2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aknc gelecek de etkinlik yapıp fark edilmemiz lazım
-
@merasim34 he sen arkadaşın verdiği mücadelenin farkında değilsin, sayfanın medarı iftiharına etkinlik şart dedin hocam şuan
-
@aknc yolun yarısı tamamdır o zaman arkadaş! İnanmak gerek. Kuşkusuz, İNŞALLAH!
-
@strtmn
-
@baelish sınavın test olacağı ve sayının ilk ilan edilenden biraz daha yukarıda olacağı kısmında hem fikirim. y-Yapılanmanın tamamlanma konusunda aynı tarihleri teyit ettiremedim. Üzgünüm biraz daha uzayabilir o kısım. Net tarih söylemek oldukça ama gerçek manada oldukça zor. Bu tarihi netleştiremeden bilgi vermek sadece tahminen sizleri umutlandırmaktan öteye geçmez. Bu da bana uygun davranış olmayacağından, biraz daha beklemenizi rica ediyorum. Tünelde görünen ışık var ama ya tren ise? kimseyi boş yere ümitlendirmek istemiyorum.
-
istanbul merkezli etkinlikler ve sosyal medyadan buna destek girişimler her zaman dediğim gibi sonuç verecektir. Kimse seçim dönemlerinde oy kaybına neden olabilecek adımları atmaz! Gündemde kalabildiği sürece, ve birlikte attıkça yürekler kimse sizi durduramaz. Hepinizin potansiyel oy deposu olduğunuzu asla unutmayınız:)... politik siyasi konjonktür teorisindeki fırsatçı ekol gibi oldu ama demokrasilerde olur böyle şeyler:)... Bir olmaya ve olabildiğince uzun süre bir kalabilmeye özen gösterdikten sonra, karşınızda hiç bir gücün durabileceğine zerre inancım yok!.. kim ne edecekse daha hızlı edip gerekli adımlar kesinlikle atılır
NOT: Unutmayınız ki sadece seçim süreçlerinde işlerlik kazanabilecektir. -
Sanki etkinlik yapanlarin hepsi atandi da bir biz kaldik hissi var sayfada
-
Bi sonraki etkinlik ne zaman yada yapılacak mı bilgisi olan var mı
-
Merhaba arkadaşlar. Mülakatlar bitti önümüz şimdi daha da açıldı. Ama susarsak ilan gelmez. O yüzden herkes twitterda paylaşılan hesap numarasına gücü oranında destek olsun. Biz Bin İİBF'li 10 TL sloganıyla kampanya başlattık. Sizlerde twitterda paylaşarak yayılmasını sağlayın.
-
@aybala bu söylediğinizi gazete ilanı için yapacaklarını belirtmişler hocam
-
-
Bence bunu hemen yaymamız lazım bu çok önemli arkadaşlar. Hepimizin beklediği gazete ilanı için adım atılmasıydı.
-
Evet arkadaşlar bol RT yapalım gazete çok mühim şu dönemde, ilanlar ayağımıxa gelir
-
@aknc evet gazete ilanına yönelik fazla olursa etkinlik için de kullanılacak. Ama ilk amaç gazete ilanı.
-
Gazete ilanı verebilirsek özellikle seçim öncesi o ilanı alırız inşşşArkadaşlar nolur 3. 5 demeyıp destek olalım biz bir olursak olacak bu iş
-
Ne kadar para toplamıs suana kadar
-
@refik-soydam hocam sayının ılk ılan edilenden yukarıda olması derken gecen seneki ıptal edilen 500'ün üzerinde mi olur? 1000 olmaz mı yanı. Tesekkur ederız bu arada verdıgınız bilgiler ıcın.
-
@meç onu bilmiyorum hocam isterseniz sorun. Bir de son birşey daha ekleyeceğim geçen sene gazete ilanıyla uğraşan arkadaş dershanelerin desteğinin önemli olduğunu söylemişti dershaneye giden ya da ulaşabilen arkadaşlar onlara da söylesinler. Bu ilanın hızlı verilmesi lazım vaktimiz az.
-
@aknc aslında gazete ilanına o kadar para vereceğimize Twitter da hergün tt olsak daha etkili olmaz mıyız acaba öğretmenler sağlıkçılar gazeteye ilan vermedi sonuçta twitterda aldılar ilanı
-
Arkadaslar gazete ilanı icin elimizden geleni yapalım oldu da toplayamadik o kadar diyelim toplanan parayla gerekirse her gün TT oluruz ama bisiler yapmış oluruz. Başka banka hesabı olanlar internet bankacılığından cok küçük bir mebla karşılığında gönderebilir. Etrafınızda atanmis çalışmaya başlamış bu yollardan geçen arkadaşlarınızdan rica edebilirsiniz