2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@togi07 1000de gümrük var ama gümrükte olanlar sanırım guya hala giriyorlar maaşı daha yüksek olmasına rağmen
-
@ücüncütekil sozlesmelilerin hepsi girer ama asker polis olan olursa onlarda giremez bunun icin herhangi bir sayi veremem tabiki
-
@togi07, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@ücüncütekil sozlesmelilerin hepsi girer ama asker polis olan olursa onlarda giremez bunun icin herhangi bir sayi veremem tabiki
Herkesi elediniz bu gidişle 1.siraya yükselirim ben:)
-
-
@Sherlock-Holmes hocam duyum saglammi temmuzda ilan eylul de sinav
-
@muhalba sesli guldum
-
Arkadaslar diyelim ki sinava girme hakkimiz oldu..sonucta kurum sinaviyla kpss puani karisik mi olacak yoksa tek kurum notu mu olacak?Bilmedigimden soruyorum affiniza siginarak..
-
Hocam kadroluya giren cikmiyor da sozlesmeliler yine girse girer ortalama siralamalar iki bin one gelir sahsi fikrim,herhangi bir duyum yok su an sadece tahmin
-
@ücüncütekil sözleşmeli , vardiyalı,çalışma saati normal memurdan çok çok fazla vede doğudakiler içinde artı olarak maaşları guy ile aynı olduğundan olmasin
-
@engin0516 içeriğini bilmiyordum bu denli olabilir tabi. Daha sakince ifade edebilirdiniz ayrıca .
-
Puanlarin son alimdaki gibi mi olucagini dusunuyirsunuz arkadaslar sizin dusunceniz nedir ortalama 1500 bir alim icin ,sayi sadece rastgeledir.Ancak ayni sayida ilan olmuyor yani binden fazla bir alim icin degerlendirin
-
Olmayan ilanın puanını boş verin. Personel daire başkanları, başkan yardımcılarına toplu mail atalım, etkinlik vs ne geliyorsa yapmalıyız. Yoksa 2019 KPSS'den sonra gelmesi kuvvetle muhtemel baskı oluşmazsa.
-
2019 guy grubu baya eğlenceliymiş
-
Biraz zor geliyor alim yapmalari cunku daha yeni mulakatlar aciklandi. Tabi umarim yanilirim dort gozle bekleyenlerdenim..
-
@kamuguy Bende bekleyenlerdenim ve sizin gibi düşünüyorum. Her yıl ilan gelmiş bu senede gelecek diyorlar ama bu sene atama yeni gerçekleşti. Geçen senelerde atamayla yeni ilan arası mesafe çok. Yeniler iş başı yapmadan yeni ilana çıkmak için kurumun ciddi ihtiyacı olması gerekiyor. Zaten alım konusunda iseklerini biliyoruz. Arkadaşlar hayal kırıklığına uğramamak için kendimizi her şeye hazırlamalıyız. Gelirse ne ala, gelmezse etkinlikliklerle almaya çalışırız inşallah.
-
Olsun ya maksat muhabbet birazda gelmessede yapcak bir sey yok ancak pozitif dusunenlerdenim
-
@ücüncütekil ifade etme seklim yanlış anlaşılmaya müsait bir tarz olmuş k.bakma
-
@Sherlock-Holmes kardeşe güveniyorum. Paretonun destekleyici entrysini burada görmek lazım tabi
-
Gelir mi gelmez mi, kaç puana iner inmez mi yok şöyle yok böyle sevgili arkadaşlarım biz ne yapacağız onları konuşsak boşverin yahu bir ilan gelsin de söz sabahlara kadar kaç puanlar hangi iller sohbet ederiz. Hemde böyle sevine sevine analizler yaparak listeleriz her işi tartışırız ama lütfen önceliğimiz şu ilanı getirmek olsun. Olumsuz olmayalım görünen köy kılavuz istemez vs.vs. Laflarınıza kapalıyım baştan söyleyim de hiç tartışmayalım.. Ben şuan bu foruma takip eden geçen seneden de süreci bilen bir arkadaşımdan yardım istiyorum. Diğer yardımı da sevgili üstatdan bize yol göstersin diye istiyorum @paretowilfredo. Bunları bugün yarın belirleyip önümüze bakalım istiyorum.
-
@strtmn pareto hoca, bi bitmediniz diyecek diye korkuyorum Hocam