2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
Twitter kullanmayan arkadaşlara da buradan söylym çarşamba 21:00 da sponsorlu etkinlik var Twitter da.
-
@aknc bu sene daha da ilan için yoğunlaşmamız gerek. İstanbul seçimi büyük nimet dediğiniz gibi geçen sene seçime az süre kala ilan geldi. İlan kara kaşımız kara gözümüz için mi geldi yoksa gazete ilanı mektup etkinliği ve twitter etkinliği için mi geldi.
-
Şahsi Twitter hesabından cok fazla twit atmak istemeyen arkadaslar ikinci bir hesap açsın lütfen Çarşamba günü saat 21.00 da sponsorlu etkinlik var
-
Bu etkinliklere katılım sağlayalım lütfen, geleceğimiz söz konusu.
-
-
1000 TL toplanmış arkadaşlar bakın herkes az çok demeden katkı sağlıyor yalnız değiliz yani.
-
TK virali diyesim geliyor. B.siz isim tamlaması tadında, zor diyor felan ama etkinliklere katılıyor. Hadi arkadaşlar diyor. Why?
-
Arkadaşlar merhaba.bu süreçte 5.yılını bitirmiş biri olarak bende bikaç bisey söylemek istiyorum.duyumlardan anladığımıza göre elbette guy alımı yapılacaktır ama KPSS öncesi için pek umut veren bi duyum alamadık.bana kalırsa sadece Twitter yoluyla o ilanın KPSS öncesi gelme ihtimali cok düsük olur.gazete ilanı olmadıkça KPSS sonrasına kalacağına kesin gözüyle bakıyorum(şahsi görüşüm).insallah öncesinde gelir temennim elbette bu.gecen defaki gazete ilanı için başlık cok hareketliydi ve cok kısa zamanda para toplanmıştı.bu defa başlık sakin geliyor.lütfen herkes elinden geldiğince üç beş yardımcı olsun gazete ilanını bayramdan önce verelim ve Twitter da destekleyici olarak ilanla beraber tag alalım.eminim ki ancak ikisi bi arada olursa o ilanı KPSS öncesi alırız.emeklerimizin karşılığını almak dileğiyle iyi forumlar
-
@bütçedoğrusu haklısınız şimdi daha çok bir olmalıyız birlikte ses çıkarmalıyız insallah su durgunluk bir an önce biter
-
Hesap numarası bilen varsa yazabilir mi ? Birde dersaneler destek olmuyor mu ?
-
@bütçedoğrusu kac para olması lazım gazete ilanı ıcın hocam?
-
@grundig is bankası TR970006400000143840045368
Sizin aracılığınızla burdan soyleyeyim Twitter da @bukkkbukk Nickinden ulaşabilirsiniz burada toplanıyor paralar . Bu arada gazete ilanı icin 8-9 bin lazim sanırım bilgiler paylaşılıyor takip edebilir herkes
-
Son zamanlarda buraya yazamıyorum ama arkadaşlar bende hem parasal hem etkinlik olarak desteğimi esirgemiyorum. İnşallah en kısa zamanda toplayacağız
-
@tükendikagrubu hocam yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 3-4 bin liraya halledildi artan parayla tag alındı çokça.ama dersanelerden de destek gelmişti
-
İlan fiyatını yanlış hatırlıyor olabilirim arkadaşlar aklımda kalanı söyledim.üç de olsa beş de el ele verip halledebiliriz
-
@paretowilfredo bayram sonrasına kadar, sizi rahatsız etmiyoruz üstad
Umarım 2.bayram niteliği taşıyan bir haber ile gelirsiniz. -
@ryan 4500 e küçük boy alınır
-
Bakan Soylu : 8 bin bekçi daha alacağız.
1000-2000 guy da alırlar inş ..
https:/ /www.memurlar.net/haber/832473/?source=twitter
-
@aslan-reyiz inşallah. Adalet bakanı da 11 bin personel alacağız demişti. İstanbul seçimleri öncesi kesenin ağzı açıldı. Maliye bakanlığı da keşke o kesenin ağzını açsa da çifte bayram yaşasak.