2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
bugün akşam etkinlik zamanı isteyelim bu kadroları
-
Hocam süreç gösteriyor ki biz 2019 KPSS sınavına gircez 2018 de puanımız olsa bile bi yandan da KPSS çalışmak zorundayız zaten KPSS çalışmak bir çok kurum sınavına da çalışmak anlamına geliyor @fatmafindik
-
@paretowilfredo üstat,seçim öncesi istihdamı bol guy-mhuy yollar mısın
-
Gotham'ın Batman'e ihtiyacı var! @paretowilfreɗo
-
Bana kalsa alın sizin olsun dostlar kadrolar.
-
Bir hayalimiz vardı onu da yok ettiler.
-
@pepe35 benim hala umudum var.
-
Ben artık seçimden öncesini geçtim 2019 kpss den önce olsun da puanlar fırlamasın bari diye bekliyorum
-
@kızıl-elma Tek umut o zaten. Seçim öncesi gelmesi imkansız. Hatta mülakat sonuçları açıklanmadan önce bile gelmesi mantıksız olur.
-
@baelish mülakatların geç olması, bu seferde bu durumu etkiledi. Hakikatten mülakat sonuçları açıklanmadan çok mantıksız olur. Ama insan korkuyor, seçimler bittiğinde yaprak kımıldamaz ise?
-
2018 KPSS puanı olanlar ne durumdasınız ders çalışabiliyor musunuz?
-
@muhalba eski çalıştığım zamanları mumla arıyorum hocam. Heves bırakmadılar
-
@strtmn Onu bilemeyiz. Benim şahsi düşüncem seçim dolasıyla bu bakanlıkta işlerin ağır işlediği yönünde. Herkes seçime odaklanmış durumda diye düşünüyorum. Tek temennim 2018 puanlarımızın yanmaması. İlk girişimizde böyle bir ilan kuraklığı olması gerçekten ağır etkilemiş durumda insanları. Kpss 2019'dan önce 1000-1500 kişilik ilan gelir inşallah.
-
@strtmn açmak isteseler açarlar,martta ilan gelse zaten 2 ay sonra sınav oluyor o süreçte mülakatlar biter ama bizi düşünen kim!!!
-
@pepe35 malum ay yarın başlıyor. Pozitif şaşırmaların olduğu bir ay olur, umarım.
-
2019 sınavı öncesinde guy ilanı geleceğini düşünenlerdenim bunun haricinde 600 dguy ihtas edilmişti o da gelebilir diye düşünüyorum
-
@ztrkrdvn Dguy'dan yüksek bir alım beklemeyelim bence. Nedenini alıntıladım aşağıda.
@paretowilfredo "Yalnızca yüklü bir dguy'un tekrar olma ihtimaline zayıf bakıyorum. Sayın Bakan bu konuda duyduğuma göre oldukça soğuk. Merkez kadroya böylesi yüklü alımlar yapılmasına bir kerede bu sayılarda alıma çıkılmasına karşı anladığım kadarıyla. Bakalım göreceğiz hep birlikte."
-
@baelish vah vah ne kadar yüklü alım yaptılar,aman kıssınlar ülke batar mazallah!
-
-
Benim şahsi fikrim nisanda mülakat olur mayıs sonu gb açıklanır bizim guy en iyi ihtimalle haziran sonu gb gelir ağustos bası sınav olur bu yıl gb ama dediğim gb en iyi ihtimal bu arkadaşlar bence çünkü diğer alım tamamlanmadan yeni alım olmaz.