2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Murat hoca da destek veriyor bilginiz olsun.
-
@aknc ilgilendiğin icin teşekkür ederim elimden geldiğince maddi olarak destek vermeye calisicam insallah amacimiza ulaşırız
-
-
Murat hoca da paylaşmış arkadaşlar
-
Etkinlik için para toplamaktansa gazete ilanı için para toplamak daha mantıklı yanlış yapılıyor
-
Etkinlik için para toplanırsa üç beş kişi bir şeyler atar biter, gazete en azından daha ses getirici olur para toplama açısından
-
@modigliani-0 ben de çok söyledim hocam ama anladığım kadarıyla o daha büyük bütçe gerektiriyor. Kurumlar karşılıyormuş gazete ilanının büyük bir kısmını ve ona da şuan kimse yaklaşmıyormuş. Durum böyle olunca elimizde sadece Twitter kaldı ne yazıkki.
-
@aknc anladım hocam durumlar kötü, hayırlısı
-
@modigliani-0 durum kötü ama imkansız da değil hocam biz elimizden geleni yapalım.
-
@aknc resmen bir halksın kardeş, mücadelen ile 2019 guy'un direniş sembolüsün. :)) Yanındayız.
-
@aknc öyle Hocam, yapacağız
-
@strtmn keşke işe yarasa hepimiz bu dertten kurtulsak. Bir daha ne foruma baksak ne senelerdir tekrar ettiğimiz kitaplara..
-
@aknc Twitter etkinlikleri için gerekli para ne kadar bilmiyorum ancak önceden gazeteye verilen ilan(Haziran 2018) için 8200 TL ödenmişti. Tabi verilen ilanda kelime sayısı, ilanın sayfa boyutuna vs diğer etkenlere göre ücret değişiyor. Tabi ek olarak bu fiyat 2018 Haziran ayı için biçilen bir fiyattı. Şimdi daha fazla olabilme ihtimali var. Kısacası dediğin gibi bizler yine elimizden geldiğince maddi olarak katkıda bulunuruz ama sponsor lazım gibi gözüküyor . Ki bi önceki twitter etkinliğinde bile sağolsun hocalarımız sponsor olmuştu.
-
''Her şeyin çok güzel olacağı'' gün elbet gelecek.
-
5- 10 demeyelim arkadaşlar ne gerekiyorsa yapalım Her şey bizim için
-
@hasan2 bir elin nesi var iki elin sesi var
-
Diğer guy sayfasında sınav öncesi imkansıza yakın yazmışlar umarım doğru değildir
-
Tuğrul Koçere birisi seçim yeni ilan getirir mi diye sormuş o da İstanbul Türkiye’dir olabilir gibisinden bi cevap vermiş . Bence haklı arkadaşlar. Seçime kadar çok gür bi sesle derdimizi dile getirelim lütfen . En çok zarar görecek olan bizleriz. Biz ilan bekleyenler ...
-
@rintintin Twitter'da bi hocada sınav öncesi ilan zor gelir yazmış... İnşallah yanılıyordur
-
Liverpool 3-0ın rövanşında Barcelona'yı eledi.