2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@modigliani-0 hocam linç yemek istemiyorum ama teknolojinin bu denli zirve yaptığı dönemde twitterdan bastırmak daha makul değil mi sizce?
-
Beyler 2019 sınavına girince 2018 puanımızdan daha düşük alırsak 2018 le başvuru yapabiliyormuyuz ?
-
@tikq her zaman en yüksek puanınız hangi yıl içindeyse o puanınızla başvurabilirsiniz daha önceki yıl olmasının bir önemi yok yeterki geçerlilik suresi içinde olsun
-
@adam-keeynes hocam hepimiz üniversite okumuşuz insanlarız fikrinizi belirttiniz diye kimse tepki göstermemeli söyleminize gelirse bu işi organize edenler tecrübeli insanlar geçen senede hem Twitter’dan hep gazete ilanından sonra geldi guy ilani o yüzden ben kendi adıma güveniyorum. Biz üstümüze düşeni yapalım gerisinide izleyelim insallah olumlu olur
-
Arkadaşlar Türkiye ekonomisi pdf olan var mı ?
-
@ryan teşekkür ederim
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Tuğrul koçerin duyumları ne kadar güvenilir. Kendisini hiç tanımıyorum ama sürekli olmaz gelmez bu ilan modunda. Destek veriyor ama yanına da mutlaka ekliyor olmaz bu iş diye.
-
@aknc hocam adama soruyorlar adam da bildiğini söylüyor
Sorulmadan kendisi atlamoyor o yüzden normal bence -
@adam-keeynes evet hocam nedeni de geleceği belli olmayan ilan yüzünden sürekli bilgiler taze olmalı
-
@aknc geçen sene de kimse gelmez diyordu. Gelmesi için tek gerekçe bizim çabamız olacaktır. O kişi bu kişi gönderir banane zaten öğrenciyim bende para yok demeden daha az sigara içerek ya da daha ucuz yemek yiyerek bulabiliriz. Durumu olmayan arkadaşlardan da Allâh razı olsun onların gönül desteği yeter
-
@köşeminderi yok hocam onun ne dediği benim umrumda değil. Ben de çabalayarak alabileceğinizi düşünüyorum. Sadece böyle kendinden emin ifadeler kullandığını görünce sinirlendim. Bunu bir başkası yapmıyor mesela para toplanıyor etkinlik yapalım ilanı alalım diye. Bu hoca neden böyle yapıyor anlamadım.
-
@aknc Geçen yıla bakmak lazım o zamanda hocalar bu kadar ümitsiz mi konuşuyordu ilan gelmez diye çünkü şuan guy mu oda ne gelmez o gelmez moduna girdi herkes
-
@müşrif geçen sene bu aylarda gelecek söylentileri çok fazlaydı hocam ama şimdi genel hava kpss öncesi asla gelmez yönünde malesef ki..o yüzden şu ilanı yetiştirip twiterde bastıramassak dedikleri çıkacak gibi artık yalvarıcam millete destek olun diye..
-
@mervenil bende agustosa kadar umutluyum. Agustost dahil. Sadece @paretowilfredo gelmez derse ilan o zaman umudumu keserim. Hala geçerli gelme durumu bence.
-
@aknc Seveni kadar sevmeyeni de var. Ama sonuçta guy ilanına karar veren o değil. O yüzden çok kesın konuşanları anlayamıyorum. Ağustos 31'ine daha çok var. Etkinliklere devam, gazete ilanına destek. Birlik olursak o ilan gelir.
-
Geçen sene de aynıydı bu sene de aynı. Bana göre değişen birşey yok. Biz istersek ilan geliyor yoksa kimse kendini yormuyor. Seçime 6 gün kala neden ilan gelir geçen sene aynen öyle oldu. Kimin ne kadar umudu kalmıştı sınav daha da yaklaşmıştı. Neyse..
-
@tükendikagrubu @paretowilfredo hocanın sessizliğide beni korkutmuyor değil açıkcasıinşş hocam inşş mağduriyetimizin farkına varırlar ve 2018 puanlarmız heba olmadan hayırlısı ile gelir şu ilan
-
Arkadaşlar panik havasını atın önce. Geçen sene de gelmeyecek havaları vardı ama biz uğraşarak taleplerimizi duyurarak getirdik ilanı.
-
@mervenil pareto üstad okuyordur yazdıklarımızı. Insallah kısa sürede güzel bir acıklama yapmasını bekliyoruz bıze umut olacak