2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@cihan6619 kaldı ki osym sistemini bilmekle ders calismanin ne alakasi var?
-
@cihan6619 ya sen kpss ne işe yarıyor bilmeden mı çalıştın.
-
@babayega, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@cihan6619 ya sen kpss ne işe yarıyor bilmeden mı çalıştın.
Bilmeden çalışıp 85 almış, bilseydi derece yapardı. Niye insanı bu kadar yargılıyorsunuz? Masumca bir soruyu bu kadar uzatmanın anlamı yok.
-
@babayega yaa ne alaka yaa sadece bi soru sordum ösym sistemini bilmeden ders çalışılmıyor mu?
-
Yeni okumaya başladım başlığı ne kadar kişi ilan gelirse puanlar kaça kadar senaryoları konuşuldu mu?
-
@hepguy daha o muhabbet çok dönmedi
-
@tozkok tüh bende döndüyse ona göre umutlanayim dicektim malum her ilandan önce mutlaka bu muhabbetler döner önce ilanı sonra bu muhabbeti beklemedeyiz
-
99 aldım İstanbul gelir mi djdjjsdahsh
-
@ücüncütekil tebrikler baslattin kardeş
-
@hepguy ilan beklentisi uzak olunca
-
Arkadaşlar konu dışı ama sormak istiyorum. Ağustos celbi ile askere gideceğim. Guy sınavının sarkması durumunda askerde iken sınava girebiliyor muyuz? Ve bu kısa dönem ve uzun dönem askerlikte farklılık gösteriyor mu?
-
@pavilio 12 günlük idari iznin var.. Bu iznini kullanarak istediğin sınava girebilirsin. Yalnız askerde derse bakman sıkıntı olabilir. Bide yerlerin belli olmadan aile hekiminde rapor alarak bir celp dönemi daha tecil ettirebilirsin aklında bulunsun
-
@cihan6619 puanın yanmaz dostum niye yansın 2 sene geçerli sınav ilanı geldiğinde istediğin puanla 2018 yada 2019 puanınla başvurursun hangisi yüksekse onu kullanırsın
-
@paradoks33 sağolun hocam
-
La Fontaine'den masallarla başladık güne şükür
-
İnsanları beklentiye sokup yapcaz edecez kelimelerinin sıralandığı gereksiz bi ppt sunusu daha yaptı. Eyvallah yapcanda nasıl neyle ne zaman? Azcık içini doldursaydın.
-
Konuşma yapıldı mi ben takip edemedim
-
@ryan Yapıldı. Genel olarak özetlersek aşamalı olarak çeşitli alanlarda düzenlemelere gidileceğinden bahsedildi. Alımlar ile ilgili beklentiye girmemize sebep olacak herhangi bir şey söylemedi diyebiliriz. Guy özelinde bakarsak Pareto üstadın önceden birçok kez ifade ettiği gibi yapılanmanın guy ile ilgili olmadığı, sadece mevcut süreci uzattığı yönündeydi. Yani bugünkü açıklamanın bu başlığa yansıması çok düşüktü zaten. Bundan sonra tek umudum artık bakanlıkta işlerin daha hızlı ilerlemesidir.
-
Damat Ferit Paşamızdan istihdamla ilgili tık yok.Ülke krizde demiyor da tasarruf paket önlemleriyle millet anlamıyor ne de olsa diye geçiştirme politikası. @paretowilfredo Bakan değişikliği söz konusu mu.Ajanslarda ticaret,hazine ve ailenin revizesi gündemde diye geçiyor
-
Bundan sonra çekecem gülecem.-- Alıntı"Aziz Yıldırım"