2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
#Haziranda3000GelirUzmanYard
Twitterda bu tag altında tweet atılıyor arkadaşlar destek olalım nasıl olsa gelecek rehavetine kapılmayalım -
Arkadaslar mesela sgk kazandık sonra guy ilanı geldi sgk da calıştıgımız için guydan eleniyor muyuz daha önce kazanan var mı bilen var mı
-
@ummuhankayd Organize yapmak lazım bu işi.Belli bir saat belirlenip herkesin katılımı sağlanmalı.Bize bir lider lazım
-
@rqzeet benim kendi duyduğuma göre mülakatta önceliği çalışmayanlara veriyorlar hocam
-
@yorgunisletmeci bu dönemin en lider ruhlusu bence @Aknc hocam bence sen bizi toplarsın
-
Arkadaşlar Twitter’da 10 kişi ya var ya yokuz. Uygunsanız ne olur biraz destek verin.
#haziranda3000geliruzmanyrd
arka arkaya üç kere yazdım ama düzeltme seçeneğim açılmadı maalesef. -
Birkaç gün içinde örgütlenip belli bir gün ve saat belirlemeliyiz.İzleyen her gün aynı saatte aynı kalabalık kitle ile twitterde etkinlik yapmalıyız.Biz bir gün yapıyoruz bir hafta yapmıyoruz veya bir gün iyi destek oluyor bir gün dediğiniz gibi 10 kişiyiz.Önce örgütlenme sorununu çözmemiz lazım.Biz örgütlensek planlı hareket etsek mutlaka ilanı getiririz.
-
@yorgunisletmeci gündeme girebilmemiz için ortalama kaç twit atılması gerekiyor hocam kusura bakmayın yeni twiter açtım pek bilmiyorum ️
-
@mervenil Ben de etkinlikler için açtım pek anlamıyorum bu işlerden Sanırım gününe göre değişiyor bazen diziler oluyor onlar önlere geçiyor.Gün belirlenirken yine sanıyorum sakin bir günü seçmek lazım.Bu yüzden diyorum bu işleri iyi bilen bir lider gerekiyor.Ama en önemlisi bizim örgütlenip bıkmadan her gün çabalamamız.Sosyal medya gerçekten etkili.Özellikle seçim yaklaşırken ve aradaki fark çok az iken.
-
Arkadaşlar durmayalım gelin lütfen..
-
@yorgunisletmeci aynen hocam etkinliklere hız vermemiz lazım
-
23 Mayıs 2019 GUY-DGUY Etkinliği Sonuçları;
Atılan Tweet Sayısı: 91336
Retweet Sayısı: 88021 -
Bu nedir şimdi yaçok kötü ama gündemde uzun süre kaldık neyse ki
-
@mbguy Hocam etkinlikten yeni haberim oldu, geldim hemen.
-
sssssssss o kadar hızlı yüklendim ki hesap kitlendi Hesabım olağandışı davranış sergilemiş diyor. Ne hallere düşürdün GİB bizi..
-
@aknc kötü mü ki Hocam ya ️
-
@aknc hakikaten kötü mü ya?
-
@strtmn bence kötü hedef 150 bin demiştik. Bu benim gözümü boyamaz onca zorlukla tt oluyoruz kendini yormayanlar var hala
-
@aknc zahmet etmek en kritiki bu olayda, ki zaten çokta zahmetli bir iş değil aslında neyse ki, geliyor bi güruh bakalım zamanla artacaktır.
-
@strtmn öyle ya da böyle gelecek o ilan buna inanıyorum