2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hala gündemdeyiz hala ilk ondayız devam
-
@gmzankr066 8. Sıradayız hem de.
-
@aknc evvettttt
-
Yakın zamanda para toplayıp ilan versek
Devam arkadaşlar -
Bir de bir gün belirleyelim her hafta o gün etkinlik yapalım düzenli
-
@gmzankr066 ama galiba ikimiz kaldık forumun diğer üyeleri neredeler acaba
-
@aknc bilmiyorum valla keşke ilk ikimizi atasalar
-
SGK ilanı da geldi 400 kişi oh seçim öncesi dökülsün ilanlar
-
Arkadaşlar saatlerdir twit atıyoruz sadece ben 150 ye yakın atmışım 8000 twit gözüküyor bu işin aslı nedir acaba?
-
400 kişilik sgk ilanı da geldi bu arada resmi gazetede yayınlandı
-
@gmzankr066 sizin de yazdığınızı görmedim hocam. Twitter aklımı başımdan aldı bugün
-
@70mb ben de yüzlerce tweet attım Hocam onda başka bi durum vardır yarın istatistikleri paylaşırlar bakalım umarım gerçek değildir ama mantıken olamaz gibi
-
@70mb arkadaşlar yorumlarda yazmışlar o sadece son saat atılanmış hocam toplam değil
-
@aknc insallah hocam sagolun
-
Hala gündemdeyiz ve ilk ondayız harikayız
-
Dün etkinlikte kaç twit atılmış bilen var mı?
-
Yaş 34 son 1.5 sene son bir defa daha açın girelim ve mülakatta 3 defa neden elediniz diye sorayım bekliyorum
-
SGK ya girme ihtimali olan arkadaşlarımız heycanınız var biliyoruz ama lütfen bu gruptan ve Guy kadro isteminden desteklerinizi esirgemeyin..
-
Sgk ilanın gelmesiyle 2019 kpss öncesi gelecek guy ilanı ile beraber mülakatta bir nebze rekabet düşecektir. Kpss 2018'de yüksek puan alıp, önceki guy ilanından atananları da düşünürsek bence şu an guy mesleği için tam ilan zamanıdır arkadaşlar. Umutları yitirmeyelim, etkinliklere katılım gösterelim, rehavete kapılmayalım.
-
Ben belki SGK’ya kalırım mülakata ama açıkcası guy için yapılacak her etkinliğe katılırım.