2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aknc aynen öyle etkinlik etkinlik !!!
-
@modigliani-0 fake hesabım rt engeli yedi tekrardan 2 dk da ikinci fake hesap açtım. İnsanımızın 2 dk sı bile bizden değerli anlaşılan neyse hakkımızda hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar beklediğimiz ilanlar gelmeyince ders çalışmalarımızın bir anlamı olmuyor bu nedenle yapılan etkinlikler ders çalışmak kadar önemli hep birlikte taşın altına elimizi koyarak alım sürecine etki etmeliyiz lütfen devam edelim destek olmaya
-
Hadi dostlar devam.. Twitter hesabım askıya alınmıştı bu sabah etkinlik için kurtarmakla uğraştım. Herkes elinden geleni yapsın.
-
Arkadaşlar tweet atarken yazdığım kullanıcı adlarını etiketlemeye özen gösterin lütfen @gibsosyalmedya @BeratAlbayrak
-
Arkadaşlar bu etkinlik için twitter hesabı açtım elimden geleni yapmaya çalışıyorum
-
Yazmadığım devlet büyüğü kalmadı bırakmayın arkadaşlar
-
Arkadaşlar yüklenelim . Herkes elimden geleni yapsın. Rt ili birlikte nerdeyse 180 twiet attım durmayalım .
-
İyi gidiyoruz ya bol bol beğeni, rt,takipleşme Arkadaşlar
-
Parmaklarım uyuştu artık ama durmak yok
-
A grubunda ki azalma ilan geldiğinde artar tekrardan birden beliriverirler
-
@ücüncütekil ona şüphe mi var
-
Yeni kpssye çalışanları anlarım ama guy isteyip etkinliklere kulakları tıkayan kişileri anlamam mümkün değil.
-
Parmak kalmadi yaza yaza
-
Tum enerjimizi verelim ha gayret
-
bu öğretmenler nasıl örgütlenebiliyo böyle anlamıyorum. bizden sonra başladılar 10 bini geçtiler bile.
-
Uğraştıkça gündemden düşüyoruz sanki. Ha gayret dostlar. Hoş hep bir kaç kişinin adını görüyorum ama bana galiba öyle denk geliyor. Buna inanmak istiyorum
-
Arkadaşlar yarın da hastag açarak tekrar bir etkinlik yapalım sağlıkçılar her gün durmadan yaptılar ve etkinlik saatlerini makul saatlerde olsun malum ramazan ayı katilamayanlar oldu
-
Arkadaşlar kimse kalmadı mı? Twit sayısı çok azaldı????
-
Devaammm arkadaslarr iyi gidiyoruz