2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo Nisan'da bitecekse bu iş, alım planlamasının da çok sürmemesi gerekir aslında, Nisan şurası, kpss'ye de 2 aydan fazla bir zaman oluyor. Nisan ise, bir şeyler olmalı o zaman.
-
Hadi 1 ay da gecikme payı Mayıs'ta bitse 3-4 ay ilan beklesek en kötü ihtimal Eylül-Ekim'e bir sınav görürüz. Neyse şu yapılanma sağ salim bitsin de heyecanlı bir sürece gireriz.
-
@fernando-reges evet banada öyle geliyor yapılanma bittiginde ilanlar patlar.Özellikle vmy yüklu alim yapabilir gibi.500 gecen yildan kalmisti.
-
@zenginmemur nitelikli elaman dediğinde onu kastediyo galiba
-
Geçerlilik süresi 1 yıla indiğinde ilan yine gecikmeli gelmişti ve o zaman biri bana aslında ilan gelmeyebilirdi ama puanlar yanmasın diye geldi demişti. Şimdi düşününce onu gerçekten düşündülerse bu yıl da guy alalım da alımsız geçmesin diye de düşünürler.
Tabi bu yıl ekstrem şeyler yaşıyoruz ama ... -
@zenginmemur Kritik ay Haziran gibi gözüküyor. Mayıs - Haziran aylarında etkinliklere daha çok katılım göstermeliyiz. Yapılanmanın bitişiyle şansımız daha fazla olacaktır.
-
@baelish bakan bey yapılanma bitti dedikten sonra yine bi gazete ilanı verebilsek keşke ️
-
dün sayın Başkanımız devlete kapak atmak yok, özele yönelin dedi. özelde çok para varmış
-
@ubeyde parayı geçtim iş mi var özelde
-
@scarabeus yav yeminle parasını geçtim, düzenli bi işim olsun zor bile olsa, ben yıllardır bu haberi duymak için okumadım. Sinirden kuduracam.
-
A grubu,
Bürokrasinin entelijansiyası ya ne kapağı
Farklı gruplara ithafendir o -
@paretowilfredo çok şeapmak istemiyorum ama
Tavsiyelerin neler şuan guy ilanı bekleyen arkadaşlara?
Yeni kpss sürecine mi odaklanalım? Ya da başka bir şey, kişisel düşüncelerin nelerdir?
Kusura bakma tekrar -
Ileti kaldirilmistir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Cuma günü büyük etkinlik var haberiniz olsun.
-
@intermilan Duyum duyumdur hocam. Ne zaman yazmış bunu.Bu ay da 1'den fazla alım olabilir derken neyi kastediyor acaba
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@intermilan Tahmin ediyorum ifadesi beni pek kesmedi hocam ama yinede hayırlısı diyelim
-
@paretowilfredο ustat tk viraline bi baksaniz keske costurmus burayi yine kendi viraliyle.