2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gari̇p-i̇nsan vereceğiniz haber umudumuzu yeşertecekse inanın çok ihtiyacımız var hocam..
-
Su adami basimiza yeni Kadir Koç yapacaksiniz. Ikide bir linkini paylasip da pr ini yapiyosunuz bilerek yada bilmeyerek. Bizden cikti yola simdi b grubuna evrildi. Bi sure reklamini yapacak bizim ustumuzden sonra ya kitap satacak yada baska ticaretine evrilcek.
Uslanmiyoruz bi turlu. Yanimizda duran tum duzgun adamlari kacirip bes para etmezlerin pesinde geziyoruz tk gibi kk gibi mg gibi. Yazik... -
@albertcamus sizi ayakta alkışlıyorum bu güzel tespitiniz için.
-
@babayega şuraya çok şey yazılır da yok güzel niyetlerimi bozmayacağım.
-
@mbguy kayda değer bir düşüncen varsa yaz ama olduğunu hiç sanmıyorum.
-
@albertcamus bir daha paylaşmam yani suçlu ben mi oldum. Başka biri varsa söyleyin onu paylaşalım. Ben de kızdım ama elimden gelen başka birşey yok. Resmen son dakika golü gibi oldu yaptığı hiç hoş değil. Ama ben nerden bilebilirdim böyle yapacağını. Sizler de araştırın sadece bize destek olabilecek birini bulun ona destek verelim. Öyle ben bunu beğenmedim demekle olmuyor kusura bakmayın.
-
@mervenil 2017-2018 puanıyla bir ilan gelebilir. baskıyla gelirse gelir istanbul seçimleri herşeydir kaybetmek istemiyorlar. bundan dolayı geçen alımdaki baskı yapan arkadaşlara ulaşırsanız 850-900 kişilik bir alım ilanı kpss öncesi gelebilir. kpss sonrasına kalırsa herkesin işaret ettiği sonbahara kalır .
-
@gari̇p-i̇nsan 1000 nin altında sayı az değil mi?
-
@albertcamus ayrıca ben hocayı da tanımıyorum ki reklamını yapym. Başkalarından duydum buldum. En azından çözüm aradım. Kimsenin de bunun için bana kızmaya hakkı yok.
-
@aknc Hocam kimse size kızmıyor siz alınmayın sizin ne suçunuz var
-
Hocaya kimsenin kızmaya hakkı yok boş yapmayın, o adam olmasa herbirimiz bugün hala dağınık biçimde takılıyor olurduk, o adam sayesinde İİBF 99.000 tweetleri gördü
Ayrıca hocanın kendisi de A grubu hocasıdır onun da içinden geçen illaki GUY etkinliği ama ekipte B grubu diyenler çok olunca hoca onları kıramamıştır, tek kalırsa ne yapsın
Bütün hocalar kitap satmaya çalışırken bir tek o adam bizim için uğraşıyor, yiğidi öldür hakkını yeme her şey açık net -
@modigliani-0 keşke en başında b grubu için olacağını söyleseydi hocam o saçma oldu. Gerçi talep en fazla hangisi için olursa onunla alakalı olacağını söyledi ama a grubu neden sesini çıkarmadı onu da anlamadım nasıl azınlıkta kaldık biz bu kadar zorlu bir süreçte.
-
@gari̇p-i̇nsan aynen hocam ama o arkadaşlar destek olur mu artık bilemiyorum..burada 10 15 arkadaşımız dışındada pek kimseden ses çıkmıyor bu sene çok pasif ilerledik malesf:((( birde bu kadar ihtiyaç varken 1000 altında bir sayı verirler mi?
-
@aknc yıldırıldık hocam ondandır, ayrıca para desteği yapanların içinde B grubu için de yardımda bulunanlar var o doğrultuda işler düzen
Hem B grubu için bir etkinlik yapıp onların gazını almak iyidir kalan vakit A ya ayrılsın
( B' ciler varsa linç yedirmeyin ) -
@babayega sizin bu saldırganlığınıza seviyenize düşüp cevap vermem bu sayfayı da doldurmam.
-
@mervenil söyleyen kişi sanırım kendi tahminini söylüyor. Sizin kendi tahmıniniz mi @GARİP-İNSAN ..1000 altında verilmez bence.
-
Murat hoca şuan b grubu etkinliği kararı alsa da bizler için çok şey yaptı. Basın açıklamasına kadar elini taşın altına koydu. Bunları unutmayalım. Ben de 2018 a puanimla beklemekteyim ancak insanların emeklerini unutamam.
-
@gari̇p-i̇nsan Niye bu kadar heyacanlısınız ortada hiç bir şey yokken ,
Allahtan herşeyi anlayabiliyozda kanmıyoz . -
Ya arkadaşlar biz niye kendimiz çabalamıyrz kaçtır yazıyrm buraya niye birileri yapsın diye beklyrz bir Allahın kulu teknolojiden anlamıyo mu gercekten anlam veremiyrm bi kişi çıkıpta su hesabım parayı toplayalm oldugu kadar etkinlik yapalm cok olursa ilan verelm az olursa Twitter etkinliğinde kullanalım demiyo ya neden anlamıyrm gercekten bu kadar mı düştük biz ya bu kadar mı bencilleştk ben eminim hesap olsa para birikir bi önder olsa ibf cok sey yapar ama yok sadece isyan edelm çok afedersnz de ay olmus mayıs 15 hala ilan yok üstelik esamesi bile yokken bizdeki bu rahatlığı çözebilmiş değilim oturup kpss çalısalm bosvern arkadaşlar harcayacak cok zamanımız var daha öyle ya önemli diil bizim için sonra öğretmenler alıyo alır tabi adamlar kendi haklarını savunuyo biz anca bakıyrz. Sana diyrm o teknolojiden anlayıp aslnda istese yapabilecek arkadaslar bu kadar insan için kolunu kıpırdatmak ağırına gidiyrsa en güzelini yapıyrsn bosver sessz kal. Biz de bekleyelm nasılsa en iyi bildiğimz sey oturup kpss çalısmak beklemek bizim işimiz devam
-
@i̇ibf, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ya arkadaşlar biz niye kendimiz çabalamıyrz kaçtır yazıyrm buraya niye birileri yapsın diye beklyrz bir Allahın kulu teknolojiden anlamıyo mu gercekten anlam veremiyrm bi kişi çıkıpta su hesabım parayı toplayalm oldugu kadar etkinlik yapalm cok olursa ilan verelm az olursa Twitter etkinliğinde kullanalım demiyo ya neden anlamıyrm gercekten bu kadar mı düştük biz ya bu kadar mı bencilleştk ben eminim hesap olsa para birikir bi önder olsa ibf cok sey yapar ama yok sadece isyan edelm çok afedersnz de ay olmus mayıs 15 hala ilan yok üstelik esamesi bile yokken bizdeki bu rahatlığı çözebilmiş değilim oturup kpss çalısalm bosvern arkadaşlar harcayacak cok zamanımız var daha öyle ya önemli diil bizim için sonra öğretmenler alıyo alır tabi adamlar kendi haklarını savunuyo biz anca bakıyrz. Sana diyrm o teknolojiden anlayıp aslnda istese yapabilecek arkadaslar bu kadar insan için kolunu kıpırdatmak ağırına gidiyrsa en güzelini yapıyrsn bosver sessz kal. Biz de bekleyelm nasılsa en iyi bildiğimz sey oturup kpss çalısmak beklemek bizim işimiz devam
Bizim kadrolar siyasidir , güvenlik değil eğitim değil , sağlık değil . Ülke gerçeği ortada , bence yeterince gündemdeyiz ,
Belli ki yapılanma bekleniyo , benim korkum gelecek ilanların azlığı , şartlarının ne olacağı , sonbahara kışa sıkışan ilanlarda mükerrer başvurular , sınavlar birilerinin tabiri caizse kapatması olmuşken bize nasıl sıra gelecek .