2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zenginmemur Biraz daha bekleyelim belki ekonomi kendiliğinden dengeye gelir.Liberal politikaların da bir sınırı var. Sen bir fabrika kurmazsan, personel almazsan herhalde işsizlik artar. Çiftlik kurmazsan soğandan operasyon yedik dersin vs vs. işin ekonomik boyutundan siyasete kaymak istemiyorum. Ama kpss dışında girecek sınav bulamaz haldeyiz. Çok eleştirdiğimiz sayın Ağbal bile Ocak ayından duyurmuştu personel alınacağını. Ne zaman düzlüğe çıkacağız bilmiyorum da çok kişinin yaşı geldi de geçiyor
-
@sherlock-holmes büyüğün maliye bakanlığında yönetici mi?
-
@Aknc hocam sağlıktan önemli değil hiçbir şey. Allah esirgesin sağlık giderse, gerisinin hiçbir anlamı kalmaz. Elbette stresinizi ben dahil hepimiz anlıyoruz. Çünkü aynı stresin içindeyiz. Ama sağlık için biraz uzak durmak gerekiyor stresten. Eminim ki er ya da geç emeklerimizin karşılığını alacağız. Hatta siz çabalarınızla 2019 başlığının hafızaya kazınan isimlerinden biri olacaksınız bence. Hele bi mevcut alım geçsin yeni ilan telaşesi gelsin. O dönem zaten oldukça stresli geçecek. En azından şu dönem hepimiz stresten uzak kalmaya çalışmalıyız (ne kadar mümkünse) Bunu sizin nezdinizde buradaki bütün arkadaşlarıma öneriyorum.
-
@mbguy tek dileğim akıl ve beden sağlımıza zarar gelmeden şu forumda çabalayan herkesin atanarak burayı terk etmesi
-
2018 mülakatı yarın da açıklanmazsa geçmiş olsun karanlık bi döneme gider bu iş.
-
@aknc benim kısmen geldi kardeş ama hala diretiyorum allah yardımcımız olsun..
-
Bir önceki alim süreci bitmedi ilan gelmez diye dusunmeyin. Onceki yillarda örnekleri var. Pek tabi geldigi olmuş. Ayrica ankara vergi dairesi baskanliginda nufuzlu bir ustadla konustum. Inanilmaz personel eksigi varmıs. 170 guy actilar bu sene ankaraya. Herkes bunun yetersiz oldugunu söylüyor. Eleman olmadigi icin soförlüğü bile kadrosu soför olmayan memurlara yaptiriyorlarmis. (Tabi memurun rizasiyla).Hal böyleyken ilan elbet gelecektir.
-
Ben bu siteyide kpss yide bırakıyorum arkadaşlar. Hoşça kalın....
-
Arkadaşlar şu an Twitter da olan şeyin farkında mısınız?
Aynı şeyi biz neden yapamıyoruz merak ediyorum.
Hem onlara destek olalım hem kendimiz için de bi tag belirleyip bastıralım onlar da bize destek olsun.
Hı? Ne dersiniz ? -
Bu fırsatı kaçırmamalısınız !!! Gündemdeyken bastırmak ilanı kopartmak lazım . Destek tam destek
-
@gmzankr066 suan icin ayrı tag olayına girmeyelim bu taga destek verelim bura aciklansin 1000 kişi aramıza mecbur katilcak sonra bizim sıramız gelcek listede zirveyi zorlarız diye düşünüyorum
-
Tamam Hocam olur ️
-
@gökyeleli sağlam çevre varmış
İhtiyaç çok olduğundan mevcut süreci elinden geldiğince hızlı açıklamaya çalışıyorlar çünkü :)) -
@ryan bugun acıklanırsa sonuclar bizde baslayalım etkinliklere. Kpss den once en azından agustosta dahil o ılanın gelmesı gerekiyor. Elımızde kalmamalı puanlar
-
@tükendikagrubu tabi ki bugün açıklanırsa Pazartesi’den itibaren gerek gazete ilanı gerek tt çalısması icin konuşmalar yaparız suan ki mülakattan 1000 guy adayı ne yazık ki elenecek onlarda aramıza katılır daha çok sesimizi duyururuz insallah
-
@ryan bncede hocam sonuç açıklanır açıklanmaz etkinliklere başlamamız lazım..ve bence sayın Berat Albayrak a sesimi duyurmamız lazım
-
Pazartesiden itibaren bu başlık şenlenecek etkinlik, gazete ne varsa yapacağız zaman bizim zamanımız
-
Şu mülakatlar açıklansa da etkinliklere başlasak bir an önce heyecan yapıyorum yahu saçma sapan o ilanı getirteceğiz inşallah
-
Tuğrul Koçer pazartesiye kadar öğrenirsiniz sonuçları yazmış.
Sonuçlar bugün yarın açıklanacak, seçim de var. Sadece İstanbul diyip geçmeyin İstanbul çok önemli. Seçim öncesi iyi bi ses getirirsek ki seçim zamanı da tam ilan gelme zamanı hani ️ Rüzgarı arkamıza aldık mı tamamdır bence -
Yemin olsun 2018 başlığına bakmaktan buraya bakamıyorum. Sanki benim mülakatımmış gibi heyecan yaptım. Allah hepsine de bize de yardım etsin ,Şu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Şu an hem kendimiz için hem onların mülakatı açıklansın diye de etkinliklerde yer alıyorum.
Mülakatlar açıklandığı andan itibaren ise Buralar karışsın :))