2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Herkes bi şey yazıyor benim neyim eksik ben de yazıyım.Umutsuzluğa gerek yok sonuçlar açıklansın Haziranda ilan gelecektir. İhtiyaç var.
-
Kpss öncesi "alım gelmesini istemeyenleri" anlamak mümkün değil. 2019 sonrasına kalırsa illerin kaçla kapatacağını kimse düşünmüyor! Üstelik geçen yıl gibi tek yıl geçerli değil ve 2019 dan yüksek alınacağının garantisi yok.
O nedenle 2019 dan gelecek adaylarla beraber 2018 den gelen 80 üzeri adayların kpss sonrasına kalması ilanın istemeyenler açısından "dezavantaj."
Ayrıca 2018 puanı iyi olmamasına rağmen ,2018 den yüksek almış ve alım bekleyen adayların senesi hem guy açısından hem de 1.5 yıla aşkındır gelmeyen sgk açısından boş geçmiş olacak.Biz de aynı durumda olabilirdik.
2019 a hazırlananların önünden ne kadar aday çekilse o kadar avantajlı bir durum.Bu nedenle bekleyen mülakatların önümüzdeki ilanlar öncesi açıklanması ve kpss öncesi 2018lilerin ziyan olmaması için ilanın gelmesi en ideali.
Biraz empati yapmak lazım.
-
Guy-Dguy aciklandigi andan itibaren elimizden gelen ne varsa yapip haziran sonuna kadar o ilani getirmemiz lazim.Gecen sene o ilanin nasil geldigini biliyorum ben bu senede Allahin izniyle haziran bitmeden alicaz o ilani hele bi aciklansin su mulakatlar biran önce
-
-
Murat hoca gibi birkaç kişi daha böyle çabalama o ilan tereddütsüz gelir de işte..
-
Arkadaslar sosyal medyada etkili bu süreçte diye düşünüyorum. bu toplanan paralar tt listesine girmemiz ve kalmamız icin kullanılacak insallah daha sonradan gazete ilanı içinde toplayabiliriz ve sonunda bu ilanı getirebiliriz.
-
-
Merhaba dostlar, malesef emeklerimizi taçlandıracak ilanların gelmemesinden dolayı iibf ailesi olarak tatsız bir süreçten geçiyoruz ama herseye rağmen unutmayalım ki elimizde alın terimiz gibi bir teminatımız var bu nedenlede elbette emeklerimizin karışıklığını alacağımız günler gelecektir bu hususta her ne kadar kesin olmasada tatsız havayı biraz yumuşatmak adına bir paylaşımda bulunacağım değerli bir büyüğümle yaptığım konuşmada temmuz ayında kpss öncesi bir alım yapılabileceği ve planlamanın yapılması içinde varolan sürecin tamamlanmasının beklendiğini söyledi umarım hersey yolunda gider ve dört gözle beklediğimiz ilana kpss öncesi kavuşuruz..
-
@sherlock-holmes çok sağolun paylaştığınız için
İnşallah gerçek olur dualar ️ -
@sherlock-holmes ne güzel söylediniz.benim herhangi bir duyumum falan yok ama bende ilanın kpss öncesi geleceğini düşünüyorum.tek dayanagim geçen yıl ilanın gelme zamanı sanki 2017kpss puanları yanmasın kaygısının olduğunu dusundurmesi.dusuncemde yanılmıyorsam yetkili bürokratlar aynı bürokratlar inşallah gene geçen yılki gibi olur diyorum ve umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Eğer ki bir ihtiyaç varsa bu 2019kpss tarihini göz onunde bulunduracaklarina inanıyorum
-
@sherlock-holmes inşallah hocam bu umutsuz hava da iyi geldiniz hocam
-
Arkadaşlar mevcut alımı da göz önünde
bulundurarak muhtemelen Temmuz gibi ilan gelecek ve eylül civarı da sınav olacak. Durum bunu gösteriyor gibi. -
-
@aknc Hocam b kadro diyor. Düz memurluk için mi etkinlik yapacağız?
-
@mbguy aynen öyle yapmışlar
-
@aknc her yıl hiç olmazsa bir kere bile ilana çıkan b kadro için etkinlik de biraz şey olmuş. Açık söyleyim katılmayacağım. Şahsi görüşüm olarak, 3 yıldır ben a kadro için dirsek çürütüyorum. B istesem Türkçe matematik tarih coğrafya bir yıl içinde çalışır, puanı alır atanırım. Esas mesela a kadroyken b için etkinlik gerçekten saçma olmuş.
-
@mbguy b grubu dersleri 20 yıldır görüyorsun öğrenmen lazımdı.20 yılda matematik ogrenemeyip 1 yılda kpss a ezberlemesi herkesin kolayına geliyor.
-
B grubu için etkinlik mi böyle bi zamanda ne alaka ya A grubu için en kritik en can alıcı zamanlar bunlar. b grubu ne şimdi ? Kim belirliyo bunu ya ? b puanı yüksek olan biri herhalde iyi valla ben de katılmıycam kimse kusura bakmasın çok saçma
-
Hayır bir de şu var, B grubu için 4001 i İİBF ye verip diğer branşları küstürürler mı şu seçim öncesi yahut merkezi alım yapacaksa devlet bizim etkinlik ile mı yapacak
B grubu dediğimiz koskoca bir alan hangi birini İİBF için düzenlemeye uğraşacak devlet, ütopya maalesef -
Birileri yine yeniden bizim aklımızla alay ediyor . B grubu etkinlikle iibf'linin ne işi var? Kaldı ki B grubundan iibfli 'ye ne kadar kadro var . Demek ki seneye öğrenci kıtlığı çekecek dershanelerine yeni müşteri aranıyor Yeni bir haber verecektim bu etkinliği görünce hevesim kaçtı.