2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Aynen sonumuz hüsran olmasın yine
-
Kpss öncesi guy ilanı gelmezse eğer sonraki bir ilanda iller kaç puanla kapatır tahmininiz var mı?
-
@muhalba 2017 ye bakın görün hocam ondan daha aşağı olmaz benim tahminim
-
Halk bankta bizden almadı bu sene bir de onu düşünün 2017 de o da vardı ona rağmen uçtu gitti puanlar
-
Felakaf senaryosu yazmıyorum yanlış anlaşılmıym tepki gösterelim engel olalım diyorum. Amacım moral bozmak değil asla. Biz varız artı mülakatta elenecekler var artık eklenenler olacak bu yeterli tahmin için
-
@muhalba, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kpss öncesi guy ilanı gelmezse eğer sonraki bir ilanda iller kaç puanla kapatır tahmininiz var mı?
Tek il tercihinden vazgeçilmediği sürece 70 oluşan taban puanın oluşturduğu sıkıntının 85 taban puan oluşumundan benim için farkı yok . 79 kurum sınavı ile açıkta kaldım genel puan 78 di .Milletin şanssa kazandığı guyu ben şansa kaybettim . Benim merak ettiğim sonbahara kadar iskeleti hemen hemen oluşur düşündüğüm yapılanmadan bize guy mu düşecek .
-
Son guy sınavı soruları elinde olan var mı? Eylüle kadar gelmezse ilan, gecen Senekı gibi 70'le kapatacağını düşünmüyorum illerin.
-
@karar hocam belli olmaz.Bir cok kadro nerdeyse 3 yildir dogru duzgun alim yapmadi.Vergi mufettis yardimciligi gelir uzman yardimciligi gibi ilanlar gelecek sadece sabrimiz kalmadı.
-
Kurumda çalışan rütbesiz farklı bir kaç kişiden 2000 guy istanbul için ilan olacak falan diye bir söylenti duydum. Var mı istanbul için bu sayıyı duyan?
-
@pyle kpss öncesi mi hocam
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@karar hocam belli olmaz.Bir cok kadro nerdeyse 3 yildir dogru duzgun alim yapmadi.Vergi mufettis yardimciligi gelir uzman yardimciligi gibi ilanlar gelecek sadece sabrimiz kalmadı.
İlan gelecek şüphem yok da korkum var.
Üst üste gelecek ,az gelecek vs. Vs . Ben guy için şunu söylüyorum :Bensiz oluyosa
Sensiz de olur . -
@pyle ne diyorlar hocam ? 2000 kişi sırf İstanbul için mi anlamadım 🤭
-
@tükendikagrubu hocam bende var faceden indirmiştim. Umutsuzluğa kapılmadan elimizden geleni yapalım hakettigimiz kadroların gelmesi için evet sabır kalmadı hiçbirimiz de nasıl bi döneme geldiysek herşey bizi buldu ama elimiz kolumuz bağlı oturmakta benim zoruma gidiyor elimizden geleni yapalım biz gerisi takdiri ilahı ne bilim yaa akıl kalmadı bi şey kalmadı.
-
Muhalefet milletvekillerinin desteği ile mecliste maliye bakanlığının bazı kodrolarda 1 yıldır bazı kadrolarda 3-4 yıldır istihtam saglayamadını içeren açıklama yapma fırsatı bulmalıyız.
Bu durumun sebebi bakanlığın kendisi. Gerekçesi nedir bilmiyorum ama MHUY, DUY, MUY vb. kadrolara 4 yıldır alım yapamıyor. GUY 1 yılda sonuclanmıyor.
Bunlar dile gelmeli. -
@mhd bugün yapılacak etkinlikte hepsini etiketleyelim bir de üzerine gazete ilanı verirsek biri mutlaka görüp söyleyecek sıkıntımızı
-
İstanbul'un da içinde olduğu*
Yoksa 7.500 guy olur.
He fena mı olur.
Olmaz olur mu:) -
@strtmn naptınız hocam aslında hakkımız olan o da ama rüyamızda bile göremeyiz:)
-
Ilan ilan derken ösym 225 tl bi ödeyin dedi ilan yok ama soymaya devam
-
@supernatural koskoca İİBF böyle susup oturursa o parayı da ödemek zorunda hocam suç ösym nin değil.
-
@supernatural şu sınava girmek bile istemiyorum. Ama son kez giricem