2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar üstad bence bir çalışma olsa duyardı muhtemelen çalışma yok ama biz sesimizi duyurursak o çalışma olur
-
@modigliani-0 evet arkadaşlar beraber bir tweetar etkinliği yapalım hem Pazar günü olması daha makul bence toplanıyor muyuz gücümüzü belli etmemiz lazım ki devlet kademesi bu çoğunluğu farketsin katılacak olanlar bu yorumun altına nokta dahi olsa yorum yapsın ki bir kar topu oluşturalım
-
@gencbiraday hocam murat hoca önderliğinde sponsorlu yapılacak guy dguy birkaç güne
-
@modigliani-0 tamamdır ozaman bizde katılalım herkesi haberdar edelim net tarih olunca
-
Etkinliklerde 1 senelik alım takviminin önceden açıklanması ve mülakatın kaldırılmasına yer vermeliyiz bence.
-
Arkadaşlar Facebook’ta birileriyle tartıştım dün. Sebep şu ilan gelmesin şimdi KPSS sonrası gelsin de biz de yararlanalım diyorlar.inşallah gelmez diyolar.
Evet doğal olarak herkes kendini düşünür ama bu nasıl bencillik yaa önümüzdeki ay ilan geleli tam 1 yıl olucak biz bekliyoruz burda ve bu bizim suçumuz değil. Ama sıfır insaf yani. Asla umurlarında değil ve bu kadar bejleriniz bikaç ay dağa bekleyin deme cesaretini gösterebiliyolar.
İşte bizim birlik olamama sebebimiz bu arkadaşlar bu kafadakiler. -
@gmzankr066 onlar ama kendi puanlariyla bir kez guy gördü niye haksızlık yapıyor bu insanlar anlamıyorum bizimde hakkımız 2018 puanıyla bir kez guy sınavına girmek
-
@tükendikagrubu yeni başlayacak arkadaşlar zaten hak edinimini sağladılar bundan sonraki süreçte önemli olan söylendiği gibi temmuzda alım yapılacaksa yetkili kişilerin biran önce planlama sürecine başlamaları ve bu sürecinde yolunda gitmesi çünkü bürokraside işler biraz yavaş ilerliyor yada alınacak ani kararlarla birçok şey değişebiliyor umarım her şey yolunda gider ve kpss öncesi ilan gelir tabi bu sürece yapacağımız etkinliklere yoğun katılım sağlayarak bizimde etki etmemiz gerekiyor bu nedenle de iibf ailesi olarak hep birlikte taşın altına elimizi koymalıyız
-
@gmzankr066 hocam seneye 90 lık adamlarla GUY için yarışınca keşke önceden ilan gelseymiş derler boşverin
-
@gmzankr066 geçen senede ilan gelmesin 2018 puanlarıyla gelsin diyenler vardı şimdi bak 1 yıldır bekliyorlar. Onlar sanıyor ki bu sene alım yapılmadı durun hemen ilana çıkalım diyecek sanki kurum
-
Arkadaslar eger ilan 2019 kpss aciklanmadan cikarsa sizce 75.5 puana gelme sansi ne kadardir siralamam 9 bin. Ilanlarda 5 kati olsada 15 bindekinin hak kazandigi iller oluyor ama sizin gorusleriniz varsa paylasirmisiniz
-
@gmzankr066 onların kafası degısmez. Onlar sanıyorlar ki ıyı birsey. Ama sunu hesap etmiyorlar. Eger oyle olursa gercekten ıller yuksek kapatır. Onların demesine bakmıcaz. Etkinlik yapıcaz destek vericez.
-
@togi07 gelebilir hocam ama 2019 sonrası olursa gelmesi biraz zor o puana açıkçası
-
@modigliani-0 2019da puanlarin gectigimiz 2 sene gibi dusup siralamalarin yukselmesi aksine puanin artip siralamalarin dusmesinimi ongoruyorsunuz
-
14bindekinin kpss öncesi şansı ne kadar inşallah ilan gelir arkadaşlar Allah emeklerinizin karşılığını versin... Seneye de biz bekleriz inşallah puanımızı yükseltip
-
@togi07 hocam çok detaylı düşünmedim açıkçası ama şöyle düşünmek yeter atanamayan hâlâ birçok kişi var bir de yeni seneden iyi puan alanlar olacak o yüzden 70-75 arası biraz zor geliyor bana açıkçası
-
Ben kötümser değilim puanlar konusunda şayet yine 1000 kişilik bi alım yapılsa bence yine 72-73 el kapatan yerler olur.
Çünkü bu sene KPSS ye guy kuruma girenler de girdi, dguy kuruma girenlerin de bi kısmı girdi ve eminim ki iyi puanlar aldılar. Onlar direkt sıralamadan çekildi. Herkes sıralamasını en az -1000 düşünsün. -
2019 kpss 30 ağustos 2019 da açıklanacak.o zamana kadar etkinlikleri ve seçimi göz önüne alırsak bastırabildiğimiz kadar bastıralım da ilan gelsin
ben inanıyorum ama her gün etkinlik yapalım gazeteye ilan verelim.
sağlıkçılar mülakatın gelmesine yakınıyor bizde gelsin ki mülakat olsun diyoruz.
ama etkinlik şart -
rahat olun 1500 guy ilanı gelsin yine 71 72 leri rahat görür
-
@modigliani-0 76 ya yakinim hocam ::)) saka bir yana dogruluk payi yuksek ancak sinav derecesine gore puanlar bu sene 2016 gibi olursa tabikide mumkun degil gelmesi son sene zaten kimsenin beklemedigi bir guy tablosu gorduk.Bu sene beklediginiz yada duydugunuz alim sayisi araligi varmi,sahsen binden fazla olucagini dusunuyorum genelde ayni sayilar tekrarlanmiyor alimlarda