2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ryan inşallah hocam teşekkürler
-
@atanacakgiller henüz 1500 tl yi bile geçememişiz
-
@supernatural hocam kaç zamandır gazete ilanı için destek olalım diye durmadan söylüyoruz ama toplanan para 1500 tl yi bile geçmemiş..nasıl olcak destek olmadan kpss öncesi nasıl gelcek bu ilan?
-
Bağış yapmak isteyipte is bankası hesabı olmayanlar ya kendi internet bankacılığınızı ya da enpara.com u kullanabilir en para ücret kesmiyor internet bankacılığı 4.5 tl ücret keser
Bu arada akşam daha fazla destek icin tt çalısması yapicaz yarin ise sponsorlu tt çalışmamız var
#1000İİBFliden10arTL -
@modigliani-0, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Akşam 21.30 da
1000 İİBF li 10₺ tagında olacağız Arkadaşlar, maksat gazete meblağı biriksinArkadaşlar bugünkü etkinlikte varsa tanıdığınız dershane hocaları veya kpss a grubu için kitap yazarlarını falan etiketleyelim de belki onlarında yardımı olur. Mülakatlar açıklandıktan itibaren zaman aleyhimize işlemekte.
-
@mervenil hocam biz işsiz insanlarız bizim yapacağımız az miktarlar doğal olarak özellikle dershaneler ve daha önce atanmış kişilerin elini ceplerine atmaları gerekir geçen yıl gazete ilanın da dershaneler yardım etmişti.
-
@supernatural doğru Dersane hocalarının da destek olması lazım hocam ama yapılan ankette 360 kişi gazete ilanı verelim diye oy vermiş hepsi 10 tl destek olmuş olsalar 3600 yapıyor bu yüzden söyledim ben..
-
@mervenil iki günde yalnız 1500
-
@ryan ben eft göndericem kardeşim. İsim soyisim gerekli özelden yazabilirmisin iban ile beraber ?
-
@modigliani-0 Ama hocam biz duyuruyu yeni yapmamıştık ben o günden itibaren bu kadar toplandı sandım..toplam değilde 2 günde toplanansa gayet iyi o zman
-
@mervenil hocam sanırım ilk paralar etkinlik için toplandı etkinliğe harcandı, son iki üç gündür toplanan para gazeteye
Bugün akşam da 21.30 da yine Twitter'dayız -
Etkinlik başlamadı sanırım
-
@guycuu başladı hocam ne kadar cok yeni kişi katılır görürse daha çok destek veren kişi buluruz
-
Çalışmayan arkadaşlar için soruyorum konu dışı ama hergün kaçta kalkıyorsunuz erken kalkmayı beceremiyorım Var mı bir taktik
-
Katılım yine asgari seviyede kaldı maşallah, İİBF den bir köy olmayacak gibi duruyor harbiden.
Yarınki TT etkinlikte de bu gazete tagı patlamazsa biriken para yavaş yavaş yeni taglara harcanacak maalesef -
Saçma sapan konular tt oluyor 3 bin tweetle bizden bence 3 binden fazla atan vardır neden böyle oluyor anlamadım hocam
-
Arkadaşlar parayı nereye yolluyorum hesap numarası verir misiniz ? Atandım ama durumu bildigim için yardım etmek istiyorum .
-
@atam2811 İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368 -
@atam2811 teşekkürler bu arada
-
@gencbiraday yanlış anlamazsaniz isbankdan başka bankadan olmuyor mu mesela ziraat gibi ?