2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ryan meral ettiğimiz toplam tutar aslında kim ne kadar verdi bu değil olay yani isimler lazım değil.
-
@aknc arkadaşlar sabırlı olun hafta sonu olduğundan eft ler hesaba daha geçmedi. Pazartesi toplam tutar burada paylaşılır.
-
@aybala ya şu açıdan söylüyorum. Şimdi tutar paylaşılırsa ben yapmasam da yapanlar var psikolojisi oluşmaz kimsede yoksa tutarı bilip bilmemek benim için hiç sorun değil.
-
Pazartesi belli olacak tutar
-
@aknc anlıyorum sizi ama daha iki üç gündür başladık. Pazartesi de yatanlarla beraber toplu bir rakam burada yazılırsa daha iyi olacak.
-
Tamam tamam sakin konu kapandı
-
BEn de işi olan bi kaç kişiden istedim bakalım
-
@gmzankr066 bende istedim çok fena makara yapti esnaf kardeşler ama değer yani :))
-
Merhaba arkadaşlar. Görmeyenler için buraya hesap numarasını tekrar bırakıyorum. Dün hesaba yaklaşık 200 tl geçmiş. Pazarteside geçecek olanlarla toplam tutarı paylaşırız.
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368 -
@müşrif onlar mal onlar kuruma girdiğinde senin benim dertlerini düşünmüyor bile 75 ile vmy olan 71 ile guy bir olup kazanan tipleri görünce hayattan soğudum kazananamk değilde emek verip zayi olması kaç yıldır adama dokunuyor
-
bence sesimizi haluk levent e duyuralım. adam sağlıkçılar için düşünülen mülakatı kaldırtti ya
-
Ne diyor uçurumda açan çiçek,
Yurdumsun ey uçurum!Bekliyoruz bu ilanı!
-
Hafta sonu buraların tadı kaçık oluyor..
-
İlan gelirse Kpss'den sonra mı gelir yoksa öncesinde mi? Bir de Kpss de Guy için ort. kaç puan almak gerek? Hiç Guy deneyimim yok o yüzden soruyorum. Hayaller başka şeyler ama burada hayalleri mahvedenler var..
-
Millet mutlu ve geziyor ben TC ekonomisi çalışıyorm atanacağımız günleri görecek miyiz
-
@ert1234 Bende hep onu düşünüyorum. Bir gün kazanacağımı söyleseler hiç sıkıntı yok 5 yıl 10 yıl daha ders çalışırım ama hiç olmayacakmış gibi hissediyor insan ara sıra sizlerede oluyor mu böyle
-
@adam-keeynes hem de nasil?anlatamam tarifi yok bu duygunun..hic bitmeyecekmis hissi
-
Her şey hayalle başlar, bunun temelinde inanç yatar. İnanırsanız başarırsınız...
-
Pareto üstaddan haber yok mu hiç guyla alakalı arkadaşlar çalıştığım için takipte olamıyorum fazla da
-
Twitter'da hareketlilik var gazete için, desteğinizi esirgemeyin