2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tükendikagrubu bunun tek çözümü var BİR OLACAĞIZ. twet ise orası kaç saniyesiniz alır ki milletin? bir olmadıkça hepimizi ayrı köşelerde oyalayıp duracaklar NOKTA!..bir olursa değerlinin kim olduğunu herkes hisseder yoksa OLMAZ!
-
@tertip yüzde yüz katılıyoruım. Burada ilan bekleyen arkadaşlar, haydi mülakat sonucu bekleyen dostlarımız için Twitter’a bir el atalım.
-
@tükendikagrubu bayram muhabbeti kaçınılmaz. Evden kaçmam lazım
-
Bayramın gelmesini önceden hevesle beklerdim, şimdi gelmese keşke der oldum. Sen kaç yılında mezun oldun, aaa puan aldım diyordun ne oldu gibi yüksek doz akraba gerilimine az kaldı.. Şansen artık istemeyerek olsa tersliyorum..
-
@refik-soydam hocam elimizden gelen destegı veriyoruz . Yorulduk artık bızı bekletmelerınden. Hanı ılk senemiz falan da degıl ki bilincinde olmayalım. Allah yardımcımız olsun. Bu sürecin içinde olan herkese.
-
@tükendikagrubu "İstanbul merkezli bir şeyler var"
Pek emin değilim. /
İfadelerini hoca pek deşemese de, kırıntı da olsa bir şeyler olabilir mi acaba -
@tükendikagrubu bayram bitişi ile seçim arası 2 hafta var. 10 iş günü var. Baskı unsuru olmalıyız.
-
@strtmn olumlu düşünmek istiyorum. Bu arkadasların sureclerı bitince bizimde adım atmamız gerekiyor.
-
Arkadaşlar Twitter da desteklerinizi bekliyoruz hep birlikte bunun üstesinden geleceğiz inşallah birlik olma vakti
-
Tugrul kocerden yine tweet var calismalarin devam ettigine dair..
-
Sınavın daha zor olması kısmı sağlam ürküttü 🤯🤭
-
@gmzankr066 bende ilk bi korktum fakat zorsa herkese zor, kolaysa herkese kolay sonucta sıralama meselesi ve her şey nasip:). gözünüzü korkutmayın o yüzden
-
@gmzankr066 kalıpların dışına çıkmak olarak algılamak lazım. Yine düzey bir şekilde korunur. Birazda zor olsun ne yapalım, gelsinde:) bu yazdıklarıma pişman olmam umarım (çok zorduuuğ) gibi sınavdan sonra:))
-
Sınav gelirse yüzde 90 giremicem ama yinede sürekli burda olmayı seviyorum önümdeki kitaplarla boğuşurken formda takılmak benim gibi mücadele eden aynı yolda olanları görmek mutlu ediyor :))
-
Yıl sonuna kadar ilanla ilgili gelişme olmayacağını duydum, umarım doğru değildir.
-
@takao bizde bu olumsuz haberleri olumlu haberlerden daha çok duyduk..
-
@refik-soydam hocam siz be diyorsunuz duyumunuz var mı guy ilanı ile ilgili
-
@takao eğer seneye bahar aylarına kalırsa resmen bitişin resmi başka açıklaması yok.
-
@takao üzme bizi kardozo
-
Dguy ve guy sonuçlarını daha önceden bildirip bir çok arkadaşımızın içine su serpen kardeşlerim çok erken olsa da 2018 guy ilanı veya dguy hakkında herhangi bir bilgiye sahipler mi acaba ? @refik-soydam