2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aknc Hocam sayfada aşağılı yukarılı reklam veren başkent kariyer ve onun nezdinde reklamını yapan diğer dershanelere sponsor olun desek olur mu ki?????
Hiç sanmıyorum. Anca reklam yapıyorlar. Sorsak hepsinin kendi durumu en kötü olanı. -
@mbguy hiç bilmiyorum hocam ne yaparlar ne yapmazlar ama dershanelerin de desteği lazım. Özellikle gazete ilanında öğrenciler yetersiz kalıyor ama dershaneler tek seferde bu işi halledebiliyorlar anladığım kadarıyla
-
@aknc aynen öyle Hocam geçtiğimiz etkinliklerden birini benim Hocam grubu yapmıştı mesela. Birini de Murat yapmıştı. Ama esas a grubunun gittiği dershaneler ne yazık ki etkinliklere ellerini sürmüyorlar bu da benim çok zoruma gidiyor. Biz hem dershanelerine gidiyoruz hem kitaplarını alıyoruz ama ilan için bizim o kadar debelendiğimizi görmeleri ve bilmelerine rağmen ellerini taşın altına koymaya imtina ediyorlar.
-
Gazete ilanı çok önemli sandığınızdan daha da önemli. Geçen sene her twitter tt etkinliği ve de gazete ilanı için 3 5 demeden gönderdim noldu ben kazanamadım fakat hiç para göndermeyen etkinlik için bir twit bile atmayan insanlar kazandı. Kazansın Allâh herkesin yolunu açık etsin benim nasibim değilmiş ama olsun yine aynı desteği vereceğim belki yine kazanamam ama oturup da ilan yok, iibf üvey evlat, zaten bize kim kadro versin diye ağlamaktansa elimden geleni yaparım vicdanım rahatlar.
-
Arkadaslar artık dışarıda 10 tl ye yemek bile yenmiyor belki bu bağışlayacağınız 10 tl sayesinde ilerde bir omur ekmeğini yiceksiniz lütfen herkes taşın altına elini soksun
#1000İİBFliden10arTL #1000İİBFliden10arTL
-
@köşeminderi İşte bizi bu zihniyet bitiriyor zaten milli kütüphane de sabah 9 akşam 9 çalışan bir arkadaşa etkinliklere katıliyirmusun diye sorduğumda hiçbir etkisi yok katılmam cümlesini kuruyor ve gelmez ilan diyip ders çalışmaya devam ediyor.Beyin jimnastiği içinmi ders çalışıyorsun diyemiyosun tabi. İlan gelmedikten sonra ne faydası var çalışmanın. Sosyal medyanın yazılı basının gücü ortada arkadaşlar ve önümüzde bir seçim var ve siyasiler oy maksimizasyonu için gelmeyecek ilanı da getirir. Sürecin yeni bitmiş olması da buna engel değildir kaldı ki bu 2018 puanlilarin sorunu değil sistemin sorunudur. Şimdi 70 üzeri puanı olan herkes gücü neye yetiyorsa belirtilen hesaba yatırsın. Gazete ilanı verilip ardından Twitter etkinlikleriyle bütünleştirirsek bu ilan GELİR Allah'ın izniyle.
-
bağışı nasıl yapıyoruz ?
-
TR970006400000143840045368
İŞ BANKASI
BUKET ÇOBANIBAN no bu arkadaşlar. Herkes taşın altına koysun elini. Çabamızla gelecek o ilan.
-
İs bankası hesabı olmayanlar kendi bankasından İNTERNET BANKACİLİGİ ile gönderdin mi küçük bir mebla kesiyor arkadaslar destek olalım
#1000İİBFliden10arTL
-
Biriken parayı sıklıkla buraya yazmazsaniz çok para gönderimi olmaz açıkçası. Hedef belirlenmeli ve ilerlenmeli. Bazı arkadaşların gözünde kimse atmiyodur vb. oluyor.
-
@muhalba parayı yatırdığımız kişinin twiter hesabı var ordan sorabılırız
-
@mervenil, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@muhalba parayı yatırdığımız kişinin twiter hesabı var ordan sorabılırız
Evet hocam buraya yazılması gerekiyor diye düşünüyorum.
-
@muhalba arkadaşımız twitterda geldikçe paylaşıyor birikeni. Merak etmeyin. Buraya da yazarız hafta içi hesaba geçince eftler
-
@muhalba
Katılıyorum . Gazete ilanı için ne kadar gerekli ve biz ne kadar topladık . Bunu sıklıkla hatırlatmaları gerek . -
Arkadaslar Twitter’dan @bukkkbukk hesabına bakabilirsiniz bağısın gönderildiği hesaptır . HER GÜN bir önceki gün bağış yapanların adini ve kısaltma olarak soyadı ile yaptığı bağış miktarı yazmaktadır
-
Böyle paylaşım yapılıyor hersey şeffaf arkadaslar
-
@ryan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Böyle paylaşım yapılıyor hersey şeffaf arkadaslar
Her şey şeffaf ben buna bir şey demedim. Burda da yazılırsa bu bilgiler daha etkili olur. Onu demek istiyorum.
-
@muhalba hocam size karşı birsey demedim üstünüze alınmayın lütfen herkes görsün ve siz yorum yaptınız diye paylaştım yanlış anlaşılma olmasın lütfen
-
Sadece adının paylaşılmasını isteyenleri yazmış galiba bence orda yardım yapan ama adı yazmayanlar da var
-
Yayınevleri kurslar ve hocalar yardım yapmazsa gereken tutar toplanamaz bence