2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo teşekkür ederim. Yakin bir tarihle alakalı bir gelismemsi duyum olunca, gözler seni ariyor. Kusura bakma...
-
@tükendikagrubu Estağfurullah dostum
Son söylediğim şu şekildeydi sizin vesileniz ile, tüm dostlara anımsatma olsun
Yaz dönemi için talep toplanması, sonbaharda da alım yapılması planı var. Daha erken olursa bence sürpriz olur. O vakitte olmasını da yaz döneminde teyit etmemiz gerek bence. Malumunuz hiçbir planlama bu dönemde hayata geçmedi. Yeni gelişme işitirsem eğer paylaşacağım dostlar -
@strtmn Dostum net bir şey duymadıkça söz söylenecek dönem değil gerçekten. Bildiğim her şeyi dile getirdim zaten ki çoğuna benzer gelişmeler aktarıyor dostlar da çoğu zaman. Eh süreçlerin uzaması bazı arkadaşlarımızı suizana da sevk ediyor. Aynı şeyleri söylememiz göze batıyor belki ama elde başka haber yok iken duymadığım bir şeyi söylememek için susmak çoğu zaman daha doğru geliyor bana.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim, umarım sürpriz olur ve güzel bir ilan verirler mhuy için. Çok bekledik hakikaten. Bu surece ılk basladıgımdan beridir hayalimdeki tek meslekti. Çok fazla o yüzden soruyorum bu meslegı size Allah nasıp eder insallah sağolun
-
@paretowilfredo sağ ol üstad. "Mevcut süreç bitmeden" durumunu biraz içselleştirmek lazım artık sonunda anladım sahiden, sağ ol.
-
@cons3693 hocam olumlu olacak gibi bizler acisindan.Baska sizce neler olabilir.Cunku 3600 ek gostergede bekliyor suan
-
Maliye bakanliğı için mehmet şimşeğin adı geçiyor.
Umarım tekrardan göreve gelir -
@merasim34 en güzeli bu olur suan.
-
@merasim34 nerden duydunuz bunu hocam. Cumhurbaşkanı değişiklik olmayacağı konusunda ısrarlı olduğunu her seferinde dile getiriyor.
-
Gayette geçmiyor aksine,yeni kurulacak yeni partide yer alıyor gibi spekülasyonlar var.
-
Bakan değişirse bu bizim felaketimiz olur, inşallah Berat Bey biran önce işleri yoluna koyar ve alıma çıkarlar
-
@merasim34 Duyumu bile iç açıyor umarım gerçekleşir.
-
Mehmet Şimşek hayallerine kapılmayın öyle birşeye ihtimal bile vermiyorum.
-
Ya bir hava var, Berat Albayrak'ın bir ağırlığı var elbette de
Sn. Erdoğan istiyor, Berat Albayrak istemiyor pozisyonunda, bu ağırlığın hala sözkonusu olduğuna yönelik genel manada, nedense ben buna ihtimal vermiyorum. -
Numan Kurtuluş ağırlıkta böle bir durum gerçekleşirse.
-
Keşke Mehmet Şimşek gelse ama zannetmiyorum değişiklik olacağını. Biraz bakındımda haber bile yok bu konuyla ilgili. Nereden öğrendiniz acaba?
-
@paretowilfredo o süprizde bize denk gelmez sanırım hocam :((
-
@merasim34 Cumhurbaşkanı Erdoğan demişti Biz başkaları istiyor diye kabine revizyonu yapmayız. O zaman istikrar olmaz demişti.. Gerekiyorsa yapıcaz dedi. Ama hazine ve Malıye bakanı bence değişmez. Sanmıyorum. O söylentiler bir aydır var. Değişicek diye. Değişse reform paketi acıklanmadan önce değişirdi.
-
Bence de olmaz arkadaşlar zaten yapılanma falan çok bekledik bi de bakan değişirse bir yıl daha bekleriz böyle. Hem cumhurbaşkanı değişmeyeceğini söyledi bi kaç kez ve duyduğuma göre de berat bey donanimliymis baya boşyere maliye bakanı yapılmamış köklü degisiklikler falan yapacakmış tabi ki de söylenti bilemem
-
Bende şöyle düşünüyorum dün cumhurbaşkanımız müsiad toplantısında üyelerine istihdamı vurguladı en azından tüm üyeler 2 veya 3 kişi istihdamı artısınız hedefimiz işsizlikle mücadele diye bir çağrısı vardı her ne kadar kamu kesiminde küçülmeye gidecez desede bu sözleri bana issizligi azaltmak için taşın altına elini koyacak gibi geldi. Güzel günler göreceğiz inşallah.