2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@i̇ibf
TAM ZAMANI !!!
-
Mülakat ile ilgili idarenin takdir yetkisini beklersek, uzun sürecek anlaşılan. İlan verilecekse, hazırlıklar başlamalı şuan itibariyle... Bence
-
@i̇ibf pareto hoca yapmaz mı acaba? bizi en iyi anlayan yardım etmek için elınden gelenin fazlasını yapmaya çalışan nadir kişilerden.
-
@mervenil pareto üstad kabul eder mi bilmiyrm ama yoğun olacagından dolayı etmez diye tahmin ediyorum.
-
@strtmn üstlenecek bi arkadasımız yok malesef para işini gazete ilanı için
-
Daha önce dersanelerle arası iyi olan arkadaşlar para toplama işini üstlenmişti sanırım . Yine o arkadaşlar el atsa keşke.
-
Gazete yerine memurlar. net e mi ilan verilse orası bir olayı dillendirince baya üstüne düşülüyor
-
@ryan hocam siz işleyişi hiç anlamamışsınız. malumlar net tetikçi medyasıdır bürokrasinin. hangi kurum hizaya gelcekse onun hakkında seri haberler yapar. hangi bürokrat düşürülcekse o hedefe alınır onunla ilgili haber yapılır. gib hedefe oturmadan malumlar etkili haber yapmaz. Bkz. geçmişe, gıda - tarım örnekleri, meb'de Yusuf tekin örneği. o yüzden çok masumane beklentiniz var ama piyasayı iyi okuyun bnce.
-
@ryan memurlar net bitiktir hocam İİBF onlara prim yaptırmaz o yüzden de uğraşmazlar, öğretmen olsaydı olurdu
-
-
Tuğrul hocanın duyumuna göre mülakat sonuçlarının açıklanması yakındır. İnşallah doğru çıkar.
-
Birisi de yarın açıklanacak yazmış
-
Arkadaşlar gazete ilanı için bir arkadaşla görüştüm. Geçen sene onlar ilgilenmiş ben de foruma bakıp buldum zaten arkadaşı. Şimdi bizim watsapptan organize olmamız gerekiyor sonra talebe göre onlar bakacaklar. Ama ben tek başıma bu yükü alamam hepimiz eşit konumdayız ve bu yükü eşit şekilde dağıtmamız gerekiyor. Eğer sizler tamam derseniz ben de varım ama yok biz elimizi taşın altına koyamayız derseniz benim de yapacak birşeyim yok. Arkadaşla görüştüm bana söylediği bu önce organize olacağız sonrasıyla onlar ilgilenecekler.
-
Son birşey daha söyleyeceğim bugünkü etkinlikte bize destek verilmesi için ve gazete ilanı için yani kısaca devamında gelecek destekler için önemli bilginiz olsun bunu ben söylemiyorum destek verecek olanlar söylüyor.
-
@aknc. Allah razı olsun. Organize olalım o halde hocam
-
Organize olalım tabi saat yaklastikcada buraya Twitter için yazarız herkes katılır elinden geldiğince
-
O zaman watsappta grup kurma olayını da biriniz üstlenirseniz sevinirim ben de yardımcı olurum ama söylediğim gibi tek başıma yapamam. Hepimiz birbirimize yardımcı olacağız ki işimiz kolaylaşsın.
-
Bir de bu başlıktaki herkes watsaap olayına tamam diyor mu? 2-3 kişiyle olacak birşey değil söylediğim gibi talebin yüksek olması lazım arkadaştan duyduğum bu
-
Ben varım hocam . ama organize işlerinde iyi değilim.
-
@supernatural ben de değilim bizim yapacağımız tek şey olabildiğince kalabalık olup watsappta grup kurmak. Kimler var bir görelim önce burada katılmak isteyen.