne pareto karakteri doğardı ne de bu forum olurdu. Biz elimizi taşın altına koyduk her zaman. Bir çok noktada öncü olmaya çalıştık. Bir çok hususta daha iyiyi, daha güzeli arayıp durduk. Ben senelerdir bu anlamda çaba gösteriyorum ve gördüğüm şey malesef şu, her geçen gün eriyoruz. Bunun da sebebi nemelazımcılıktan başka bir şey değil.
Bu süreçte farklı hareket edilmeli artık. Bir arada hareket edilmesi durumunda ilana dair bir hafıza oluşturulabilir yetkililerin zihninde. O arada olacak gelişmeleri de takipte olacağız elbet.
-
@paretowilfredo üstad doğru söylüyor atanmis arkadaslar geçmişe sünger çekmeyip bize destek olursa sesimiz daha çok çıkar her turlu etkinliğe varım
-
@paretowilfredo Haklısınız üstad. Ben de varım, elimizden geleni yapalım.
-
@paretowilfredo diğer alımlarla ilgili bir gelişme var mı yoksa daha önce paylaştığınız bir yazı vardı detaylı oradaki gibi mi hala
-
@paretowilfredo çok sağ ol üstad.
Seçim haftasına epey var. Bekleyen arkadaşlar üstadı duydu. #ekinlik lere katılım. Twit atcaz, en azından tuz çuvalını taşımayacağız dağ boyu
-
Arkadaşlar murat hocamız inşallah bu hafta içi GUY etkinliği ayarlayacaktır beklemedeyiz hedef 100.000 tweet olmalı
-
@modigliani-0 ben etkinlikler için yerim hazır bekliyor olacağım ️
-
2 ay uzun süre ilan elbet gelir biz çalısmalarımıza bakalım etkinliklere yüklenelim