2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
bıkmadan usanmadan tweet atıp retweet yapıyorum ama 8. sıraya kadar düştük maalesef
-
@mbguy Devam ediyoruz ama azaldık gibi.
-
@mbguy kaçıncı sıradayız?
-
Saat 8 de başlayacak biliyordum, 8 den beri kalkmadım. İnşallah emeklerimizin bir karşılığı olur.
-
Hadi arkadaşlar biraz daha
-
@mervenil 7. Sıradayız
-
Saatlerdir ilk ondayız bu iyi bişey bence
-
Siraya takilmayin arkadaslar gundemdeyiz sonucta O İLAN BURAYA GELECEK devaammm
-
Yine de iyiyiz bence. Başlangıç için ideal değil mi? Ama Diğer etkinliklerde katılım daha da artacaktır diye umuyorum.
-
Orda yazan tweet sayısı doğru değil bence ya daha fazla olduğunu düşünüyorum
-
O tweet sayısı saatlik ya da yarım saatlik
İlk etkinlik için gayet iyi ilk 10 dayız 3 saati geçiyor lakin daha iyi olabilirdi muhtemelen atananlardan ayrılanlar oldu
Etkinlikleri böyle seri şekilde devam ettirebilirsek o ilan gelecektir. -
Arkadaşlar gazete ilanı çok mühim elinizden geldiğince paylaşım yapmaya çalışın paylaşımlar arttıkça destek artacaktır.
Gazete candır ihmal etmeyin, face'de Twitter'da arkadaşımızın hesap numarasının olduğu fotoğrafı paylaşın -
@modigliani-0 hocam yarında etkinlik yapalım sağlıkçılar gibi verenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara bu ilanda
-
@ummuhankayd o ilan buraya gelecek
-
@mbguy inşallah hocam hakkımız olanı alacağız inanıyorum bende
-
@ummuhankayd hocam sponsorlu olduğu için belli günlerde ayarlabiliyor maalesef, Twitter konusunda murat hocamız daha yetkili
-
Gazete ilanı paylaşımını aksatmayın arkadaşlar ünlüler arkamızda değilse biz de imece usulü yaparız.
-
Madem ki bu devirde sesini duyurmanın yolu sosyal medyadan geçiyor elimizden gelen desteği sağlamalıyız arkadaşlar. Üstelik İİBF lilerin atanmış atanmamış ayrımıyla hareket etme lüksü yok. Bir araya gelinen bütün etkinliklere katılmaya çalışalım. Gazete ilanı, sosyal medya etkinliği bizi bir araya getiren ne varsa desteklemeliyiz. Bunların dışında hatta daha etkili olabileceğini düşündüğüm şey ise ulaşılan bütün idarecilere, siyasilere vs. yaşadığımız sorunların usulünce ifade edilmesidir.
-
Keşke gidip 2 yıllık sağlık okusaydım 30000 alım olacak marmara üniversitesinde okusan ne okumasan ne
-
Gazete etkinligi cok onemli para toplayıp sesimizi dile getirelim kpss oncesi gelmesi lazim yoksa heril cok yuksek kapicak