2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@merasim34 hocam bakanlıktaki kaos havası birleştirmeden bu yana devam ediyor. Şubat'ta Ankara'daydım başta külliye olmak üzere çoğu kurum seçime odaklanmıştı, şimdiyse kısmen de olsa yine seçim var. Asıl düşündüren şey ise iktidar yine istediğini alamazsa ne olacak ? O oldu bu oldu derken bu süreç böyle nereye kadar devam edecek? Kafamda deli sorular!..
-
@intermilan hocam gelebilir diye düşünüyorum ama bu düşünce tabi. Eskisi gibi bakanların açıklama yapması üzerine ilan gelir mantığı artık ise yaramıyor. Cumhurbaşkanlığı kararı gerekiyor. O yüzden bakan açıkladı ama hemen peşine gelir mi bilemiyorum.
-
@eomer hocam ne büyüğü ya. Bunlardan büyük müyük olmaz. Sadece kendi koltuklarını düşündükleri ortada. Bu insanlar seni beni düşünmez. Artık bir zorunluluk haline geldi bu alımlar. Hala bekletiliyoruz. Mantıklı bir sebepte yok ortada. Ama yinede ramazan ayı bereket ayıdır. Umudumuzu kaybetmeyelim. Ben bu ay içerisinde en azından guy ilanı gelir diye umut ediyorum. Hakkımızda hayırlısı.
-
@marsiyal hocam daha hali hazırdakı süreç tamamlanmadı guy için. Ve bu atananların işe başlama süreci var. Bu ay guy geleceğini düşünmüyorum ben. Benım fikrim bu
-
Diğer başlıkta biri ilanının önümüzdeki yıl Nisan ya da Mayıs’ta geliceni yazmış. Böyle bişey olabilir mi gerçekten. Daha 1 yıl var.
-
@gmzankr066 özür dileyerek çüş demek istiyorum Hocam. İnşallah öyle bir şeye girmezler.
Yok yok ya olmaz.
Bu yıl gelir. Gelmeli 🥺 -
Bence de o kadar uzamaz ama kpss sonrası gelsin daha iyi olur diye bekleyenlere de örnek olsun. Her an herşey olabileceği ihtimalini düşünürler artık belki kalan zamanda
-
Hiçbir şey olmasada bir şeyler olduğunu hissediyoruz:)))
-
@gmzankr066 aynen öyle yazmış hemde ne kadar etkinlik yapılırsa yapılsın kpss öncesi ilanın gelmeyeceğini de yazmış..bir senemiz boşaa gitti şaka gibi yaa yemin ederim şaka gibi
-
@pepe35 bu ne demek başkan yav
-
Bence bunu yazan şahıs kesin yedek bizi pes ettirecek aklınca biz de etkinliğe de gazeteye de gerek yok diye düşüncz. Bu eleman da vakit kazanck. Çok zeki
-
Arkadaşlar birinin lafina itibar edip umutsuzluğa kapılmayın. Bence uydurma yani insanların psikolojisini bozma. Hadi kpss öncesi gelmedi diyelim ama ekim kasım gibi gelir yani nisan mayıs nedir arkadaşlar yaa. Daha geçen hafta kpss öncesi gelme ihtimali yüksek deniliyordu. Ve kalsa bile sonbahar da geleceği falan moralinizi bozmayın arkadaşlar. Etkinlik yapsak bile boş demiş biz yapalım arkadaşlar elimizden geleni yapalım biran önce gelmesi için umudunuzu kaybetmeyin. Allah sabredenlerle beraberdir. İnşallah hepimiz en erken ilan gelip atanmış oluruz bu günleri kötü bi anı olarak hatırlarız
-
@aknc olabilir hocam çünkü malum bizim iibf de çok böyle yapanlar yani
-
Bunu yazan kişinin 2018 puanının olduğunu sanmıyorum. 2018 puanı olmayıp 2019da sınava girip puan alma umudu olan kişiler ilan gelmesini şu noktada istemiyorlar. Onlar için suanlik ilan gelmesi en az 1 yıllık bekleme süresi demektir. İçimizde böyle kötü insanlar mevcut.
-
@muhalba bu kötü niyeti ona pahalıya patlar ama. İnsanların hakkına giriyor çünkü. Olacağı varsa da olmaz istediği.
-
Bence Sayın Berat Albayrak a mektup yazıp durumumuzu anlatalım..belki de bu denli mağdur edileceğimizden haberdar değildir.Birinin Allah rızası için sesimizi duyması lazım yoksa gözümüzün nuru emekler gidiyor emekler..
-
Katılıyorum ben varım
-
@muhalba, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
elmesini şu noktada istemiyorlar. Onlar için sua
Hocam zaten 2018 girişliler 2.yılın verdiği emekle birlikte çoğu kişi 2019 sınavıyla puanını yükseltecek. Bunun zararını en çok 2019 sınavına ilk kez girenler görmüş olur. Velhasıl kelam kpss 2019 öncesi ilanın gelmemesi en çok yine onlara yaramayacaktır. Daha 2018 puanı 90 olup guy ilanı bekleyen arkadaşlar da var. Bunun 2019'u da olacak. Gib umarım 2018'deki bu şişkinliğin farkındadır.
-
Hadi para toplayalm biri üstlensn dediğimde sanrm ses çıkaran olmamıstı.konusmakla bişi olmaz arkadaslar bize icraat lazm o da birilerinin elini taşın altına koymasıyla olacak iş üzgünm ama.
-
Para toplayalm ilan verelm etkinlik yapalm toplanalım yuruyus yapalım sadece isyan etmekle bize ilan gelmez. Daha önce de dedm gene diyrm bi arkadas yardımcı olsun bu işlerden anlayan parayı toplayana zaten sonuclar açıklanms olur hemen harekete gecerz