2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Günaydın arkadaşlar Murat hocaya gazete ilanı için mesaj atın ben de attım biraz önce ama hepimiz ayrı ayrı dile getirip kalabalık olduğumuzu gösterirsek daha etkili olur. Forumu takip etmeyen arkadaşlarınıza da haber ederseniz süper olur. Başka kimse ilgilenmeyecek gibi ilan olayıyla.
-
Ben attım instagram dan az önce cevap verdi murat hoca. Ben para toplayamam sıkıntılı olur sonra murat hoca milletten para topluyor derler dedi siz toplayın organize edin ben dışardan destek veririm hallederiz dedi arkadaşlar.
-
@supernatural Yusuf tekin diye bir arkadaş vardı geçen alımda gazete ilanı için çok uğraşmıstı diye bılıyorum..facesi olan bir arkadaşımız ona sorsa en azından fikirde almış oluruz
-
E bir kişi toplasın artık çok zor bir iş olmasa gerek
-
@baelish +1
-
@hasan2 o zaman sen topla hocam:)
-
@mervenil bilmiyor ve tanımıyorum hocam.
-
Gazete ilanı biraz sıkıntılı arkadaşlar ama Twitterda art arda düzenlenecek etkinlik planı var bir aksilik çıkmazsa onda sağlam katılım göstermemiz lazım.
-
@supernatural yok hocam ben o işleri beceremem
-
Mülakat sonuçları aciklaninca, paretoya göre;
Atamalar beklenecek,
Diğer husus yedekler( burada kendisiyle kavga etmek istediğim hususta burası )
Mülakatlar açıklanır, atamalar yapılır. Yetişir gibi çiçek bir ilan :)) -
@strtmn ilan atama yapılmadan da gelebilir böyle bir şart mı var
-
@walrass06 gelebilir tabi de, üstad biraz daha şekil alsın mevcut süreç demek istiyor. Bende kendisine takılarak görüşümü ortaya koydum. Gelebilir tabi
-
@walrass06 "yapılmadan" kelimesini yapılandırma olarak okudum. Deliliğin sınırlarındayım. Bu yapılandırma olayı psikolojimi bozdu.
-
bence yedek beklenmesi cokda önemli değildir diye düşünüyorum. Neticede 2015 ve öncesi yılda 2 3 kez guy ilanı geliyordu ..
-
@alfredmarshall bu bakış açısı harika dostum. Böyle bakmamistim hiç
-
@strtmn Dostum ben en kötü ihtimali söyleyeyim, değerlendireyim de Kurum farklı hareket etsin hiç dert değil Ben en kötü seçeneği sunmakla mükellefim. Dediğim gibi Kurum beklemez de ilan verir ne alâ, ilanı tartışırız hep beraber
-
@paretowilfredo hocam Insallah ya. Bız devlet büyüklerimizden bır adım beklıyoruz. Elımızde patlıcak yoksa puanlar. Agustosa kadar umudumu korumak ıstıyorum. Agustosta da gelmezse küserim herkese
-
@paretowilfredo üstad, mecliste ki sataşma gibi düşün bilinçli olarak yapılan :))) yoksa, dediklerin kuşkusuz çok ortada ve anlaşılmayacak bir şey yok, hak da veriyorum tabi...
-
@strtmn Estağfurullah dostum anladım yanıt verdim zaten o yüzden Dediğim gibi ben kötüyü söylerim, kötü polis ben olayım nolur bir sefer de Kurumlar iyi polis olsun.
-
@paretowilfredo sizin dönemde süreç ne kadar zordu diye soran olursa,
"Pareto'yu kötü polisi oynamaya mecbur kılan bir dönemdi" ile başlarız artık lafa üstad :)) sağ olasın...