2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu nasıl bir hayat ya?Kendimiz sınav yapiyoriz kendimiz ilan verdiyiruz kendimiz mulakat tarihi aciklansin diye diretiyiruz kendimiz mulakat sonucu aciklanmasini istiyoruz.Böyle bir vurdumduymazlik olur mu?İssizlik 14.7 olmus ulkemizde bunu nasil gormezler
-
2018 kpssde kimler atandi.B grubunu bir kenara alin dostlar.Polislik v.s bunlarida saymayin.Bizler A grubu emekcileriyiz.Ve toplasaniz 300 kisi daha atanmadi veyahutta ise baslamadi.Bu sistemi duzeltmezsek bir bakmişiz bir sonraki secim gelmis.
-
Guy mülakatina katildim.Mulakata gelenler arasinda b grubu olarak atanip geleninden tutun gumrukcu ye kadar insan vardi.Demekki B grubu kadro istemek gercekci bir yaklasim degil.
-
@modigliani-0 aynen kardeşim, sanki A grubunda İİBf gökten kadro yağıyor farklı alanda piar yapacak. En azından B grubunda açıktan alımlarda gümrük vs kadro verilsin de insanlar bir nebze soluklansın.
-
Pr ci hemen damlamis.
Her daim her baslikta insanlarin demoralize eden adam cikmis bos yapmayin diyor. Kk da boyleydi pek yardimseverdi. Fedakarliktan ölüyordu. -
@albertcamus Pr kım kk kım hocam?
-
@tükendikagrubu Pr prim calismasi hocam. Kk kadir koc.
-
@albertcamus pr ci, ben
yıldızımız bir türlü tutmadı sizle hayırlısı olsun -
@modigliani-0 bize destek olan kimsede art niyet aramıyorum. İlan yok dinleyen yok. Şuan kimsenin art niyetini düşünecek halimiz de yok bence. Çok iyi niyetliler buyursun gelsin bence hocam. O kadar söyledik biri organize etsin diye. Ama kimseden ses çıkmadı. Şimdi bir de reklamcı olduk. Şahsım adına söylym benim birinci amacım içinde bulunduğum durumdan kurtulmak. Kimsenin reklamı adı umrumda değil. Destek verene de teşekkür ederim zahmet etmiş en azından.
-
Murat hoca sağolsun şimdiye kadar hep destek oldu ama bu yaptığı birlik ve beraberliği bozuyor arkadaşlar, B grubu nedir?? Hedefimiz belli hep birlikte yüklenmeliyiz GUY, SGK, MHUY, VMY için , diğer türlü işimiz zor,
-
Guy ilanı gelse binlerce başvuru olacak. Bu binlerin 500 1000 tanesi etkinliğe katılsa her gün gündeme gireriz. Alıştılar birileri para toplasın etkinlik yapsın. Acı gerçek bu. Mayıs 15 olmuş neyin kafasını yaşıyolar merak ediyorum ben bu kadar emeğine kendine saygısız insanı başka bi alanda görmedim. 200 puanla okul okuyunca böyle oluyor herhalde. Yazık valla.
-
@m-akif sen bana mı diyorsun bunları
-
@m-akif çok biliyordun da bu söylediklerini kendin niye yapmadın. Ben parayı onlar versin diye bir cümle kullandığımı hatırlamıyorum organize eden olsun biz elimizden geldiğince destek veririz dedim. Saygısızlık yapma tamam. Söylediğim gibi sen bunları biliyordun madem o zaman şimdiye kadar bize laf yetiştirmek yerine bunları gerçekleştirecektin.
-
@aknc sana dememiş, etkinliğe katılmayanlara demiş bilhakis seni onure etmiş. Gerginsin yine
-
@strtmn bıktım çünkü herşeye bir bahane bulunmasından
-
@m-akif kusura bakma ama artık anlıyorsunuzdur beni. Gerçekten çok özür dilerim
-
@aknc hocam sen bugün alıngan günündesin sana özel tek kelime yazmadım. Etkinliğe katılmayanlara binlere sitem ettim. Gördüğüm kadarıyla iyi niyetle uğraşıyorsun Teşekkür ederim kendi adıma bu çaban için.
-
@aknc ayrıca özür dileyecek bi mesele yok. Kendini çok yıpratma değmez çoğuna. Kalbini ferah tut gelecek inşallah o ilan.
-
@m-akif aşırı dozda stres yapınca bazen nefes darlığı yaşıyorum da hocam tam öyle bir ama denk geldiniz beynime az oksijen gidince algılamam da güç oldu söylediklerinizi.
-
@aknc önemli değil hocam. Ben de önceki senelerde cok daha fazla efor sarfettim sizin gibi ama uğraşan küçücük bi topluluk. Sinirler yıpranabiliyor. Sağlık en önemlisi. Biraz geri çekin kendinizi dinlenin naçizane tavsiyem.