2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Dün yaptığımız etkinliğin verileri geldi ve yine güzel bir etkinlik oldu. Tüm katılımcı arkadaşlarımızın eline koluna sağlık. Gündem de kalma suresi: 6 saat 38 dk
Atılan twit sayısı: 97773
Yapılan RT sayısı: 84608 -
Murat hoca dün yapılan etkinliğin verilerini paylaşmış o ilan gelecek inşallah
-
Arkadaşlar belki ilan verebilirler şeçimden önce eğer hızlandırabilirsek. Çünkü istanbul seçimleri ak parti için çok önemli bir seçim
-
Sgk ya izin çıkmış çünkü inşallah bizdede öyle bir kıpırdanma olabilir.
-
İstanbuldaki arkadaşlara büyük iş düşüyor şimdi tam seçim arefesinde milletvekilleri bakanlar hepsi sahada olacak ilan bekleyen arkadaşlarım kpss öncesi ilan beklediğimizi anlatın gerçek ten istanbulda oturanlar için bu bir fırsat sesimizi duyurabilmek için belkide son şansımız ben inanıyorum bir gün birisi içimizden çıkıp derdimizi anlatıp ilanların gelmesine vesile olacaktır Yeterki gönülden isteyelim murad edelim
-
@lamıcimiyok o iş bir kişinin söylemesiyle olmuyor hocam olsaydı ben geçen defa sordum şimdiye çoktaaan ilan gelmişti. Ama etkinlikler bu süreçte tabiki de daha belirleyici olacak sesimizi duyurmamızda.
-
@lamıcimiyok aynen katılıyorum
-
@aknc daha önce çorumda naci ağbal bir konuşmaya katılmıştı oradaki bir bayan arkadaşımız doğrudan naci ağbala ilanı sordu bilenler bilir çok geçmeden ilan geldi yani hocam burada bakan beyi binali yıldırımı il başkanı gibi bizim sesimizi duyacak kişilere en önemliside cb 'ye sesimizi bir duyurabilirsek kesinlikle faydasını görürüz mühim olan bu kişilererden birine ulaşabilmek seçim arefesinde herkes sahada olacağı için şansımız yüksek diğe düşünüyorum ahh istanbulda olabilseydim
-
Arkadaşlar sizce kamu yönetimi olan oturuma girmelimiyim 2019 sınavına başvuru yaptım. 2 oturum tek seçtim biri aydınlatırsa sevinirim burası yeri değil ama kusıra bakmayın
-
-
Mülakat tarihleri açıklanmadan önce bir arkadaş millet kıraathanesinde Cumhurbaşkanımıza maruzatımızı iletti ve bir hafta gibi bir sürede tarihler açıklandı yürüyüş de etkili bir faktörü tabi fakat "ulaşmak" önemli gibi görünüyor
-
@delimisali İstanbul’da olan arkadaşlar belki yıne bi fırsat yakalayabılır hocam..
-
Bu seçimde 'ulaşan' İİBF yi kurtarır, ciddi ciddi
-
Durum gerçek ten ciddi bu fırsatı yakaladık yakaladık secimden sonra kimseyi bulamayız istanbuldaki arkadaşlar lütfen fırsat bulduğunuz anı değerlendirin yoksa ilanlar yalan olacak bu gidişle en azından kpssden önce gelir uzman yardımcılığı ilanı gelirse çok rahat ederiz ben inanıyorum yeterki sesimizi duyurabilelim
-
Değerli arkadaşlar daha önce de yazmıştım VDK nın Ankara İstanbul ve İzmir de toplanma ihtimali var diye.
Şu an bu ihtimal üzerine yoğun baskı ve görüş birliği var kesin olmamakla birlikte. Yapılanmanın ayaklarından biridir diyebiliriz. Bu ihtimal gerçekleşmesi durumunda bu üç şehir dışında yoğun bir guy ihtiyacı oluşacaktır dolayısıyla herkes içini ferah tutsun inşallah KPSS öncesi tamamlanır ve ilanlar hemen gelir. Herkese sabır diliyorum. ALLAH kimsenin emeğini hiç etmesin. Kolay gelsin herkese. -
@kuruhasan sayı 1000den Fazla gelme ihtimali yüksek mi hocam
-
@ücüncütekil Eğer yapılanma tamamlanmadan gelirse ki geleceğini düşünmüyorum 1000 olmayabilir ancak yapılanma sonrası veya yapılanma sürerken koordine bir şekilde ilana çıkılırsa çok rahat 1000 üstü olacağını düşünüyorum.
-
@mervenil inşallah inşallah umudumuz o yönde
-
Arkadaşlar gazete ilanı için görüştüğüm arkadaş bugün Twitterda tt olmak için para toplandığını söyledi ve hesap numarası verdi. Parayı ben toplamıyorum bu etkinlik olayıyla ilgilenen arkadaşlar topluyor.
-
TR970006400000143840045368
BUKET ÇOBAN - İŞBANKASI