2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@refik-soydam beyefendi buraya da bekliyoruz.
Bir demeç söz için -
@strtmn katılıyorum. @refik-soydam sizi bekliyoruz buraya.
-
@strtmn ben her yere zamanım yettiğince gelirim tabi ki yeter ki zerre olsa faydam olsun:)
ama alınmış bir karar ya da adım mevcut değil. Kafalarda dolaşan bazı sözler ve planlar mevcut ama reel adımı görmeden yazmak bana uygun olmaz..beklemenizi öneriyorum. tabiki sınav şekli ve uygulama zorluğu bir kaç tık arttığı da kulağımda, çalışmalarınız için az gaza dokunmanızı öneririm -
@refik-soydam sınav şekli ve uygulama zorlugu arttı derken neyi kastettınız hocam.? Tesekkur ederız de daha ne zamana kadar bekleriz yanı? Agustosta umut yok mu. Bu bekleyen arkadaslara da Allah yardım etsin ya. Ne bitmez çilemiz var arkadas.
-
@tükendikagrubu önceki sınavlara göre biraz daha zorlayıcı (bazı kalıp sorular vardı onlar değişti) sorular geliyor..kpss sonuçlarını görene kadar zor gibi hocam
-
@refik-soydam bazı vergi dairelerinden talep toplandığına dair bir duyum vardı hocam bunun doğruluk payı var mıdır?az da olsa bir umut olabılır mı?
-
Bunca çilenin üstüne bir de sınav şeklinin bir tık artması mı ? Daha neyi ne kadar zorlaştıracaklar merak ettim
-
@mervenil açık yazmak gerekirse özellikle ist merkezli adımlar bunlar. ama ne kadarı seçime yönelik ne kadarı gerçekçi emin değilim. emin olmadan da bu adımları sınav geliyor diye yorumlamayı uygun bulmuyorum
-
@ücüncütekil soruları nerede ise ezberleyen adaylar var:) mesela son mülakata girenlere sordu iseniz kitap gibi kalıp cümleler komisyona söylenmiş.. en azından sorulan sorunun sağını solunu ekle çıkar edeceklerdir:)
-
@refik-soydam sınavın zor oldugu son ıkı sınavda belliydi hocam. Yarış iyice arttıgı için artık eskısı gıbı kolay olmazdı. Agustosta acıklanacak kpss, 31 agustostu sanırım. Zaten eylülde gelırse küselim biz 2018 sınavına gırenler olarak. Tarihte bır ilki de görmüş oluruz. 2018 puanıyla alım olmadı deriz o zaman
-
@refik-soydam anladım hocam tesekkur ederiz..inşş yapılan etkinliklerle kpss den önce ilan gelirde bir mucize yaşarız..
-
@refik-soydam bekleyen arkadasların sonucları acıklanırsa siz yuklenın mi demek istiyorsunuz etkinliklere. Ki oyle yapmamız lazım. Etkinlikler belkı fayda saglar. Tesekkur ederız yorumlarınız ıcın.
-
@refik-soydam son yıllarda duyduk biraz zorlaştığını ona da hazırız.. lakin daha fazla bir seyler olmasın amann:)
-
Arkadaşlar #MülakatSonucumuzGib bize destek olun ki hem aday sayısı eksilsin hem size de ilan gelebilmesi için biz aradan çıkalım lütfen destek
-
@tükendikagrubu özellikle İP si ist olanların yüklenmesinde fayda vardır. Ama açıkçası seçimler için ülkemizde doğru düzgün siyasi iletişim ya da modern adı ile piar çalışması eden kadro da kaldı mı ondan da emin değilim... ama en makul görünen bu yolun denenmesidir.
-
@refik-soydam hocam desenize 2018 puanlılar olarak bir ilki yaşayacağız bunu da görmedik demeyiz ''kötü günler bitti daha kötüleri yakında'' cümlesini birebir yaşayan bir topluluk olduk 2018 puanlılar olarak
-
@tertip, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar #MülakatSonucumuzGib bize destek olun ki hem aday sayısı eksilsin hem size de ilan gelebilmesi için biz aradan çıkalım lütfen destek
Bir vurdukça yürekler asla engellenemez! yoksa yazı yaşamadan son bahar gibi iibf yaprak dökümüne vardır..bir olmak ZORUNDAYIZ!
-
@refik-soydam hocam çok teşekkürler. Faydalı bir soru cevap oldu. Eksik olmayın, arada uğrayın
-
@strtmn SINIRLAYAN hukuk kuralları olmadığı sürece zamanım olduğunca seve seve.. hayırlı ramazanlar dileklerimle....
asla pes etmeyin ve bir olunuz...Çünkü sizler bizler bu ülkenin geleceğiyiz. Bizlere yaşatılan ne ise ülkenin geleceğine yaşatılıyor demektir. Her biriniz ayrı bir değer ve cevhersiniz . Mülakatta elenseniz de, sınavlarda gerekli puanları az farkla kaçırsanız da MİLLETİMİZ için gerçekten kalbi söylüyorum ÇOK AMA ÇOK DEĞERLİSİNİZ. hatta siz kendinizi değersiz hissetseniz bile...
Bu gerçeklikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum Allaha emanet olunuz. -
@refik-soydam kendimizı degerlı hissetmemiz ıcın bizim de taleplerimiz dıkkate alınmalı. Cogumuzun puanları 80 Üzeri. Benımde oyle. Ama 9 aydır yeterlı bır ılanın geldıgını gormedık. Su kurumdan talep toplandı yok sonbahara kaldı. Yok şu kurumun sonucu acıklanmadı. Ben mulakat sonucu beklemiyorum ama bekleyen arkadaslara Allah sabır versin. Su ana kadar acıklamamalarını yenı ılan vermemek ıcın yaptıklarını düşünmek ıstemıyorum.! Şimdi bayram olucak ya sorucak aıle akraba, ee sen o puanı aldın da noldu? Nıye hala ılan yok. Yoksa degerlıyız hepımız.