2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İnşallah bir an önce ilan gelir de hepimizin yüzü güler ama takıldığım nokta talep toplanması bu talebin onaylanması atananların göreve başlaması ve yedeklerin durumu hepsi KPSS öncesine yetişir mi
-
@modigliani-0 75-76 larda seyreder bence o kadar yüksekte kapatmaz . Sonucta her yıl atanamayan kişi potansiyeli çok fazla. Mesela 2016 puanlar yüksek kapattı deniliyor ama aslında son yıllardakinden farksız .
puanlar Yüksek gözüksede sıralamalar baya geride idi. Geçen sene de ilanlar çok az gelmesine rağmen 17-18bini 3-4 il gördü.
Belki tek yıl olması bunu etkiledi evet ama Bu sene de 10bine kadarın şansı yine yüksek bence. 2016 75 i 16-17 bin , 2019 75’i 9bin. -
2016 kpss puanıyla mayıs 2017 de sınav oldu.ekim 2017 mülakat açıklandı.ocak 2018 de iş başı yaptılar.
2017 puanıyla mayısta açıklandığına göre 20 temmuz civarı iş başı yapılır gözüküyor -
@ücüncütekil geçen sene tek yıldı 1000 kişilik ilan geldi.
bu sene 1400 1500 kişilik ilan gelse ki 2 yılı da kapsasa düşer puanlar geçen sene ki gibi -
2016 da hatırlıyorum 77-78 puan aralığı 14 bin civarıydı. Sonraki sene 72 -73 puan aralığı 14 bin civarıydı.
-
@gmzankr066 bu kadar bencil bi kalp ile ne kadar çalışsalar boş
-
Bu sene 1000 kisiden fazla olucaktir zaten ilanda her sene gibi 2019 sonucu aciklanmadan gelicektir bu senaryoyu onceden gorduk devlet 2016da son anda cikmisti gecen senede ayni ilerledi boyle gidiyor yani temmuz yada agustosta gelicegine inaniyorum
-
Dostlar bu sene dersanelere kayıt yapan öğrencilerin sayısında çok ciddi bir azalma var. Elbette alımların azalmasıyla doğrudan alakadar.
2019 kpss'ye kayıt yaptırmayan çokça kişi var. Cevremde onlarca diyebilirdim. Çünkü artık bu süreç sıktı ınsanları. Hem hayata erken atılmak için polis asker bekçilik gibi maaşı da düzgün mesleklere basvuruyorlar..
Velhasıl 2019 yılında katılım az puanlar yüksek olacağı kanaatindeyim. Inşallah kpss öncesi ilan gelir de 2018 heba olmaz -
Arkadaslar 2017de sinava girmemistim o sene giren varsa puan ve siralamasini yazabilirmi? Cidden tercih edicegim ile karar verme adina ise yaricaktir ileriki surecte o yil hakkinda bilgim hic yok
-
@gmzankr066 Benim puanım bu yıl 77-78 civarında sıralamam 7500 bu kadar oynamış mı vay be...
-
Arkadaşlar 7500 sıralama Guy gelme şansı var mıdır tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
@ysnblnn gelir hocam gelir merak etme
-
@ysnblnn Önce bir sayı gelsin sonra iller gelsin çok erken sormuşsunuz:) Geçen sene anadolu illerinin çok düşük kapatacağını öngörmüştüm Yanıladabiliriz önemli değil sistem buna uygun.Ancak artık bu konuda yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Doğru tahmin yapsak bile bu konuda yorum yapmayalım. İnsanlar gönül rahatlığıyla, kafası karışmadan, spekülasyon olmadan tercih yapsın. Belki de geçen sene son anda tercihini değiştirip sınava giremeyenler oldu.Geçen sene 77 ile giremeyip 70 ile sınava girenler oldu. Mevcut sistem piyango usulü. Siz yüksek motivasyonla çalışın dostum. Şimdiden bu tür sorular ve gelen cevaplar il seçiminde kafanızı daha karıştırır
-
arkadaşlar puanlar üstünden tartışmaya başlamışsınız ama ilanın geleceğine emin misiniz? veya gelen ilan 2018 puanı üzerinden mi olucak acaba duyumu olan biri var mı ?
-
Yok henuz duyum biraz sohbet motivasyon bizimkisi ama ilanlar 16 ve 17de hep son dakika geldi ve yine o civarda olur bu konuyu gozettiklerini insanlarin puanlarini gecte olsa degerlendirmeye calistiklari kanaatindeyim cunku bir defa olmadi bu sureci yasadik ilan sadece tahminim temmuz veya agustosta gelir 2018 puanlar ile 19 puanlarini cakistirmazlar.Benim merak ettigim insanlar son alimdaki puanlarin tek yil basvurusu oldugu icin dusuk oldugu kanaatindeydi en azindan bazi kesim ama bu sene oyle olmaz diyen kesim neye dayaniyor yani 1000 alim oldu ve en kotu ilk 5000 olsa dahi 15 binlere siralama dayandi buna ramen boyle konusup insanlari etkiliyorlar.Zaten 1000 guy 300 dguy ki 1300 kisi gitti cok enteresan kesim var
-
@togi07 2017 76 puana 8 bin küsur 73 puana de 13 bin kusurdu
-
2017 yle beraber artık puanlar düşük sıralamalar iyi o yıl puanınıza en az 2 3 puan ekleyin denmişti 2016 ya göre
-
Bu yıl giren az olacağı için 2019 kpss de sıralamalar aşırı iyi olacak
-
@togi07 ziraat uzman yard. Gidip süreci bırakan da çok var 200 kişi de onları sayabiliriz ️
-
@ücüncütekil dogru unuttum ayrica vakifbankta bddkda kucuk capli alim yapti 2000 kisi net cekildi herkesin onunden puanlar 2017 ve 2018 arasinda siralamaya bakinca 1 puan fark ediyor ilan 2019 kpssden once gelirse puanlarin cikmasinin bir izahi varmi?