2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
2018 liler olarak daha fazla mağdur olmayalım, ezildiğimiz yeter
-
@DGUYCU merhaba diğer başlığı meşgul etmemk için burdan yazıyorum .Sİzi takip ediyorum da anladığım kadarıyla bi çevreniz var ve bi şekilde sürekli duyum alıyosunz.
Size sormak istediğim bişey var. Malum ilan bekliyoruz ve uzayan süreç yüzünden gelmeme riski konuşulur oldu. Acaba o yetkili kişiler vs. Daha önce hiç alım yapılmadan geçmediler bu ilk olucak çok kötü ya da alımsız. Yıl eçmez ya mutlaka bi alım daha gelir .. gibi gibi konuşmalarda bulunuyolar mı? Yani ilk kez böyle bişy yaşanırsa şayet olaya bakışları nasıl çok merak ediyorum gerçekten -
@gmzankr066 dosttum bu kişiye yani dguycuya prim.vermeyin..sallıyor sallıyor hangisi tutarsa..mantığı aynı..tutmadıkları sürekli degisitirdigi düşünceleriyle bir anlam ifade etmiyor..bence guy bırakıp kpss ye odaklanmakta fayda var ..iyi geceler
-
Twitter'da da maliye bakanlığı için bir alim planı olmadığını paylaşmış biri kaynak olarak da personel daire başkanı demiş.umarim gerçek değildir
-
@nairu kpss öncesi yalan oldu gibi, 2019 da gelsin bari ne diyelim kime gidelim vay benim babam.
-
Olumsuz haberler ne kadar çoğaldı yaa bi Umut ışığı bile görünmüyor yazık oldu onca verdiğimiz emeklere çok yazık oldu
-
@rintintin sınavdan sonra agustosta da gelse olur. 2019 sonucları acıklanana kadar. Yeter ki gelsin.
-
@nairu buna inanmak dahi istemiyorum. Umarım doğru bir haber değildir.
-
Ya bildiğiniz ağzı olan konuşuyor moduna girdik. Arkadaşlar olumsuz herşeye kulaklarınızı tıkayın ne olur. KPSS istiyorsanız, devlet istiyorsanız eninde sonunda o ilanın geleceğinin bilincini sakın kaybetmeyin.
Ya fesat düşünüyorum ama maalesef sizin de çevrenizde vardır böyle bazı hırs küpleri. Karşı tarafı umutsuzluğa düşürüp kendilerini kâra sokan insanlar. Hele ki iibfde (en azından kendi okuduğum fakültede) bu olay çok çok fazlaydı.
Sözün özü, böyle olumsuzluklara prim vermeyin. Çalışmanıza devam edin dostlarım. Ne zaman ki sayfamızın üstatları ümidi kesin derse o zaman tamam. Ama öteki türlü yok öyle modu düşürmek ümit kesmek. Hele bir mevcut alım sonuçlansın. Sonra önümüzü görmeye çalışacağız. Bu evrede tek yapmamız gereken şey çalışmaktan başka bir şey değil. -
@mbguy bu olumsuzluğu söyleyen sadece bu arkadaş değil ki hocam geneli kpss öncesi ilan gelmicek dıyor..buradaki üstatlarda çok sessız oda korkutuyor insanı..o ilan elbet gelecek biliyoruz ama önmli olan 2018 puanlarımz heba olmadan gelmesi tek istediğimiz buydu.
-
@mbguy dogru aslında. Pareto üstad 'da demişti mevcut süreç sonlanmadan birşey diyemeyiz diye. Benım agustostan hala umudum var. İnşallah puanlar elimizde kalmaz. İstemeye istemeye kpss ye yine giricem.
-
@tükendikagrubu üstad, bir alım sözkonusu dedi ama, mevcut süreç ne varsa baltaladi. Doğradılar bizi doğradılar...
-
@mervenil Hocam kpss yaklaştı. E mevcut alımda sonuçlanmadı daha. Onların olumsuz konuşması bu yüzden bana kalırsa. O kişilerinde çok hakkına girmek istemiyorum ama Pareto bile yarının ne olacağını bilemeyiz derken bu kadar emin konuşmamak lazım. Zaten 2 ay kalmış sınava. Gelirse gelir, gelmezse gelmez. Çok ah vah etmeye gerek yok. Biz etkinliklere vs elimizden geldiğince destek verelim. Bu saatten sonra kaybedecek neyimiz var ki ?
-
@baelish kaybedecek ne var söyleyım hocam 4 yılın üstüne eklenen bir yıl daha var,çoçuğumdan çaldığım zaman var,geçip giden yaş var,tükenmişlik vs. Daha da çoğaltablırız malesf o yüzden bu kadar ah vah diyoruz,o yüzden gelecek ilan çok önmli ama ne yazık ki elden hiç birşey gelmiyor.Gelipte gitmeyen tek şey ise bu süreçte kaybettiğimiz psikoloji..
-
@mervenil "ne yazık ki elden bir şey gelmiyor" kısmı çok üzücü...
-
@strtmn bnde üzülerek söylüyorum ama yapılan ve yapılmaya devam etkinliklere rağmen olumsuz duyumlar çoğalınca insan ister istemez öyle düşünüyor hocam..
-
@mervenil Allahım size, çocuğunuza uzun ömür sağlık versin hocam... Gerçekten çok zor, gerçekten çok yıprandık. Sizin boyutunuzda kuşkusuz çok başka zor... Çok üzgünüm. Çokta diyecek bir şey yok... Aslında o kadar çok olmasına rağmen...
-
Kpss öncesi alım beklemeyin dostlar en iyi ihtimal eylül-ekim olur.
-
Bu sürekli ilan gelmicek etmicek diyen arkadasların cogu 2019 kpss sınavına hazırlanan ve kpss öncesi guy gelmesini istemeyen arkadaslar oldugunu düsünüyorum. Tek düsündükleri bizim birlik olarak ilan getirmemizi engellemeye calışıyolar böylece kendileri hemen sınav sonrası girecegini düsünüyor. Cok YAZIK
-
2018 sınavına girip de istediği puanı alamayanların şansı mı bu bizim talihsizliğimiz mi anlamadım. Ben niye çalıştım o sınava o kadar madem kullanılmayacaktı? Hep birlikte 2019 a hazırlansaydık o zaman sadece. Bize yapılanlar vicdansızlıktan başka bir şey değil Allah bildiği gibi yapsın bunları.