2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@baelish Guy ilanı ile ilgili bir kıpırdanma dahi olsa biraz umut olacak bizlere hocam ama genel bir olumsuz hava var.inşşş dediğiniz gibi olur kpss öncesi Guy ilanıda gelir verdiğimiz bunca çaba emek boşa gitmez inşşş
-
-
Bu arkadaş hem 1000 vmy gelme ihtimali var diyor hem de haziranda bakanlığın teşkilat şeması tamamlanacak diyor. İnşallah doğrudur. Eğer öyle olursa şansımız daha da artıyor. Bence umutsuzluğa kapılacak hiç birşey yok biz de hakkımızı alacağız.
-
@aknc hocam bunu kim nerede söylüyor. Eğer Facebook ise link paylaşır mısınız ?
-
@refik-soydam Hocam arkadaşın attığı twitter hesabındaki söylem ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
-
@grundig linki paylaştım hocam Twitter da
-
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım
Sizce sgk denetmen yardımcılığı kaçla kapatır p23 puanım 83,10 şansım varmı -
Arkadaşlar gazete ilanı için para toplanmaya başlanmış geçenlerde arkadaşımızın paylaştığı Buket Çoban hesabına yatırılacak..3. 5 demeyip katılalım destek verelim az bir zamanımız kaldı geçen senede gazete ilanı sonrası verdiler bu seferde alalım ilanımızı ve artık ders başı değil iş başı yapalımm inş
-
@mervenil öyle mi Harika bi haber bu
-
Bence organize bir şekilde twitter etkinlikleri yapmalıyız.Katılım çok yüksek olmalı.Seçim bir fırsat bizim için seçimden önce ilanı getirebiliriz.Aksi durumda 2019lular da gelecek ve guy puanları çok yüksek kapatacaktır.
-
@doğali̇şsiz hocam sgk ile alakalı iki ayrı başlık var oralara yazabilirsiniz. Sorunuzun cevabına gelince, herkesin kafalar karışık sınırda gözüküyorsunuz. Başvuru yapmayı ihmal etmeyin.
-
@kuruhasan hocam sgk malesef yetmiyor p42 2600 80.12 buna da gelmez
guy beni paklar anca olası bir guy alımında kaç bine kadar şans olur -
@ert1234 yani sayıya da bağlı olmakla birlikte artık tercih edilecek puan türlerini arttırdıkları için sıralamaya göre konuşmak biraz zor oluyor. Doğru şehir tercihiyle 80 puanın guy da şans yaratacağı aşikar. Tavsiyem Kpss den kopmayın Allah korusun ilan Kpss sonrasına kalırsa işler daha da zorlaşacaktır. Yine de hep söylüyorum çalışan emek veren herkes içini gönlünü ferah tutsun. Olacak.
-
Halkbank’tan bir haber yokmu
-
@kuruhasan hocam guyda 70 bile iş yapıyor zaten 80 puan dikkatimi çekti belirtmek isterdim
-
@kuruhasan hocam siz guy muydunuz? Yanlıs hatırlamıyorsam eger. Agustosa kadar ılan gelme umudumuz olsun mu? 2018 puanlılar olarak.
-
@adam-keeynes haklısınız tabi
-
@tükendikagrubu değilim hocam ben de 2018 puanlıyım :)) bence olsun sgk dan sonra ortalık bi hareketlendi duyumlar çoğaldı. Bu ay içinde maliye bakanlığından bi atak bekliyorum şahsen
-
@kuruhasan pardon hocam. O zaman yanlıs hatırladım. 80 puan zaten avantajlı olur guy da, eger 2019 kpss acıklanmadan gelırse. Kı inşallah gelır.
-
@tükendikagrubu inşallah hocam tek temennimiz.