2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@muhalba %40ının da dahil olduğu seçimde bi hareket gelmediği için...
-
@delimisali, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@muhalba %40ının da dahil olduğu seçimde bi hareket gelmediği için...
Tamamdır hiç umutlanmayalim öyleyse.
-
@Antimülakat kadroların ihtiyaç olan güne saklanması mı yoksa
-
@muhalba umut güzeldir fakat bahane yanlış geldi sadece, Allah bu yazdıklarım için utandırsın, amin:)
-
Nasrettin Hoca'ya sormuşlar:
-Hoca, yeni ay çıkınca eskisini ne yaparlar?
Hoca hemen cevaplamış:
-Ne yapacaklar!.. Kırpıp kırpıp yıldız yaparlar -
@buchanan gördüm hocam. Nedense en başta haber siteleri farklı tarihler söylediler ama dediğiniz tarihte yapılacakmış
-
@aknc 60 gün sonrası ilk pazar olduğu içün,
Kurul öne çekebilir, keza;
23 haziran. -
@strtmn ben neden bunu düşünemedim
-
-
Etkinlik perşembe günü saat 20:00 da Murat hoca paylaşmış arkadaşlar
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Etkinlik perşembe günü saat 20:00 da Murat hoca paylaşmış arkadaşlar
Artık millet ağlayıp zırlamasın burdan duyursun katılsın etkinliğe.Belki bu kez seçimi fırsata çeviririz.
-
@eomer son 2.5 ay kaldı. Kpss' den once ne yaparsak yapıcaz artık. Bu kadar zor ve sıkıcı bir dönem var mı bılmıyorum. Giderek umudum da kalmadı benım. Mulakat sonucu bekleyen arkadasların sonucları kısa sürede acıklanmalı kı bizim bekledıgımız ılanlar gelsın. Herşey fazla belirsiz çünkü. Ve yeterince uzattılar herşeyi. Neyı beklıyoruz bu kadar, yazık gercekten aldıgımız puana da emege de.
-
Yemin olsun 2019 sınavına hobi olarak gireceğim 2018 sınavında aldığım 86 puan hiçbir işe yaramadı kaldı ki 90-95 alanların da işine yaramadı.
Bizim son şansımız bu sene bir GUY koparmak olur çünkü büyüklerin umurunda değiliz bunu anladık belki seçim vasıta olur çünkü kritik bir seçim. -
@tükendikagrubu hadi GUY ve DGUY alımı neyse süreç devam ediyor, neden bunca zamandır MHUY ilana çıkmaz?Sonuçta sınavı yapan ÖSYM bakanlık bir tek mülakat yapacak.Örneğin Denetmen Yardımcılığı ilanı niye bu kadar bekletilir,İş Müfettiş Yardımcılığı ve Sgk Müfettiş Yardımcılığı 1 yıldan fazladır neden açıklanmaz?Ortada genel anlamda çok büyük bürokratik yanlışlıklar var.Devlet büyüklerimiz bu konulara köklü bir şekilde el atmalı.
-
@aknc sırf bunun için tekrardan twitter hesabı açacağım. Haydi bakalım.
-
@eomer hocam bende mhuy u cok bekliyorum ya. Umudum gıderek azalıyor gercekten. Hayır yanı hersey belirsiz ya. Bı takvim yok ortada. Cok havada kalıyor bızım burada yazdıklarımız. Cunku onlar kendı bildikleri sistemde devam ediyorlar surece. Mızmızlanmak ıstemıyorum her gun ama gercekten yorulduk.
-
@mbguy benim de tek sosyal medya hesabım yoktu hocam ama konu ilan olunca ezber bozuldusadece guy için açtım Twitterı
-
Geçen sene seçime bir hafta ilan geldi arkadaşlar bu kadar umutsuz olmayın. Bu etkinliklerle ilanı alacağız inşallah. Herkes kan ağlıyordu artık gelmeyecek diye geçen sene ama geldi. Çabalarımız bir yerde sonuç veriyor. Yine başaracağız hep birlikte inşallah.
-
@antimülakat hocam gtb alımı kpss den önce gelebilir mi?
-
Valla bende çok umutluydum bu ilan için ama geçen hafta hazine uzmanı arkadaşımla konuştum.anlattığı olaylar ve bakanlık içinde ki bilğilerden sonra acayip umutsuzluğa kapıldım.
Kaos havası var bakanlıkta.