2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@pepe35 kardeşim ben duyum bilmem ki, seçim öncesi ihtimalini yaşayan sade bir vatandaşım. Pareto üstadı manipüle ediyorum. "Bu ay da olabilir" cümlesini duymak için neler yaptım. Olmadı:) şaka bir yana, mülakat tarihlerinde ki duyarsızlığı görünce seçimden sonraki süreçten çok korkuyorum. O yüzden bu ay bir şeylerin olması dileğim.
-
@strtmn Anladım ısrarlı söyleyince bildiğin var dediydim,yanılmışım
-
@pepe35 dostum seni farkediyorum, çok sitemlisin. Bir bilsen benimde ne kadar ihtiyacım olduğunu...
-
@strtmn bil mukabele kardeşim,dediğin gibi mülakatlardan bağımsız martta gelirse çok sevinirim.
-
Adalet bak 2015 yılında hakimlik mülakatları açıklanmadan yeni bir ilana çıkmıştı. Gib de aynısını yapsa keşke Mülakatlar nisan sonu bitiyor mayısta açıklanır.(Bir önceki guy 10 günde açıklandı) .
1000 guy İlanına kpss öncesi çıkması ve sonrasında sınavı yapması zor değil .Böylece 2017 ve 2018 de puanları ile bekleyenlere umut olur taban puan da düşebilir. Geçen sene 18 haziran ilan, 3 -26 temmuz başvuru, 18 ağustos sınav.
"Bir ihtimal daha var "
-
@pepe35 mülakatlara bağımlı olması, çok daha iyi olur tabi mülakat sonuçları açıklanmadan bir sürecin başlaması mümkün değil gibi... Anlamsız da olur.
"KPSS'den önce gelecekse" bu ay gelmesin tabi...Olacağı ve olmayacağı ortaya koyan bir takvim "belirsin". Yeter.
-
@aslan-reyiz katılıyorum dostum zor değil çünkü üstad 1000 kişilik alımın arkasına gelecek 1500 kişilik ilandan söz etmişti o dönem biraz etkinlikler sıklaşşa bu konuda,GUY ilanını kapmak çok olası ..
-
@strtmn seçim öncesi gelsin gelsin ilan çıksın da sınav ağus olsa da olur.Seçim sonrası sıkıntılı süreçlerden korkuyorum.
-
@pepe35 Büyüklerimizden beklentinin budur, dostum. Kuşkusuz bir şeyler düşünüyorlar...
-
Meyan kökü kazarmış babam kırlarda
Ben o yaşta koltuğumda kitaplar
İşaret parmağımda zincir
Cebimde sedef çakı
Kırlangıçlar, çılgınlık sayfaları
Kafamda yasak düşünceler, Gide mesela. -
@strtmn İsmet Özel Amentü
-
Nasıl olacak
-
@paretowilfredo hocam yeni alımla ilgili kulağınıza gelen şeyi paylaşabilir misiniz.
-
kanımca mayıs haziran öncesi yeni alım gelmez
-
Kanımca her şey mümkün
-
@pepe35 Henüz erken dostum. Çünkü şu an tasarı olarak düşünülen şey o vakte değin 5 kez değişebilir. Şu süreç sonlansın evvela bi.
-
@paretowilfredo martta geleceğine dair ütopik hayalimiz var da abi
-
@pepe35 tılsımı bozma dostum
-
@paretowilfredo üstad ne diyorsa öyledir elbet de, sayfa canlı kalsın maksat... Tüm arkadaşlara sevgiler, saygılar.
-
@2577 hocam mülakat sürecindeki üstün başarınızı,yeni alımla ilgili de bilgi paylaşımı yapmanızı bekliyoruz