2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@safitürk69 hocam nerelerdesiniz yok mu sizde bir duyum falan.Yapılanma gercekten bizleri olumlu mu etkileyecek?
-
Arkadaslarım bir kaç tavsiyem olacak,
Öncelikle GUY mülakat sonuçlarının açıklaması lazım, aramıza katılacak 1000 kişi olacak,
Hepimizin beklentisini karşılayacak kurum Maliye bakanlığı hele ki kadrolarda ihtiyaç var , doğrudan bakanlığı hedef almalıyız, bir de SGK'yı
Öyle olursa hem katılım yüksek olur, hem de kuruma mesajımızı iletmiş oluruz
Tabiki karar sizlerin ama hatırlatayım en çok katılım Olan etkinliğimizde Maliye odaklıydı -
@fridakahlo mantıklı bence hocam
-
@muhalba yorum çok değerli,
Kitle olarak, bu yoruma inanmalıyız. Bu seneyi en kötü ihtimalle guy ile kapatmalıyız. 1500lük o alım planı kpssden önce hayata geçmeli, ama nasıl? Mülakat sonuçları da açıklandıktan sonra, sessizlik sürerse bir kardeşimiz çıksın ne olur şu ilan için organizasyonu yapalım.
-
Bir defa sınava girmişiz 1 yıldır ilan yok yeni sınava aynı şekilde 225₺ verip tekrar gireceğiz ve facebook sayfalarında sınav ücretinin arttığına dair komik capsler şaka videoları paylaşılıyor, ne diyim İİBF gerçekten bazen hak ediyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum
-
@modigliani-0 yani normal bir İİBF li ile kpss sürecini yaşamış ve yaşamakta olan İİBF liyi ayırmak lazım. En kötü guy puanını almış arkadaşım napsın ki? Almış puanını devletinin takdiri ile gelmesini istediği ilanı bekleyecek. Çalışıp puanını alan iibfli arkadaşım neyi hak ediyor bu durumda? Çalışmayıp keps kasan iibfli arkadaşın biçtiği değeri bicmedigi için mi suçlu?
-
@strtmn hocam temel bazda haklısınız herkes aynı değildir lakin komik sınav parası capsi paylaşılıyor ve beğeni sayıları uçuyor, bir kişi paylaşsa üç beş beğeni alsa dediğinizde haklısınız tabiki bütün İİBF için geçerli değil orası ayrı
-
Arkadaşlar yokmu bir gelişme ben ceviz dibi deşiyorum
-
Arkadaşar 2018 kpss sine girdik ve puanımızı aldık eğer 2019 kpss sine girmezsek sonbaharda guy gibi veya vmy gibi ilanlar gelirse başvuruda sıkıntı yaşar mıyız?
-
Arkadaşlar duyum falan değil ama bugün sabah Ankara’da bir vergi dairesine kaç guy ihtiyacınız var diye sorulmuş. Dpb mütemadiyen soruyor ama soran yer gib olunca sevindirdi Beni. Sorulan daire 20 kişilik ihtiyaç olduğunu söylemiş. Ankara’da 23-24 Vergi Dairesi olduğunu varsaysak hepsinin de 20 kişi ihtiyaç verdiğini düşünsek Ankara’da sırf en az 400 kişiye ihtiyaç var demektir. Varsayımsal olarak konuşmaktan hiç hoşlanmıyorum ama en azından çalışma Şevkimiz olur diye düşündüm ve Buraya yazdım.
-
@mbguy inşallah olur hocam ya çok sağolun paylaştığınız için.
-
Her sene gelen ilan bu sene de % 100 gelir.
-
@mbguy belki bir ihtimal kpss den önce ilan gelebilir demek mi oluyor?sonbaharda gelecek ilana şimdiden talep toplamaya başlarlar mı acaba?”kafamda deli sorular :(( teşekkür ederiz hocam biraz olsun içimizi rahatlattınz en azından kıpırdama varmış..
-
@devletguy umarız oyle olur. En azından agustosa kadar gelsın. Bız eylulde de gireriz sınava. Yeter ki puanımızı kullanabılelım
-
@iibfmağdur puan geçerliliği iki yıl olduğu sürece sorun yaşamazsınız hocam. Ama naçizane Önerim eğer durum ve imkanlarınız elveriyorsa 2019 KPSS’ye de girmeniz olacaktır. Mesela 2018 KPSS ile 2019 KPSS deki atıyorum 3000. Kişinin puanı çok farklı olabiliyor. Sıralamanızın zarar görmemesi ve riski minimuma indirebilmeniz adına girmenizi öneririm.
-
@mervenil bence kpss sonrasına kalacak olsa şimdiden toplamazlar hocam.
-
@aknc inş hocam inş bi mucize olur..
-
@mbguy anladım hocam teşekkür ederim cevabınız için sağ olun
-
Talep toplanması birkaç ay önce başlandı, onla alakalı bir durum değil. Net bir şeyler duyarsam paylaşırım.
-
arkadaşlar guy da çalışan bir tanıdığımla konuştum müfettişlerin demesine göre önümüzdeki ay ilan olacakmış inşallah