2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ben halen sıranın bize geldiğine inanamıyorum
-
Arkadaşlar facede bi kaç arkadaş kpss öncesi guy sgk ve ptt nin geleceğini söylemişler sgk kulliyeden çıkmıştı zaten. Sanırsam geçen yıl ki gibi temmuz başı gelecek kpss öncesi inşallah
-
@supernatural Neye dayanarak söylemiş acaba. @pareto_wilfredo üstat bilgi verecek bence onu bekleyelim.
-
@paretowilfredo üstad senden gelecek olumlu bi habere o kadar ihtiyacımız var ki
-
@dermaniye konuşulanları söyledim hocam tabiki de net bi şey yok mülakatlar yeni açıklandı daha
-
Umarım enişteyle aran iyidir diyor mektubunda Arif,
Peşine de ekliyor;
Senle iyi olmayacak kocanın!!!
Leyla evlense de mektuplara devam :))
Guy sonuçları yeni açıklansa da sormaya haber beklemeye devam :))
Üstadın dikkatini sayfaya çekme zamanı :))*** @paretowilfredo ***
-
@paretowilffredo sizden hayirli bi haber bekliyoruz hocam
-
-
Reklam yapmıyorum tercih hakkımızı kullanalım diyorum
-
Arkadaşlar iibf derneği için üye kayıt işlemi başladı. Mezun, atanmış, öğrenci tüm iibf’li Arkadaşları davet ediyorum.
İlgilenen arkadaşımıza Twitter ve İnstagram @iibfdernegi_ ulaşabilirsiniz
Öğrenci ve işsiz aidat aylık 3 TL, atanan arkadaşlar aylık 5 TL. Giriş aidatı bir seferlik 10 TL.
Lütfen katılım sağlayalım sesimiz daha gür çıksın -
@sherlock-holmes Merhabalar, yeni bir guy alımında sıralamalar tahminen kaça kadar inebilir
-
@bakalım hocam ayrı başlık açmışsınız zaten. Her başlığa kopyalamasanız olmaz mı?
-
@gökçe merhaba, şuan bunu konuşmak için erken öncelikle ilanın gelmesini beklemeliyiz çünkü o anki şartlarda tecrübeli dostlarla tahminde bulunmak daha sağlıklı olacaktır
-
@supernatural, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar facede bi kaç arkadaş kpss öncesi guy sgk ve ptt nin geleceğini söylemişler sgk kulliyeden çıkmıştı zaten. Sanırsam geçen yıl ki gibi temmuz başı gelecek kpss öncesi inşallah
Inşallah
-
Haziran sonuna doğru gelmişti seçime bir hafta kala keşke bu sene de öyle olsa
-
İlan kpss ardına sarkarsa sıkıntı o zaman beyler
-
@sherlock-holmes benim korktuğum birsey var. Sonuclar acıklandı bu arkadaslar temmuzda ıse baslarsa ılan nasıl temmuzda gelıcek.? Gercekten bılmedıgım ıcın soruyorum.
-
@modigliani-0 Ama geçen yıl tek alım olmadı mı. Bu sene iki alım çok zor bence.
-
Üstat senden bir haber bekliyoruz 2019 guy alımları iÇin tabi ki çok erken ama bir beklentin bile varsa bizim için çok değerli @paretowilfredo
-
@gencbiraday evet pareto üstad. Bır alım planması mevcut demistinız daha once. Surec bitmeden bıseyler soylemek ıcın erkendı o zaman. Sımdı bıttı surec. Agustosa kadar ılan gelmicekse bizde bır beklentiye girmeyelim. Ona gore bır yol cızelım kendimize. Beklıyoruz sizden haber.