2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kazanan kişilerin yazılarını okudukça sevinçlerini kaybedenlerin üzüntülerini sanki ben yaşadım bugün bu yol öyle bir yol ki girmeyen yaşamayan bilemez.Umarim elenenlerde kısa sürede toparlanıp aramıza katılır ve gerçekten yıllarını vermiş herkes bir yerlere gelir o zaman sınavdan önce 2000 kişilik bir ilan için bismillah diyelim.
-
@sherlock-holmes hocam ilanın temmuz gibi gelip sınavın eylül gibi olma ihtimali var mı? Yoksa sınav için mi temmuz diyorsunuz?
-
@mbguy 🤩
-
Eğer ilan gelirse sıralamadan en az 1000 kişi de çekildi ohh
-
İlan konusunda kendimi telkin edemiyorum. Bakan beyin alım konusunda tavrı malum. Ayrıca atamalar yeni oldu diyerek son guyu öne sürebilirler. Bunu daha önce de yaptılar. Düşünüldüğünde 2017 kpss puanıyla 2018 kurum sınavı yapıldı, mülakatlar ise 2019 da. Korkunç bir süre hayatımızdan çalınıyor ama biz hakkımızı istediğimizde yeni alım yaptık derler. Bizim süreç de böyle olursa nasıl dayanılır tahayyül edemiyorum. Allahım yardım et..
-
@adam-simith sayıyla ilgili birșeylerin konuşulması için planlama sürecine girilmesi gerekiyor dostum ama biliyoruzki kurumlarda personel ihtiyacı cok fazla bu nedenle umuyorumki yetkili kişiler bu hususu dikkate alarak hepimizi mutlu edecek bir sayıyla ilana çıkarlar
-
@kızıl-elma temmuz ayında ilan 2 ay sonrasında da yazılı sınav şeklinde
-
@sherlock-holmes hocam ağzınızdan bal damlıyor vallahi umarım dediğiniz gibi olur
-
@sherlock-holmes Hocam Hocam Hocam sayı ? Onunla ilgili de bişey biliyo musunuz acaba
-
@paretowilfredo üstad kpss öncesi 2019 guy gelir mi ne diyorsun, meraktayız
-
Su an bi 2bin gelsee cabalayalim arkadaslar hersene ilan geldi sonucta kpss oncesindede gelebilir
-
Etkinliklere acilen baslamamz lazm 2000 ve üstü diyelm biz sonucta bir senedr beklyrz neden olmasn
-
etkinlik etkinlik etkinlik !
-
@sherlock-holmes şımartıyorsun bizi kimse bize böyle güzel konuşmadı üfüğğ :))
-
Kazananların mutluluğu ayrı valla inşallah bu ilanda da Allahım bizim yüzümüzü guldurur
-
Sıra bizde arkadaşlar artık elimizi taşın altına koyma zamanımız geldi bol kese atalım ne koparabilirsek kardir:)
-
Etkinliğe başlama zamanı gelmedi mi arkadaşlar
-
Sadece etkinlikle kalmamalı diye düşünüyorum. Zaten kalmış 2 ay süre. Gazete ilanı vb. Paralar toplanmalı...
-
aramizda yol gösterici tecrübeli arkadaslar vardır mutlaka Twitter’la başlayıp herkes taşın altına elini sokarsa gazete ilanına kadar gideriz insallah amacimiza ulaşırız
-
@paretowilfredo hocam dinlenme gününde rahatsız ediyorum kusura bakmayın..zamanımız çok az kaldı bu süre zarfında kpss öncesi ilan gelmesi için nasıl bir yol izlemeliyiz?