2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mervenil yok Hocam kurum içi için 5 yılda iki alımmış
-
Bizimkine dair bir söylem bile yok 5 yılda 1 kere bile alınabilir
-
Gerçekten ya önce kurum içine öncelik verirlerse ve ihtiyaç kalırsa alım yaparız derlerse allahım biri çıkıp da bi açıklama yapsa
-
@aknc Bence de bakanın bu twitinin altına yüklenelim arkadaşlar. Artık bu karardan geri dönüş olmasa bile yapacakları alımları tepkiden çekinerek makul düzeyde tutarlar en azından
-
@gmzankr066 valla aslında bizimkinide yapsalar şaşırmam bu saatten sonra bize yapılanlar ortada..yaa anlamadım ne yapmak gerek Allah rızası için şu grupta dersane hocaları ile arası iyi olup destek için konuşcak ayarlayabilcek kimse yok mu?ne çaresiz kaldık yazık değil mi yaa yazık değil mi bize..
-
@gören bence biz tavrımızı koyarsak herşey tersine dönebilir. Sağlıkçıların yaptığı gibi..
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kusura bakmayın da arkadaşlar biz defalarca söyledik beklemeyelim başlayalım diye ama kimse dinlemedi. Israrla inatla tepki vermediniz mülakat yapılsın başlarız dediniz kendinizle birlikte bizi de yaktınız.
Bu sayfa erken açıldı var birde / neyse.
Herkesin gönlünce olsun. -
Cumhurbaşkanligina gittiyse, onaya
O zaman hepimiz yazalım?
Onay aşamasında ise şuan belki bir duralım bakalım derler?
İyimser miyim bilmiyorum. -
@aknc Mücadele edip hakkını arayanlar olarak o kadar azinliktayizki twettarda 3 hesaptan yazıyorum hesaba para gönderiyorum sonra bir bakıyorum kimse kılını kipirdatmiyor açık ve net müstehak ! Çalışmaya devam edin !!
-
@strtmn hayır çok mantıklı. Her yolu denemeliyiz acele etmeliyiz vakit kalmadı çünkü
-
Memurlar. net de yazdı.
Adamlar şu an parti havasında meşaleler, halaylar....
Biz yanalım kendi derdimize .. -
@müşrif Bu küçümsemeyle hareket et kardeşim, sana hiçbişey demiyorum ne söylesen boş,13 yaşından beri hem bedenen hem de dirsek çürüten biri olarak senin girdiğin ve de giremediğin bütün sınavlara hak kazandım o yüzden inşallah sınavlar açılır da hepimiz layığmızı buluruz
-
@aknc tavır koymak için onlar gibi birlik olmak lazım hocam sence bizde öle bir durum var mı ki zaten olsaydı şimdi ye kadar sesimiz duyulmuş belki ilan bile gelmişti.
-
@müşrif işte hocam diyorum ya kendileriyle birlikte bizi de batırdılar. Şimdi de nasıl olur haksızlık bu bize vs.
Olay nasıl bu aşamaya geldi acaba. -
@aknc o zaman herkes cimer e, yazsın. Şansımızı deneyelim?
Arkadaşlar? -
Cimere de yüklenin bakanın tw altına da yüklenin arkadaşlar
-
Arkadaşlar bakanın twitinin altına yüklenin, şimdi ne olsa dinleriz modundalar, bundan sonra etkinliklere hız verelim, seçim sonrası herşey tersine dönebilir. Köprüden önce son çıkış !
-
İşten geldim şimdi görünce moralim bozuldu çok. Ne yani guy alımı olmayacak mı beyler daha
-
@adam-keeynes guy alımı da olmazsa kpss a biter demek
-
Hayırlısı olsun