2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bakan da tweet atmış arkadaşlar.. Geçmiş olsun hepimize...
-
@baelish geçen ki gelir uzmanlığını ilk mülakatı olup kazanan o kadar çok arkadaş var ki, diyorum ki kendi kurumum beni ve birçok arkadaşımı almadı, anladığım şu kurum içi uzmanlıkla kurum dışında uzman alımı bağımsız süreçler, birbirini etkilemez ve de kurum bunu gözetiyo emin olun gümrüğe girdiğimde kurum içi olursun gibi muhabbetler döndürdü
-
@proustt, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
mülakatı olup kazanan o kadar çok arkadaş var ki, diyorum ki kendi kurumum beni ve birçok arkadaşımı almadı, anladığım şu kurum içi uzmanlıkla kurum dışında uzman alımı bağımsız süreçler, birbirini etkilemez ve de kurum bunu gözetiyo emin olun gümrüğe girdiğimd
Dostum ben Gelir Uzmanı olmak istiyorum. Fakat kurumda çalışan kişi o kadroya geçiş yapıyor ve benim gireceğim kadro doluyor. Şimdi bunun bana nasıl etkilemediğini anlatabilir misin ? Ben gerçekten anlayamıyorum. Benim mantığım kaldıramıyor bunu.
-
@ücüncütekil biliyolar hem nasıl , ama ... işte yükünü tutan geriye bakmıyo, tertemiz insanlarız mis gibi puan almış edebimizle bekliyoruz , memurlar niyeyse aç gözlü oluyolar , ya bi guy sınavı veremiyolar mı ? Sorsan yeni aldık derler.
Şuraya sahte hesapla pareto bide koçer yazsın : anlarız kim olduğunu . Malrsef umuda kapılıp prim verildi . Belli idi kardeşler ... -
Alımları etkilenmeyecek diyen arkadaşlar bana şunun cevabını verebilir mi en son ne zaman defterdarlık uzman yardımcılığı ilanına çıkıldı
-
Tek kelimeyle YAZIK ....
-
5 yılda iki kere alım yapılıcakmış
-
Arkadaşlar tam oluşturup direk bakan beyi etiketlememiz lazım bir etkinlik yapılacaksa
-
5 yılda iki kere alım yapılıcakmış
-
-
Buraya da yüklenmek lazım bence
-
O zaman ölek biz
-
Bu açıklamalarla birlikte guy vmy alımı da olacaksa yazılabilirdi bakan bey bizden oy çıkmaz diye düşünüyor herhalde ağlanacak halimize gülüyoruz...
-
@paretowilfredo
Peki Kurum Yeterliliğe tabi Gelir Uzmanlarindaki huzursuzlugu neden hala gormezden geliyor! -
Sınavın KPSS sonrasına planlamasının yapıldığı aşikar, acil aksiyon alınmazsa 2019 ortak sınav olur.
-
Ya hala kurumiçi alım yapılıyor yazık gerçekten bakan tweet atmış liyakat denen hiç bişey kalmamış insanları boşuna üniversite okutmayın bari kum gibi üniversite açıldı sanki eğitimin sonunda iş sahibi olunuyor yazık insanlar üniversite bitirince gerçekle yüzleşiyor kimisi kaldırıyor kimisi psikolojiyi bozuyor gerçekten Yazık ülkeme kendime emeklere arkadaslarıma üzülüyorum
-
İlanı vermedikleri gibi ihtimalinin önüne de engel koydular. Şimdi diyecekler ki hele kurumiçi alımının bitmesini bekleyin sonra size bakarız. Aylar sürecek bir sürece daha merhaba. Ölmüşüz ağlayanımız yok.
-
@gmzankr066 Guy sınavı mı 5 yılda 2 kere yapılcakmış?
-
Kusura bakmayın da arkadaşlar biz defalarca söyledik beklemeyelim başlayalım diye ama kimse dinlemedi. Israrla inatla tepki vermediniz mülakat yapılsın başlarız dediniz kendinizle birlikte bizi de yaktınız.
-
@ilanmılano neyine vericez oyu allah aşkına insanları heba ettiler yazık