2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aslan-reyiz yüz göz olduk yar seninle, sözümüzü esirgemez olduk
"La şu 1500ü salın artık gözünüzü seveyim" diye söyleniyorum.
-
Saygıdeğer arkadaşlarım
Uzunca bir süre aranızda yoktum. Vatani görevimizi tamamladık. İlanları ve bağımlılık yapan KPSS'yi kovalamaya devam hepinize iyi çalışmalar dilerim. -
Çarşamba günü saat 21 de Twitter’da etkinlik var dostlar
————————-
DuyuruÇarşamba günü 21.00 de
Genel bir talep olacak lütfen katılım sağlayalım
Tabi olabildiğince duyuralım
#1000İİBFliden10arTL
#kendisesinoliibf
#birliktecokgüzeliz -
-
Murat hoca önce gazete ilanı mı yoksa tag mi diye sormuş arkadaşlar. Gazete ilanı istiyorduk oylamaya katılım gösterirseniz iyi olur
-
@aknc gazete ilani daha etkili olur diye dusunuyorum
-
Kpss oncesi gelmesse 78 79 dan asagi kapatan il olmaz napip edip ilani getirmeliyiz 2018 e bosunami girdik
-
@aknc Gazete ilanı ardından twetter daha etkili olur bence
-
@müşrif aynen öyle hocam hatta diğer arkadaşlar gazete ilanının verildiği gün Twitter da etkinlik yapalım diyorlar inşallah öyle olur
-
Arkadaşlar kpss sonra Allah korusun ilan gelirse puan durumu 2017 gibi mi kapatır
-
@ert1234 Hocam puan durumu guy için hiçbir zaman net olmuyor. Tamamen nasip kısmet işi bizimkisi ne yazık ki.
-
@mbguy evet hocam milletin durumu belli değil benim çevremde pes edenler var bilemeyiz belki başvuru yapmayanlar bile olabilir tablo çok farklı alım yapan kurumlar oldu son 1000 kişilik guy açıklandı bunlar sıralamayı ciddi etkileyen faktörler
-
Akşam 21.30 da
1000 İİBF li 10₺ tagında olacağız Arkadaşlar, maksat gazete meblağı biriksin -
@ert1234 Hocam sıralamayı etkiler ama bizdeki il tercihi olayı değişmediği sürece bize her daim sürprizli sonuçlar olacak. İnsanları çalışmayı bıraksa bile ilana başvurmamazlık etmezler, kaldı ki başka kurumda çalışanlar bile başvuru yapıyorlar biliyoruz. Daha da abartı şekilde halihazırda guy olan kişiler bile bir daha başvuruyorlar sırf il değişikliği için.
İl tercihine gelince de Bir ile çok yığılma olduysa o il çok yüksek kapatıyor. Onu da bilemiyoruz kaç kişi başvurdu ne oldu diye. Bundan bir önceki alımda İstanbul düşük kapattı diye bu alımda İstanbul’a yığılma oldu ve yüksek kapattı . Daha önceki alımlarda ben Antalya olayını hiç unutmam mesela. Hiç kimsenin aklına gelmedi yüksek kapatacağı ama herkes seçtiği için 83 ile mi ne kapatmıştı. Bu yüzden de puanı boşa giden çok aday olmuştu.
Bütün bunlar üzerinden hareketle atıyorum 70-75’le kapatır bile diyemiyoruz. En azından şahsen ben diyemiyorum.
Gerçekten Allah bize sağlam sabır veriyormuş bu kadar stresin içinde ya. Şuraya geçmiş alımları yazınca bile o stresi yaşadım. -
@mbguy Allah yardımcımız olsun nasip
-
Etkinliklere tam gaz devam edelim arkadaşkar
-
Masada oturmaktan yoruldum ya Allahım bu forumdakileri bir ata lütfen şu mübarek günlerde bize ata Allahım
-
Arkadaslar anket sonucu Gazete ilani çıktı. Her iki olayda işimize yarardı çoğunluk gazete ilanını seçti lütfen bu ise yaramaz boşuna bağış yapmiyim gibi düşüncelere girmeyelim Allah’ın izniyle ise yarayıp o ilani getirecektir o yüzden destek olalım lütfen
#1000İİBFliden10arTL
-
Facede 2000 guy alımı kasım lafları dolanıyor arkadaşlar kpss öncesi mutlaka gelir deyip bo şey yapmayanlar lütfen elinizi taşın altına koyun da kpss öncesi gelsin kasım olmasın emeğimize yazık
-
Şuan toplanan para ne kadar arkadaşlar bir bilgisi olan var mı acaba